avenge,
Това е пост на някой от call centers за реклама и продажби.
Не се занимавйте да им отговаряте!
avenge,
Това е пост на някой от call centers за реклама и продажби.
Не се занимавйте да им отговаряте!
Аз не виждам връзка към такъв сайт в поста. Може просто някой да пита, понеже в такива сайтове или такава стока често е на доста по-ниска цена. Въпроса е, че трябва да се проучи конкретния избран телефон дали може да се направи да работи като нормален. В сайта трябва да е описано дали поддържа СИМ или не. Демо телефоните на самсунг например могат да се ползват само с wifi, за да се сложи SIM се сменя платката, добавят се и антени. На някои други марки няма проблеми, стига да се смени само софтуера.
Връзката е, че още в първия си пост пита тенденциозно нещо с определена насоченост.
За последната година се начетохме достатъчно на такива "питащи" с 1 до 6 поста и потъващи след това вдън земя.
Преди три месеца купих Motorola G7 power.
Синът ми забрави къде е контакта. Препоръчвам на хора ,които търсят приличен телефон със супер издръжлива батерия /5000mA/h/ на приемлива цена/350лв/.Ревю и тест https://www.zdnet.com/product/motorola-moto-g7-power/.За Европа е 64/4GB.
Здравината също е задоволителна ,пластмасов гръб + прозрачен кейс + бързо зарядно в комплекта.
Моделът е нов ,03.2019 с Андроид 9.
Този пост е редактиран от Loreti; 12-09-19 в 15:12.
Аз дори не знаех че има такава вероятност да не работат със сим карти ... Ето ги тези смартфони във инфото на продукта не пише сякаш такива неща а цените са интересни . За това ми стана интересно дали някой е купувал от такива места защото има и друга техника ?
Ето какво измисли Huawei---> Huawei Kirin 990 Series
Тук обаче има един политически момент. Ще се произвежда от TSMC(Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, Limited).
2/3 от акциите на TSMC се държат от американски компании.
Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (TSM)
- - - - - - - - - -
HMD Global Oy представи Nokia 7.2 и Nokia 6.2----> New Nokia phones introduce class-defining experiences across segments
Зависи за какви телефони става въпрос. Ако са имали в предвид просто изложен нормален телефон на витрина, най-вероятно няма проблеми. За apple също не съм чувал да правят демо устройства отделно, както правят самсунг и другите производители. То си и пише в сайта, ама няма кой да чете:
Реално разликата в цената не е кой знае колко фрапираща, в предвид, че повечето неща са стари модели и не всичко е налично. Примерно iphone 6 е модел от 2014 година, а вече сме 3 половина на 2019.Каква е разликата между нов и демонстрационен телефон
Мобилните устройства, които предлагаме в Restore.bg са артикули, които са служили като дисплеен (изложен на витрина) модел или са участвали в рекламни кампании.
И аз ще помоля за съвет за избор м/у тези телефони, на почти еднаква цена мога да си взема:
Xiaomi MiA2 lite; Xiaomi MiA1; Meizu Note8; Zte Nubia z17 lite; Sharp Aquos 3. Dържа на добра батерия и прилична камера.
По-добре пиши до каква сума си готов да дадеш, че тия са си дърти модели.
Ми вземи си Xiaomi Readmi Note 7. Цената му е 350лв и идва за 2 дена. Глобална версия 4/64.
Не държа да е нов модел телефона. Но да, Note 7 е добър телефон, не съм голям фен на EMUI обаче.
Да, моя грешка, имах предвид MIUI, с Хуавей съм сега и съм доволен.
Аз пак да си препоръчам моята "пръчка" .
Asus Zenfone 3 Zoom ZE553KL за $150, но с доставка до склад на Гъбко, Габиели, Доставям и т.н. в UK или DE. Общо около 285лв. до БГ с междинния транспорт. Изпращат го от склад в Испания и така няма да влиза в митница. Даже има избор на 3 цвята.
Телефонът впечатлява с отличната си батерия (рекордът ми е 6д.6ч.12м. без зареждане с 8ч. екран и над 3ч. разговори или 3д.22ч. без зареждане с 12ч.40м. екран), страхотен Амолед дисплей и бих казал добрите си камери, както и безпроблемната работа изобщо. Има и доста приятен интерфейс ZenUI. Ако не търсиш високи точки в Антуту и подобните му тестове това е работен "кон", от който ще останеш много доволен. Накратко, това, което търсиш го има в този телефон.