Omnivision е един от големите производители на сензори.Ето един тест на същата камера https://www.youtube.com/watch?v=JDZTAVt7v5A
Omnivision е един от големите производители на сензори.Ето един тест на същата камера https://www.youtube.com/watch?v=JDZTAVt7v5A
Този пост е редактиран от morandis; 11-01-18 в 18:18.
Oukitel K10 - смартфонът с най-голямата Батерия и запомнящ се дизайн
Oukitel K10 е уникален смартфон.
И като визия, която наподобява агресивния дизайн на Tag Heuer, и като параметри.
Хардуерната платформа комбинира мощен 8-ядрен процесор с 6GB RAM и 64GB вградена флаш памет. Подобна комбинация е подготвена за най-тежките приложения и игри на пазара.
Oukitel K10 има двойни камери, основната е Samsung, с резолюция 16MPx, а предната е 8MPx.
Над всичко изпъква батерията с капацитета си от 11000mAh и иновативната технология за бърз заряд 5V/5A.
Отличен смартфон, който приковава погледите на умерена цена, но не е подходящ за феновете на компактни телефони. Теглото му е сериозно, както и габаритите, 167.4 x 78.5 x 13.5 милиметра.
Запознайте се в детайли с Oukitel K10 в превюто на смартфона в SetCombG.com >>
Здравейте отново!
Аз май избрах своя телефон...Xiaomi Mi Note 2 4GB версия.
Моля, ако знаете от къде да го поръчам най-изгодно или имате купон за отстъпка да подшушнете
И някои въпросчета, които все още не ми дават мира:
1. Трябва ли да ме притеснява това, че е с 4 ядра?
2. Камерата добра ли е наистина?
3. Каква е разликата между international version 4GB и global version 6GB, освен в паметта? На какво се дължи голямата разлика в цената?
4. Някакви други недостатъци, ако има, моля да споделите!
Umidigi S2 Lite - метален смартфон с голяма батерия и 6-инчов 18:9 дисплей на умерена цена
Umidigi S2 Lite е елегантен смартфон от среден клас. Той има красив корпус, изработен от метал и голям, 6-инчов, 18:9 екран.
Хардуерът на модела е подходящ за ежедневните дейности, а най-големият му плюс е голямата батерия с капацитет 5100 mAh.
Прочетете превю на Umidigi S2 Lite в SetCombG.com >>
Сигурен ли си в избора си? За подобна цена аз бих се замислил повече. Може да погледнеш Redmi Note 4 Global, намира се за около $190 с доставка от Европа, с 4/64GB.
Разликата между International и Global обикновено са поддържаните честоти, поне при Note 4 е това, Global има B20 на 800MHz.
Всъщност аз гледам тази оферта и мисля, че цената е добра за това, което предлага модела. Но ако мислите, че не е така, кажете конкретни причини.
Преди като питах за Redmi Note 4, за LeEco и за Umidigi S2 Pro, ми казахте "за тея пари си вземи Note 2" Сега обратното
Накрая ще отида до мобилния си оператор и ще си взема един Samsung J5 или J7 и ще приключа с дилемата.
Аз пък съм имал Xiaomi, а сега LeЕсо и от двата съм много доволен. Особено LeEco-то много ми допада.
Ти нали знаеш на каква цена ще ти дойде тук? Върху тези $290 ще имаш мито мисля че беше 7%, + 20% ДДС върху всичко, т.е. ако не бъркам сметките ще ти дойде чисто около $370, към които предполагам ще добавиш застраховка + 15лв. за митница за пощите, т.е. около 600лв. И това за телефон реално почти без гаранция ако нещо стане с него. Само споделям мнение, аз лично телефон за над 250-300лв. не смея да си поръчвам от Китай. Риск печели, риск губи. Предпоследния път се набутах с едно Umi, работи, но вече няма никаква поддръжка и се оказа голямо дърво, или по-скоро тухла от около 240гр., страшно неудобно за носене. След това съм с Redmi Note 4 Global, съвсем приличен телефон, никакви оплаквания. Реално не бих дал повече пари от тези за него, защото е идеален и дори повече от това което ми трябва. Предполагам ще изкара поне 3-4г., то повече от това няма нужда защото всичко остарява, дори и само морално да е. Само споделям мнение според досегашния ми опит.
П.П. Note 2 мисля че е още на MUIU8, имай едно на ум с ъпдейтите, защото е по-стар модел, вече има Mi Note 3.
Аз преподписах с оператора и взех един Xiaomi MI A 1 за 17 лв. на месец. Телефончето се ъпдеитна до Oreo преди 2 дни.
Камерата на Mi Note 3 е по-добра и ако тя е приоритет се ориентирай към него. Тука срещу почти 27$ избирайки DHL получаваш телефона прескачайки митници.
Да, на синтетичните тестове 2-ката ще извади повече точки, но това е само за мерене на чуркi и за ежедневните потребности няма да се усеща кой знае, каква разлика да не кажа никаква.
Разликата между ноте 2 и ноте 3 е 60% по бърз в антуту в полза за ноте 2. Ето едно примерно сравнение
https://www.youtube.com/watch?v=ESzxAhLF_rs
Този пост е редактиран от stanchobs; 23-01-18 в 23:55.
А какво всъщност се търси като задание ? ...Щото новото Redmi 5+ си е трепач от всякъде за непретенциозни потребители , а и има положителни коментари за камерата .
Всички ли си получихте Axon 7-ците или има още някой да го чака като мен?