между другото вчера ходих случайно в Jeff и там предлагат подобна услуга (2 карти в една) за много по-малко пари и не рискувате да останете без никаква карта []
между другото вчера ходих случайно в Jeff и там предлагат подобна услуга (2 карти в една) за много по-малко пари и не рискувате да останете без никаква карта []
А каде се намира това нещо и за какви пари става дума?
А и трябва да имаш две карти и да ти сложат номера на 2-рата в 1-вата или ... ?
A be moia telefon e kodiran!Imam karta na MTel i iskam da sloga i GloBul!Shte stane li?
Abe hora az tfa go vijdax na jivo v Germaniq rdin poznat imashe 2 nomera na 1 karta i sled kato si pusneshe telefona vavejda pina na kartata ot koqto iska da nabira, a mu se obajdat i na 2-te. Toest iskam da popitam kak i koi moje da mi go napravi i kolko she mi struva ?
www.jeff.bg
Носиш двете карти, изрязват им чиповете и ги слагат в едно пакетче...май забравих да питам колко струва услугата![]()
http://users.net.yu/~dejan/ ot toqa adres smukvate simscan2 programata i mojete da kopirate vsichki BG GSM kart
Ако някой е запознат с това колко пари струва в Jeff да каже защото наистина звучи добре ако е 100% сигурно (иначе няма смисъл) и ще е добре да си имам една карта на B-connect за да се обаждам и да си ползвам WAP а иначе да си стоя на готиния номер на Mtel [:D] Пишете не се бавете []
Пичове, съжалявам, че ще ви разочаровам, ама това в Джеф върши работа само да поставиш физически 2 карти в един апарат. Сиреч иначе трябва да разглобяваш апарата и да сменяш картата или са си ходиш с два телефона. Струва под 20 лв.
И аз търсих такъв вариант, защото имам 2 карти на МТел, но ми обясниха следното:
1-Че само едната карта е активна в даден момента, ако искаш да говориш на другата, гасиш и палиш апарата, понеже има някакво технологично закъснение апарата се връзва на втората карта (не на тази с който е загасен). Това трябва за се направи бързо.
2- Проблемът с входящите повиквания остава, защото само едната карта е активна в даден момент. Т.е. използваш прехвърлянето под условие от единия номер на другия и обратно. Пълна простотия, защото едната ми карта е във фирма. И се обезсмисля цялата операция, защото се плаща трансфера.
Ако нещо ново е измислено, с радост ще го чуя. Не мога ли да подам молба в Мтел /колко наивно/ и прото да ми обединят двата номера /техни номера все пак, не на Глобул/???
Иначе си плащам /не аз/ два абонамента??
Сетете се къй печели в сегашната ситуация- /МТел/.
Съгласен съм с PPechev и аз искам да напражя същото и дори го видях на живо но не в България( трябва да може да ползваш 2-те карти ЕДНОВРЕМЕННО а не поотделно !!!
koito iska moga da mu pomogna za kopiraneto na GSM karti telenoniqat nomer mi e (89)82 34 37 ili na e-mail : magicman555@mail.bg
В Германия е широко разпространена услугата GSM номер+City (само в рамките на града или дори само в една клетка) номер в една карта. Просто споменавам!
magicman - много интересен е и въпроса с цената !
И к'во стана пак съм си с един номер!Еи magicman ако ще правиш нещо го прави щото ми умръзна да те чакам?!Ти тука постваш на месеца по веднъж ебати.Ако ще правиме нещо да правиме!
аре звънни:089-22-40-61 или по ново му0889-22-40-61