Ооо, и аз ги сменям, само когато остареят морално...Последния който си купих има качен някакъв андроид който не се ъпдейтва. Иначе работи безотказно. та сега търся човек от Пловдив, който може да ми сложи версия която може да се ъпдейтва.
Ооо, и аз ги сменям, само когато остареят морално...Последния който си купих има качен някакъв андроид който не се ъпдейтва. Иначе работи безотказно. та сега търся човек от Пловдив, който може да ми сложи версия която може да се ъпдейтва.
Ти си с Redmi Note 4, доколкото знам. Аз бях преди време около 2г. с ниския клас Редми 1S и Miui ми е любима. Бях научил доста за техните ромове. Не рядко Xiaomi телефоните от някои търговци идват с неофициални ромове и не се ъпдейтват сами. Има и няколко официални разновидности, като стабилната версия също рядко се ъпдейтва, за разлика от седмичната за разработчици. Аз винаги ръчно ъпдейтвах през Twrp recovery със седмичен мултиром от miui.bg форума. Там има подробни указания. При теб най-вероятно ще трябва да се отключи бутлоудера.
То и аз не ги сменям (вече) често , стария ми е S4 mini - прави сметка на колко години е ... ама батерията взе да издиша ...
За Xiaomi вече си има официален глобален софтуер и там си има редовни обновления - сина е с Redmi 3 и скоро май пак имаше ъпдейт - ще го погледна по-късно .
За Xiaomi теглите тези 2 програми инсталирате, закачате закачете телефона за компа.Трябва ви оригиналния УСБ кабел.Телефона не е нужно да е отключен,и се инсталира сам.Пробвано програмата работи.[DeviceTeam]Flash Global/China/Stable/Developer ROM Without Unlocking Bootloader - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
XiaoMiFlash.Става лесно спазвай само стъпките от сайта.
Ulefone Power 3 - смартфон с 6080 mAh батерия, 6GB RAM, 4 камери и нов процесор
Ulefone Power 3 е впечатляващ смартфон с огромна батерия, богата функционалност и мощна хардуерна платформа. Камерите обещават добро качество за средния клас. Изработката е на добро ниво, Gorilla Glass 4 стъклото гарантира дълга употреба с минимални надрасквания.
Прочетете превю на Ulefone Power 3 >>
Ако това е по мой адрес - не е вярно. Предишният ми тел./ZTE Blade 6/ направи 3г. и батерията взе да издиша, а и след Андроид 5.0.2 повече не се ъпдейтва и някои приложения почнаха да се е*ават. Та искам да кажа, че си му дойде времето...
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
Maze Alpha X - бърз, 6-инчов смартфон без рамки от три страни, с 6GB RAM и 128GB ROM
Maze Alpha X е атрактивен смартфон с безрамков дизайн. Той има отличен дисплей на LG с висока резолюция и Gorilla Glass 5 защита.
Телефонът е с топ параметри - 6GB RAM и 128GB ROM, има LED нотификации, FM радио и отделен изход за слушалки.
Прочетете превю на Maze Alpha X в SetCombG.com >>
Ето ги двете камери 8.0MP Sony IMX219 Sensor front camera; Omnivision OV16880 16MP back camera