То още не е сигурно дали ще има 5G в т.нар. Европа, вие за Gmail сте се притеснили.
Вижте какво става в белите държави като Швейцария https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/09...ia_se_zasilva/
То още не е сигурно дали ще има 5G в т.нар. Европа, вие за Gmail сте се притеснили.
Вижте какво става в белите държави като Швейцария https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/09...ia_se_zasilva/
Тия май се конкурират с нахапаната ябълка за по-грозен дизайн - дали са разбрали, че вече сме края на 2019г. , че продължават с тоя грозен ноч
Да се похваля ,вчера си купих Xiaomi Redmi Note 7 48MP за 360лв, тъй като не можах да намеря в никой от глемите магазини за техника по евтиния му събрат redmi 7 . Благодаря за препоръката . Някакви съвети относно ползването му ,настройки и всичко дето може да е от полза ?
Това е пазарното разпределение на смартфони от 2009г. досега.
Гледам ,че постоянно ми изкача някаква системна актуализация на новия Xiaomi Redmi Note 7 да ги пускам ли да се актуализират или да ги трия и избягвам актуализаций , благодаря ? Питам защото на стария ми телефон след като мина една такава актуализация и телефона се срина .
Оказа се трите шанхайски компании Wingtech, Huaqin и Longcheer са може би най-големите производители на смартфони за първото полугодие на годината.
Samsung and OPPO Stimulated Smartphone Shipments of ODMs in H1 2019 EMS Dropped Due to iPhones’ Decline
Скоро може да казваме, че всички телефони се произвеждат в един завод.
Доставки на original design manufacturer (ODM) смартфони от 2010г. до 2019г.
Съмнявам се сериозно.
Ако Тръмп продължи или увеличи санкциите срещу китайските производители, те ще доведат до по-силно разслоение на пазара на производителите- имаха сериозна инвазия, но санкциите им подрезаха крилцата - и преди санкциите софтуера им куцаше, но сега без поддръжка от някои от световните гиганти хептен ще се оплезят...
justy,
Да не мислиш, че американците правят всичко?
Имаш ли представа къде са родени повечето създатели на firmware и software в т.нар. американски технологични компании?
Китай, Индия, Европа и по-специално географската й източна част. Привличат ги с пари и в момента, когато те свършат или получат по-изгодни предложения, софтуерните инженери мигрират.
Трябва да ти кажа, че например Cisco имат по-лоша софтуерна поддръжка на продуктите си, отколкото Huawei. Като време за реакция, цени, замяна и ремонтиране на модули и т.н. Относно надеждността на устройствата - предполагам, че има някъде изнесени данни в нета.
Относно световните гиганти - и те фалират. Справка - кризата 2008, започналата вече текуща и т.н.
Така, че не е ясно кой ще се смее последен.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 09-10-19 в 10:04.
Искам да си купя нов смартфон.В момента съм с един Meizu M1 Note вече няколко години е телефона и е с EGZO дисплей на Шарп, и на слънце се вижда несравнимо по добре от Samsung A5 (2017). Въпреки че е доста стар, телефона си е супер и съм невероятно доволен от него ( първия още що го купих от Viva ми умря в ръцете, и ми дадоха тоя който е бил мостра) .Нищо че е бил мостра се оказа корав като камък и надживя всички.Но просто ми омръзна и искам нещо ново.Но не съм наясно много с нещата.Предпочитанията са ми най вече към Samsung но аз нищо друго не съм имал за да сравнявам.Искам основно две неща - дисплей и бръз интернет.Това е .Колко бих дал - максималната сума която бих отделил е 400 лева.Това е момчета.Според вас кой е най добрия избор за тия пари. Снимки не правя, държа да подчертая.
Xiaomi Mi A3 4/64GB. Доставка с DHL, за да не минава митница.
Може и от тука в БГ да си избереш.