Ако ползваш телефона за работа този може да откара и седмица Мобилен телефон Allview P6 energy, Dual SIM, 8GB, Черен - eMAG.bg
Ако ползваш телефона за работа този може да откара и седмица Мобилен телефон Allview P6 energy, Dual SIM, 8GB, Черен - eMAG.bg
Не, налага се динамично да скролваш което си е терзание с e-ink. Освен това на няколко зареждания на нова страница се налага да направи и едно пълно (гаснене, палене, нова страница) заради нещо подобно като ефекта на памета при плазмените телевизори и стаитчните образи. Трудно ми е да ти го обянся набързо но не стават за нищо когато се налага чест рефреш.
Ползвах LG G2 който имаше сравнително добър живот на батерията, взех си преди 3 месеца Sony Xperia Z3 (НЯМА ДРУГО ДЪРВО КАТО СОНИ) батерията при едно и също ползване държеше с 20% по-малко ...Айфон 6 пак при същото ползване си кара доволно повече.
Аз имам един андроиден телефон дето стои в чекмеджето и го зареждам веднъж месечно. Много зависи при едно и също ползване как се държи телефона. Иначе за съжаление статистиката е много неточна. Ако айфоня го ползвам само за ало , ще ме кара и по седмица.
Доста несериозно е да се намеква, че който има iPhone го ползва по предназначение, а който има телефон с анрдоид само говори по него и за това държи повече. Това не е спор кой телефон е по-хував. Аз моя избор съм го направил преди години. Факт е, че нямам познат с iPhone да не търси контакт да зарежда. Излезнем по кръчми, те контакти търсят?
Ето класация на GSM Arena, не съм я писал аз.
От цитираните по-горе от теб модели:
Sony Xperia Z3 Compact - 3-то място.
Sony Xperia Z3 - 14-то място.
LG G2 - 17-то място.
iPhone 6 - на 82-ро място.
Този пост е редактиран от Mega; 06-04-15 в 23:20.
Моя е еволве 420 от метро вече втора година ще стане и до скоро изкарваше по 4 до 5 дни. Откакто ползвам и нет държи до два дни.
Stenly незнам какъв Z3 си ползвал. Това е единствената тема във форума която не съм послушал и преди 2 седмици си взех Z3 компакт а не някакво китайче към които постоянно се споменава тук. Батерията по малко от 72 часа не ми е държала. а никой със Iphone не може да мине 48 часа .... по никакъв начин. Много съм радостен от избора си за сега... телефона определено е на високо ниво.
Xperia Z3 издържа два дена с постоянно пуснат нет и час и нещо разговори на ден (комбинирано Вайбър и телефон), Stamina mode е пуснат, като единствено е позволено Viber-a да бачка при изгасен екран. За да направи 3 денонощия , трябва да ми стои в чантичката и да не го ползвам.
Този пост е редактиран от stenly; 07-04-15 в 15:10.
Аз също ползвам Z3 Compact и съм доволен от батерията / от 2 до 3 дни в зависимост от ползването /
Харесват ми също актуализациите...вече има Android 5.0.2 – Lollipop