Asus-а си е перфектен - с кой Андроид е - гледам последният ъпдейт е от април тая година?
Asus-а си е перфектен - с кой Андроид е - гледам последният ъпдейт е от април тая година?
С 8-ца е. Май не предвиждат да има 9.
Не знам, какво бих изпуснал с 9, 10 и т.н., но докато не се счупи нямам намерение (засега) да го сменям. Даже след тази оферта много ме сърбят ръцете да взема още един.
моят телефон нагълта миналата седмица средиземноморска вода, така че до 2-3 дни ще мога да споделя впечатления от първа ръка от Xiaomi Pocophone F1
мисля, че Snapdragon 845 с 6 гиги рам (т.е. 300 000 точки в антуту) ще ми гарантира няколко години безкомпромисна мощност за всичко, което решат да си изсмучат от пръстите![]()
Харесах си ето този Huawei P Smart Z , но да питам първо дали си заслужава и ,дали от чужбина го няма на по ниска цена ,че не ми се дават 500лв .
Слаби камери USB-то е Micro, а не type C, което автоматично не позволява бързо зареждане.Не си заслужава заради една изскачаща камера толкова пари.
Според мен не си заслужява заради изкачащата камера. Може да остане "скочила" или в по-лошият случай - прибрана в най-неподходящия момент.
Взимай някакъв Redmi, слагай регион India (там има най-много активни приложения и чести updates) iи си свиркай.
https://www.pazaruvaj.com/mobilni-te...05-p457212378/ В Алито имаше намаления на Меизу.И Ксиоми е добър избор.
"Демек" за парите си не е добър избор ? Така ли ? По принцип ми трябва смартфон с издържаща поне два дни батерия , хубава камера ,защото се налага да снимам и пращам документи , както и минимум 5.5" или 6 " дисплей тъй като често го ползвам и за навигация ,както и ако има и безплатна навигация за камион ще е супер (гледах някакви китайски модели дето предлагат тази екстра ,но немога да ги намеря кои бяха) . И да е на нормална цена около и под 400лв.![]()
maxuel82, прочети мнение #2115. В момента даже е намален още - $140. Аз не издържах и купих за дъщерята един. Много съм доволен от телефона.
Каква е разликата между Xiaomi redmi 7 и Xiaomi redmi note 7 дисплея на втория е малко по голям ама не ми се вярва за малко по голям дисплей 100лв да е по скъп . Не е ли по добре Xiaomi redmi note 7 да си купя ?
Това го представиха, но засега ще продава само в Китай и отбрани европейски страни----> HUAWEI Mate 30 Pro 5G и HUAWEI Mate 30 Pro
Kaĸвa e paзлиĸaтa мeждy Хіаоmі rеdmі 7 и Хіаоmі rеdmі nоtе 7 диcплeя нa втopия e мaлĸo пo гoлям aмa нe ми ce вяpвa зa мaлĸo пo гoлям диcплeй 100лв дa e пo cĸъп . He e ли пo дoбpe Хіаоmі rеdmі nоtе 7 дa cи ĸyпя ?
По-добра резолюция на дисплея, по-добър процесор, по-добри камери (уж), по-добри използвани материали (уж), по-добро зарядно в комплекта ...
https://www.gsmarena.com/compare.php...=9498#48mp,*,*
Те го представиха, но след драмите между Тръмп и Huawei, телефона не подържа гугълските сървиси като Google Play, Google Maps, Gmail,
Youtube...Не е случайно, че няма да се предлага в Европа.
"Това, което те няма да имат, са услугите или приложенията на Google.Без Google Maps , без Google Chrome и най-важното - няма Google Play Store.Вместо това ще сърфирате в мрежата през браузъра Huawei и ще изтегляте приложения през Huawei AppGallery. Според Huawei, AppGallery има около 45 000 приложения в сравнение с 2,7 милиона в Google Play Store. Обикновено Google лицензира най-новата версия на Android, в момента Android 10 , за използване от производителите на телефони. Вместо това телефоните Mate 30 ще се задвижват от Android с отворен код и ще изпълняват EMUI 10, потребителски интерфейс на Huawei, който приблизително отговаря на Android 10 на Google"
Този пост е редактиран от Dedo1975; 20-09-19 в 11:04.