Прочетох постинга ти и имам проблем със следната част:
---------------------------------------
След като свалите програмата, изключете телефона, свържете го към компа с кабела и стартирайте програмата. Както можете да забележите от опциите й тя, също така изключва самолетната проверка, добавя меню за избор на честотен обхват (900/1800 Мхц) и разрешава включването на системното меню чрез код, записан като телефонен номер на СИМ картата. (Ще обърна внимание на това по късно.)
Изберете нужните за вас опции, съответния КОМ порт и натиснете СТАРТ. Тук отново както обясних по-горе трябва да се натисне бутона за включване на телефона за кратко, така че програмата да осъществи връзка.
Можете да се убедите че всичко е протекло нормално от статус бар-а на програмата.
------------------------------------
Ето, какъв ми е проблема, дано ми помогнеш.
След като изпълних следното горе, демек след като стигам до момента когато натискам червения бутон на апарата за да направи връзка с програмата на дисплея ми изписва "Setup mode", или нещо от този род, забравих вече. И после веднага дисплея угасва и в статус бара на програмката ми изписва, всички задачи са ОК.
Така...
Значи ли това, че паметта е вече отключена?
Защото, след като си включа после апарата и незабелязвам никаква разлика и никакво скрито меню.
После...
Изтеглих си Siemens Data Suite, но когато стартирам програмата нямам connection с телефона въпреки, че мисля всичко е както трябва. Немога да намеря логична причина. И доколкото виждам Siemens Data Suite не е за с55.
Моля те кажи ми, ако можеш къде е причината за моя проблем.
Поздрави
Павел