Здравейте колеги.Предстои ми преподписване на договор към Мтел. Имам два номера към голяма корпоративна група.На единия договора изтича на 21.01.2013.Споделих това със сина си/студент първи курс в ТУ Варна/ и той взе да се ослушва за Мтел - Устройства - Частни клиенти::Мтел .Много хубаво, но каката от *88 взе да ми разправя, че тези телефони трябвало да бъдат с абонаментен план съдържащ пакет с интернет трафик,понеже се ъпдейтвали постоянно и незнам кви други дивотии и щели да ми товарят сметката,ако не съм примерно на сърф&толк.
Досега наследството ползва 3.4 WiFi Google Android V2.3 Mobile Cell Phone P05-B1000-UK - TinyDeal , но взе да скрибучи ,че бил китайска "пръчка" и т.н. В интерес на истината телефона се държи доста прилично. Нашия постоянно го ръчка ,но през wi-fi. Нямам увеличаване на сметката поради трупане на трафик,защото ползва само wi-fi. Споделете моля дали тези от Мтел искат да ми пробутат скъпия си план или наистина този Самсунек би ми товарил сметката,което ме съмнява ,ако се ползва само през wi-fi. Не ме питайте защо му е точно този телефон на сина ми.И той не знае.Дали да нахалствам за този телефон без сърф&толк.Все пак съм техен многогодишен клиент и имам хиляди точки. Един намек за смяна на оператора дали би подействал