Точно с DHL би трябвало задължително да мине на митница, освен ако разходите не са включени в цената. Отделен е въпросът, че има китайски магазини с европейски складове, където идва поръчката за няколко дни и без митници. Но има известна разлика в цената с доставка от склад в Китай или Хонгконг.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 320Одобрявам
320Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ако може така да се каже на компа, пред голям монитор и удобна клавиатура.Та колегата ми препоръча Xiaomi mi A3. Отидох в Технополиса понеже предпочитам да ги видя на живо нещата.Телефона струваше 360 кинта. Гледам го аз, и идва някакво дете служител и ме пита може ли с нещо да ми бъде полезен, викам му така и така, те тоя искам.Пича ме гледа и се случва нещо много рядко от страна на служител - явно имаше набито око момчето и беше обръгнало, ми вика - господине за какво смятате да го използвате ? Казах му. Тогава момчето ми рече - ще си позволя да ви препоръчам ей този модел вика и ми показа едно телефонче, струващо на половината. Телефончето беше Xiaomi Redmi 7a .Вземете го вика, уверявам ви че няма да съжалявате, и апарата ще задоволява всички ваши потребности. Кво и да говорим 180 кинта са си 180 кинта , и везната веднага се наклони в полза на евтинджоса. Давай викам момче, проготвяй го да го купувам, и прави му сметка ако си ме излъгал.Взех аз телефончето и веднага с него един черен Nillkin ( за мен лично най добрите кейсове, всички телефони са ми били с тях).Та така...
 ако може така да се каже на компа, пред голям монитор и удобна клавиатура.Та колегата ми препоръча Xiaomi mi A3. Отидох в Технополиса понеже предпочитам да ги видя на живо нещата.Телефона струваше 360 кинта. Гледам го аз, и идва някакво дете служител и ме пита може ли с нещо да ми бъде полезен, викам му така и така, те тоя искам.Пича ме гледа и се случва нещо много рядко от страна на служител - явно имаше набито око момчето и беше обръгнало, ми вика - господине за какво смятате да го използвате ? Казах му. Тогава момчето ми рече - ще си позволя да ви препоръчам ей този модел вика и ми показа едно телефонче, струващо на половината. Телефончето беше Xiaomi Redmi 7a .Вземете го вика, уверявам ви че няма да съжалявате, и апарата ще задоволява всички ваши потребности. Кво и да говорим 180 кинта са си 180 кинта , и везната веднага се наклони в полза на евтинджоса. Давай викам момче, проготвяй го да го купувам, и прави му сметка ако си ме излъгал.Взех аз телефончето и веднага с него един черен Nillkin ( за мен лично най добрите кейсове, всички телефони са ми били с тях).Та така...