Резултати от 1 до 15 от общо 15

Мнение за Siemens CX65

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    9
    #1

    Мнение за Siemens CX65

    Какво ви е мнението за Siemens CX65 - смятам да си го купя тези дни

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2004
    Мнения
    28
    #2

    Мнение за Siemens CX65

    Спри се не прави тази грешка!!! Телефончето е супер но има един голям проблем-заключва се кам картата която му сложиш и краи не можеш да го ползваш с друга.Ако тва не те притеснява купуваи[8D]

  4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #3

    Мнение за Siemens CX65

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спри се не прави тази грешка!!! Телефончето е супер но има един голям проблем-заключва се кам картата която му сложиш и краи не можеш да го ползваш с друга.Ако тва не те притеснява купуваи[8D]



    <div align="right">Originally posted by murphy*-*26/08/2004*:* 10:40:54</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Това е само при телефоните, които са които са купени на промоция от Глобул със SIM карта на основната им програма за 329лв. с ДДС. Некодирани телефони (цена около 400 лв. по магазините) не правят така. Друго е, че всички имат проблеми със софтуера, но има нова версия, която би трябвало да поправи грешките. В общи линии, ако не ти трябва телефон висок клас и това ти стига - телефона е доста добър. Но на тази цена може да се купи нещо по-функционално и по-голямо (smartphone - Nokia 3650), но вече е въпрос на това, какво му трябва на човек.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2004
    Мнения
    28
    #4

    Мнение за Siemens CX65

    Съжалявам но ще те разочаровам.Проблема не е само при телефоните купени от Глобул. От кадето и да го купиш като сложиш карта и телефончето се кодира към нея.Ако не вярваш поразходисе разпитаи и ще се увериш[8D]

  6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #5

    Мнение за Siemens CX65

    Това пробвал ли си го ? Защото определено не е логично А и да се случва разкодиране после е 10-15 лв. , но може да нанесе "поражения" на телефона, така че не се препоръчва. Но съм 99% сигурен, че не се заключват, просто няма смисъл !

  7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2004
    Мнения
    28
    #6

    Мнение за Siemens CX65

    Както вече писах поразходи се из магазините за телефони и сам ще се увериш.А тва че не е логично не е,става въпрос за модели внесени от вънка(преди официалното излизане в БГ на телефона)За разкодиране е рано да се мисли,все още няма дата кабел за този модел.

  8.  
     
  9. Gadget
    Guest
    #7

    Мнение за Siemens CX65

    За толкова пари такъв боклук... поиграх си с него... нищо интересно, дори не може да плейва mp3-ки. Батерията му се клати, снима сносно, колкото да се каже, че има камера. Полифонията му е дървена и mid-овете звучат ужасно. За многото му функции нема кво да се говори, щом базовите му неща куцат... това за SIM-а не го знам. Може и да е вярно

  10. Member
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    616
    #8

    Мнение за Siemens CX65

    Това със СИМ картите не е вярно. Днес пробвах всичките налични вкъщи, работи си телефона като пушка. Много съм доволен от него, само ако кажете откъде да си сваля фирмуер поддържащ български език, защото в мрежата намерих, но на руски.



    П.П. Всъщност намерих и на български, но файловете са защитени с парола, ерго - неизползваеми. Наскоро Сименс свали най-новия фирмуер - версия 12 - за сваляне, тъй като следвало да бъде одобрена от немските мобилни оператори. Фактът, обаче, че е стояла няколко дни за сваляне, говори, че и тя има бъгове. В един руски форум, напр. се оплакват, че след ъпдейтване с версия 12, телефонът не може да се връзва към компютър, нито посредство кабел, нито чрез инфрачервения порт.

