При мен Sony Z3 Compact, вярно, че малко говоря по него, за сметка на това ползвам много нет през мрежата и през Wi-Fi. Много ровене и четене, както и GPS. По-малко от 4 дни не е карал досега. С включен Stamina Mode.
При мен Sony Z3 Compact, вярно, че малко говоря по него, за сметка на това ползвам много нет през мрежата и през Wi-Fi. Много ровене и четене, както и GPS. По-малко от 4 дни не е карал досега. С включен Stamina Mode.
Ми тя Стамината като е пусната и ти спира нетя когато екрана е изгасен (освен ако експлицитно не и кажеш кои приложения искаш да ползват нета при изгасен екран)
Телефончето вече струва 89лв. в ТМ. Предполагам, че тази цена ще е до 13.04.
edit: В брошурата гледам, че L35 е на 89лв., а аз в магазина видях тая цена за L40. Но етикетите с промо цените бяха толкова нескопосано сложени, че няма да се учудя ако е станала някаква грешка или при мен е от недоглеждане.
Този пост е редактиран от gnf; 09-04-15 в 17:49.
Добра си е Z-етката, имах от първите и лошо не съм видял, сега 3 или 4 дена не е от значение толкова, но определено с айфона ако на втория ден вечерта не го сложа на заряд, на следващия ден играя на ластик, жмичка, народна топка....
Bluboo X550 - 5300 mAh батерия - Ухааааа!
Китайците пускат страхотни предложения тази година - най-новото е за феновете на дългата автономна работа - 5300 mAh батерия, кой не си мечтае за подобен капацитет...
Това е съчетано с прилични параметри - нов, 4-ядрен 64-битов процесор, 2 GB RAM, 16 GB вградена флаш памет, Android 5.1 Lollipop.
А цената в GearBest с код за отстъпка X550 е повече от приятна - 280 лева.... Имайте предвид, че доставката е от Китай, така че, ако смартфонът мине през митница ще трябва да платите 20-ина процента повече - около 340 лв.
Повече информация за Bluboo X550 и начините за поръчката му - SetCombG.com
Kod,
Как може да се разбере поръчките от къде идват? Имам предвид, че някои идват от Европа, ама кои точно...?
Трябва да купим евтин смартфон като първи за жена с лимит около 200 лева и екран 4.5". Спряли сме се за сега на следните модели:
LG D290N
LG L170 D320
Разликата в цената е около 30 лева, а не можем да разберем каква е разликата. Моля помагайте със съвети и мнения.
Мм, за съжаление брой ги всички от Китай.
Спомням си само за един модел от Европа и той беше изключение.
Ако и друг се предлага от склад в Европа - не го мисли, който и магазин да е ще набичи доволно количество информация, така че да разбереш. След като не пише - значи Китай...
Аз за всеки случай бих си калкулирал 20% над упоменатите цени, по-лошо от това няма да е, а ако не се налага да се плащат... още по-добре.
Ако не държите да е с Андроид
http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM...L-SIM/p/574520
Миналата седмица взех на жената този Мобилен телефон Allview X1 Soul Mini, Черен - eMAG.bg телефончето си заслужава отвсякъде-хубав дисплей с Горила глас,силна батерия и хубав звук. Производителя е Gionee
Сингапурските пощи от около година пращат директно в Митницата
абсолютно
1 рам слагат на 4 ядра с 4.5"+, а 2 ядра слагат мин на 4"