Този пакет, просто е в тези 50%, т. е. минал си метър. Ако беше на митница, пощаджийката, щеше да ти донесе известие да отидеш да си го вземеш от пощенския клон на митницата.
Този пакет, просто е в тези 50%, т. е. минал си метър. Ако беше на митница, пощаджийката, щеше да ти донесе известие да отидеш да си го вземеш от пощенския клон на митницата.
По мои впечатления спират де що им заприлича на таблет, телефон, фоторамка, дъска за хляб, вълшебно огледалце, квото е гаъзария. Другото минава без ядове, в мои случаи RC количка за $80, менте лего за над 100 и кво ли още не, Часовник за 300 кинта ако ще да си поръчаш...
Проследява се и източникът, т.е. търговецът. Веднъж се опитах да хитрувам по ганьовски. Помъчих се да прекарам като частна пратка промишлена електроника. Помолих продавача, който е тясно ориентиран в търговия със скъпи електронни модули, да модифицира митническата фактура. Да, ама не. Първо от DHL-София, а после и от местната митница, където пренасочих освобождаването, прявиха огромно упорство и непреклонност и бях принуден да клекна . Добре, че не запънаха да доказвам, че е секънд хенд, щото таксите са различни за ново и за вехто.
Нова кръпка за Аксон 7 (B12) - още се чака за по-сериозен ъпдейт - има слухове, че ще прескочат Орео-то ... да видим .
https://www.ztedevices.com/en/suppor...3364B80C7F5A26
svetlio1,
Какво променя тази кръпка?
Пише, след ъпдейта да се върне към фабрични настройки. Не мисля да го правя.
След ъпдейта ми изчезна иконата за ел. поща. Това си беше от телефона, не е приложение дето съм свалил. Кофти. Сега нямам поща на телефона. Дай някакъв съвет.
Този пост е редактиран от tony34al; 02-09-18 в 16:21.
Ей сега точно го пуснах и ще видим , иначе е последната гугълска кръпка по сигурността (от 1 юли), а в оня форум пишат, че било последно приготовление за Орео-то ... ще видим.
Не връща фабрични настройки - всичко си ми е както преди , даже сега му направих още един профилактичен рестарт .
Ще видим как ще се държи тия дни - досега не съм имал проблеми след ъпдейт.
На мен ми изчезна приложението на ZTE за ел. пощата. При теб има ли го?
Май и при мен няма нещо на втората страница - тъкмо се чудех какво е било там ... така или иначе никога не съм го ползвал...
от няколко дни ми излизаше някакъв ъпдейт на TouchPal - правил ли си го и какво точно е, че ми досажда пък нямам спомен да съм го ползвал това приложение .
Привет.Искам да си закупя смартфон ... за сега съм заложил като максимален бюджет 800-850лв.Основните параметри които ме интересуват е възможна най-добрата камера и ако е възможно да е с две сим карти .Разбира се ако за тази цена де намери телефон който е с пъти по добър и е с една сим карта може и де се откажа от втората.Нямам педпочитание към марки.Повечето телефони които съм имал са Сони.Друг също важен параметър е издръжливоста на батерията.Та това е в общи линий.Не съм се спрял още на никой.
Благодря!
Трябва ми да може след това ако се наложи ползването на сервиз да се направи ... може ако самата фирма предлага да го взема и на лизинг ... и за това предпочитам да го закупя от по известните и коректни магазини.
Huawei Mate 9 за 800лв.