  11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    138
    #9

    Мнение за Siemens CX65

    С риск да ме обвините в пристрастие (тъй като съм отявлен фен на Зименс) ще дам и аз моето мнение:

    1. Това с кодирането определено не е генерален проблем. Възможно е да е имало в продажба телефони с въпросната особеност, но да се твърди, че всички са такива е смешно. Мой колега съвсем скоро си купи въпросния телефон и имах възможност да го използвам лично, така че впечатленията ми са от директна употреба на телефона.

    2. Апаратът има наистина много добър дизайн.

    3. Дисплеят също е доста добър (TFT 65K), голям 132х176 (28х42 мм) и се вижда добре и на слънце.

    4. Има удобен централен клавиш, но трябва да се признае, че понякога работата с клавиатурата може да е неудобна и изисква човек да свикне с употребата й (на мен лично са ми неудобни софт бутоните, тъй като съм свикнал със серията x55, а тук са доста по-различни).

    5. Има наличие на ИЧ порт, но липсва Bluetooth (обяснимо, тъй като телефонът не се позиционира в бизнес клас).

    6. Телефонът разполага с голям обем памет (11 МБ), качествена VGA камера + възможност за заснемане на видео клипове. Относно камерата, ще отбележа , че мога да предоставя снимки, правени с последна версия на софтуера на телефона, които са с отлично качество (за VGA), освен това видео клиповете са ограничени до <span id='hl' style='background-color: yellow'><s>30 сек.</s> <font size="1">(актуализация)</font id="size1"> 1 мин.</span id='hl'> (за сега с текущия софтуер) и са със сравнително добро качество (15 кад/с).

    7. Относно забавленията телефонът е оборудван отлично с MIDP 2.0 подръжка, отлична полифония от 40 гласа + поддръжка на WAV. Java приложенията вече се зареждат достатъчно бързо (основен проблем при х55 серията), <span id='hl' style='background-color: yellow'><s>като единственият минус е липсата на 3D класовете, които са запазени само за S65 (неприятен търговски трик [V]. Т.е. няма да можете да играете на 3D игри като Siemens 3D Rally, освен ако не си купите точно S65, което е глупаво, тъй като въпросният телефон е бизнес класа).</s> <font size="1">(актуализация)</font id="size1"> сега вече и CX/M65 разполагат с поддръжка на 3Д игри</span id='hl'>.

    8. Разбира се телефонът разполага и с всички необходими за един модерен апарат функции като календар, гласов запис, бележник, калкулатор и тн.



    На вниманието на бъдещите купувачи мога да предложа това доста обективно ревю:

    Siemens CX65/M65

    Единствената забележка към него е простият факт, че е писано преди няколко месеца и следва всички забележки относно програмното обеспечаване да се игнорират, тъй като Зименс вече успя да изчисти почти всички бъгове в софтуера на този телефон.

  12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #10

    Мнение за Siemens CX65

    murphy: кабела е този от серията *55, така че проблем с това няма. Камерата ... еми да я сравним ако искаш barev с камерата на телефон от 2003 година (N3650) или с тази на още по-стар (N7650) ...



    Както каза Gadjet, мисля че не си заслужава парите този телефон, ако търсиш функципналност. N3650 е много-по-добро решение за мен.

  13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    138
    #11

    Мнение за Siemens CX65

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">murphy: кабела е този от серията *55, така че проблем с това няма. Камерата ... еми да я сравним ако искаш barev с камерата на телефон от 2003 година (N3650) или с тази на още по-стар (N7650) ...



    Както каза Gadjet, мисля че не си заслужава парите този телефон, ако търсиш функципналност. N3650 е много-по-добро решение за мен.



    <div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*06/09/2004*:* 01:46:21</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    За кабела - виж <u>тук</u>

    За камерата смея да заявя, че е по-добра от N7650. Все пак трябва да се вземе предвид, че тази нокия беше първия телефон с камера на нашия пазар, нормално е вече да е доста остаряла и с незадоволително качество. Относно N3650, този модел се явява нещо като подобрена версия на N7650 с отвратителен дизайн. В частност камерата е абсолютно същата. Наистина става дума за смартфони, но и двата модела са поостарели, доста обемисти и тежки, N7650 има твърде малко памет за Symbian телефон, докато при N3650 това е коригирано със слот за флаш карта, но остава наследството на 12-битовия (4096 цвята) дисплей, който в днешно време е морално остарял. Освен това N3650 е наистина ужасно грозен телефон. И все пак остава най-евтиния Symbian телефон на пазара (без да броим N7650 разбира се).

