Привет на всички от Италия .
Първо да споделя малко ненужна информация: от няколко години работя в Италия в един туристически комплекс и нета ми е през мобилен оператор защото ми е по удобно и за целта ми се налага да съм в крак с мобилните телефони който предоставят високоскоростен трансфер.И така до преди година горе долу си купувахме кодикани телефони е не на килограм като в Англия , от гореупоменатия оператор ТРЕ ИТАЛИЯ / до колкото знам собственост на Берлускони или поне така се гогори / и ги разкодирахме дето сварим или в Италия или в България но уви вече дори едно дръгливо LG не могат да оправят.
Та по темата тука се накупиха доста 6280-ки /прекрасна слушалка / от мои коколеги и все още са си заключени но една вечер се разпивам с една колежка която си беше купила такава слушалка и от приказка на прикзка стигнахме до въпросните телефони и се оказа че го е отключела ??? Ха кво приказваш бре жено не си прави гаргара с мен и викам и в последствие ми се обеснява че дъщеря и е женена за ..... и имат едиси колко и къде магазини в Добрич и Варна за продажба на теефони и тая нокия са я пращали къде ли не дори и в ***** ама нъц накря са я разкодиали в Холандия или Финладия нещо такова не си спомням добре за 60 евро.
Та на колежката контракта и изтече и си замина МА КУ БОЛКАТА Е ТОЛКОЗ ГОЛЯМА И СЕ ПРИМОЛИТЕ ЩЕ СЕ НАПЪНА ДА Я ИЗДИРЯ И ДА ВИ ПУСНА ИНФО ОТ ВТОРА РЪКА.
А иначе аз си джиткам с една 6233 от която съм много доволен ама се издрусах 250 евро и още имам водовъртеж в портфейла а въпросната 6630 в момента тук е 179 евро.
ПП. Мисля си дали някой не е създал легендата за сърбина а в действителност телефоните да се разкодират в скандинавие някъде щото от първа ръка имам инфо че преди като дойде патида телефони са ги кодирали в сервиза на ТРЕ а сега практиката е че ги кодират директно във фабриките на НОКИЯ.