Aз мога да опитам .Първоначално публикувано от JaY_Z
Aз мога да опитам .Първоначално публикувано от JaY_Z
Който иска да пробва да драсне някакъв e-mail да му пратя калкулатора
Az bih probval, vypreki che spored men e nevyzmojno - venci_vasilev@abv.bg
Готово пратих го на е-мейл - а ти. Надявам се да споделиш след като си пробвал
Аko може прати и на мен ste1@abv.bgПървоначално публикувано от JaY_Z
Готов си...
Обаче сериозно очаквам отзвук какво е станало....
Опитах три пъти с nokia 6280 и дава грешка.Първоначално публикувано от JaY_Z
я ми го прати и на мен тоя калколатор да опитам и аз.E-mail: antrax__@abv.bg
Не знам защо си губите времето с тия калкулатори
Ако някои притежаваше калкулатор или начин за отключване на BB5 сега щеше да си пече з***** на яхтата сии щеше да ходи с охрана
Нима мислите че проблема може да бъде решен с някакъв неизвестен калкулатор когато за подобряването на секюрити на Нокия са изхарчени 7 цифрени суми
BR
Не съм казал, че работи със сигурност.
Просто го намерих в нет-а и реших да го споделя.
Нито пък съм искал да печеля - просто се надявах, че може да свърши работа на някой...
Който иска да опитаме да декодирам неговият телефон с BB5 нека ми пусне e-mail: coolman_kk@mail.bg с модела,оператора и IMEI за да видим дали ще стане. Декодирането би трябвало да става с калкулатор защото повечето оператори за който е кодиран го декодират срещу 15лири в Англия.
..... го декодират срещу 15лири в Англия .....
с база данни само по IMEI
Pratete i na men tazi programka!Ve4e neznam kakvo da praq s moito 6630 Ot angliq si go vzeh na VOdafon... am dali nqma da stane s nqkoq vodafonska karta...toest nali i Mtel4eto ni ve4e ima nqkvi dogovori s tqh..?! pratete mi programkata za koqto govorihte po gore molq vi na yantsislav@abv.bg tnks
3G UK handsets
1. Get a three g pay as you go simcard
2. Get imei for your nokia 3G and ring 333 or registeronline
3. All 3g pay as u go calls go to india so expect them to be kind of difficult in understanding you.
4. Add 20.00 credit and wait 2-3 days
5. Ring customer services and request handest unlocking code
6. They will check against the imei and see if it belongs to anyone else. If the imei is ' live' showing it belongs to someone elses account, suggest that its a second hand used phone and you have purchased this o ebay .
7. They will deduct your payment and get the handset unlcoking code from there technical team within 7 days.
This methods are tested and working ad even if your not in the uk you can still get your phone unlcoked.
Most of the so called unlockers in the UK use these methods.
Though it sounds hard its very easy and simple to do.
Good luck to all
До колкото прочетох трябва да си първи собственик;
струва около 15-20 британски лири ....