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    166
    #12

    Мнение за Siemens CX65

    телефона е супер , тука маи само се плашите единдруг.. аз си го взех за 315лв, като моя телефон е на някав немски оператор и в менюто за интернет има някои дефаулт настроики които немогат да се сменят(примерно въведени страниците на операторите), ама като цяло това не е никакав проблем..

    та исках да кажа досега съм слагал 3 СИМ карти и от 2та оператора.. няма абсолютно никакви проблеми , телефона иначе си има опция да се полза само с една СИМ карта и да иска пасс като слагаш друга.. ама това сам ако искаш го пускаш... вече незнам, може Глобул да са го пуснало фабрично.. ама.. едва ли ..

    телефона е много хубав , гледал съм и нокиа 6230 и мога да кажа че сименса в някои отношениа има доста по добри работи ).

    Единственото което няма да се хареса на хората под 16год. че мениуто не е много анимирано и цветно , но за сметка на това е много функционален.. филе-ова система и т.н. , 11МБ памет.. голям екран.



    за сега съм много доволен от телефона, единственото което не е хубаво е консумациата на ток.. ако си играеш с него 2-3 часа батериата не издаржа и 1 ден , големиа екран харчи много ток.. ако не го пипаш и му е пуснат energy saving screen saver-a издаржа по 2-3 дена ...



    и това е като цяло.. мисля че за цената си е много добър избор ..

  16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    138
    #13

    Мнение за Siemens CX65

    Напълно си прав Гошо. А относно това за менютата, ако не ти допадат може да си слагаш разни темички, или да си създадеш сам такива. Също така е възможно да си смениш и системните иконки и т.н. както и да махнеш настройките на който и да е оператор. Наскоро даже ми попадна и пач за увеличаване на паметта. Ако се интересуваш драсни тук или на ПМ и ще се опитам да спретна малко упътване. Разбира се ще ти трябва дата кабел за процедурата.

  17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #14

    Мнение за Siemens CX65

    А аз все още съм на мнението, че не става []

  18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Мнения
    19
    #15

    Мнение за Siemens CX65

    imam problem!!! imam cx65. dnes si kupih data cable za 28 lv. izglejda dobre. ima disk na koito si pishe s edri bukvi CX65. nikvi problemi s installa. kabela e ot skapite s kutiika ne ot tiq evtinite v shtantsovan nailon. AMA NE RABOTI. kvo li ne opitvah. pishe che tel ne e vkluchen. ne raboti. opitah i s tuko shto svalen softuer ot simens-mobile.com, i toi ne stava. ne raboti. s viesi sashto ne go razpoznava. kabela e usb!!! nqkoi da e minaval tazi protsedura i da dade savet????? da ne bi da e nakva nastroika na tel, ama ne mi se vqrva. ako imate takav tel. i ste go podkarali s kabel kam pcto daite savet. BLAGODARQ

    brester@abv.bg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Сименс CX65 + инфраред ?
    От g_ishkitiev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 09-06-05, 19:57
  2. CX65 - Проблем
    От The Stone във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 8
    Последно: 25-01-05, 10:04
  3. Въпрос за IrDA на Siemens CX65.
    От Sad Reader във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 3
    Последно: 08-10-04, 21:19
  4. Мнение за Siemens ST55 и ST60
    От bobby във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 13
    Последно: 21-08-04, 00:55
  5. Мнение и опит със Siemens C60?
    От D3BEP във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 9
    Последно: 17-03-04, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе