Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 65 от общо 65
Like Tree9Одобрявам

ИЗБОР НА МУЛТИМЕДИА ПЛЕЪР

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2017

ИЗБОР НА МУЛТИМЕДИА ПЛЕЪР

Цитат Първоначално публикувано от npb Виж публикацията
    Който иска да си слуша плочи никой не го спира. За мен това е история и звука е много по зле от съвременния 24 битов запис дори и в флак, да не говорим за SACD. Който веднъж е чул SACD на добра система никога няма да му хареса плочата.
    Почти Всички плочи произведени след 1983 г първоизточника е от цифров носител тъй че за какъв аналогов носител мечтаете. Всичко е една голяма реклама. От няколко години с новите смесвания на песните с много добър и нисък бас в записите плочите ще отидат в историята.
    Айде бе?! В Япония сигурно са големи балъци (и не само там) и най-скъпите и тачени формати, както и съпътстваща ги техника са именно винилите.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Отговор: ИЗБОР НА МУЛТИМЕДИА ПЛЕЪР

Здравейте,
    Понеже телевизорът ми Самсунг, не поддържа редица аудио/видео файлове/формати и ми се налага да си взема някакъв андроид бокс- бюджетен, който ще се използва само за гледане на филми през външен хард диск. Бихте ли ме посъветвали съответно за марка/модел, които ще вършат работа. Има ли вероятност боксът и hdd-то да не се "разберат" по между си? В колекцията ми от филми имам както такива с по-ниско качество, така и с високо такова стигайки до 100-150 ГБ на файл.
    Благодаря!
    Този пост е редактиран от winerydogsfan; 16-09-24 в 21:22.

4. tek
    tek е на линия
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Най - бюджетния читав Google/Android TV плеър е Nokia 8010.
    Някой хора тук във форума го имат. Модела е предназначен, повече за видео стрийминг платформите и IPTV
    Как ще се справя със въпросните релийзи нямам идея. При положение и, че и са Blu-ray имиджи не се знае...
    По скоро, ако си кино маниак, и имаш голяма локална библиотека с филми, трябва да "развържеш кесията" за нещо от Zidoo.
    Mediaplayer Zidoo Z9x PRO (модела е от начално ниво)
    Има и алтернативен вариант PC/лаптоп (стига да разполагаш със подходящ хардуер) или mini HTPC.
    П.П. Да не отговарям на бот..

5. Member
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от winerydogsfan Виж публикацията
    Здравейте,
    Понеже телевизорът ми Самсунг, не поддържа редица аудио/видео файлове/формати и ми се налага да си взема някакъв андроид бокс- бюджетен, който ще се използва само за гледане на филми през външен хард диск. Бихте ли ме посъветвали съответно за марка/модел, които ще вършат работа. Има ли вероятност боксът и hdd-то да не се "разберат" по между си? В колекцията ми от филми имам както такива с по-ниско качество, така и с високо такова стигайки до 100-150 ГБ на файл.
    Благодаря!
    Виж в ютуб как се справят,нокиа8010,онн 4к про,ксиоми ген 2,дюне,зидоо,токс,югоос.

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Цитат Първоначално публикувано от tek Виж публикацията
    Най - бюджетния читав Google/Android TV плеър е Nokia 8010.
    Някой хора тук във форума го имат. Модела е предназначен, повече за видео стрийминг платформите и IPTV
    Как ще се справя със въпросните релийзи нямам идея. При положение и, че и са Blu-ray имиджи не се знае...
    По скоро, ако си кино маниак, и имаш голяма локална библиотека с филми, трябва да "развържеш кесията" за нещо от Zidoo.
    Mediaplayer Zidoo Z9x PRO (модела е от начално ниво)
    Има и алтернативен вариант PC/лаптоп (стига да разполагаш със подходящ хардуер) или mini HTPC.
    П.П. Да не отговарям на бот..
    Благодаря, не съм бот !!

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от gogogogov Виж публикацията
    Виж в ютуб как се справят,нокиа8010,онн 4к про,ксиоми ген 2,дюне,зидоо,токс,югоос.
    Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Избор на Mр3 плеър
    От nemo_10 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 65
    Последно: 12-04-21, 08:51
  2. Избор на 3D мултимедиен плеър
    От zakata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 16
    Последно: 28-11-12, 15:21
  3. ИЗбор на DVD плеър с USB вход!
    От g_velev във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 25-10-12, 13:46
  4. Информация за евтини мултимедиа плейъри - Xtreamer и ASUS O!Play
    От Jobbery във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 4
    Последно: 26-08-09, 12:06
  5. Избор на DVD плеър Elite
    От SashoXP във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 14
    Последно: 07-12-07, 16:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе