Страница 171 от 172 ПърваПърва ... 121161169170171172 ПоследноПоследно
Резултати от 2,551 до 2,565 от общо 2570
Like Tree325Одобрявам

ИЗБОР НА СМАРТФОН

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    Смених 4-5 Шиомита , всичките имат един основен недостатък - сензор за близост от 1 долар. Докато говоря / и обикновено мъже с къса коса/ телефона нормално опира в ухото ми и само да го мръдна леко и се започва - включва/изключва каквото му падне - фенерче, спира звука т.н., ефекта го е имало на всички шиомита които съм имал.
    Не е проблемът в сензора за близост за 1 долар, а в липсата му като хардуерен компонент, ползвали са така наречения виртуален сензор.
    Конкретно при този модел и всичко нагоре по веригата вече си ползват физически сензор, така че такива проблеми няма.
    Тествано, работи безукорно.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Поръчах One+ Nord 5 от официалния магазин, има промоция тел + зарядно или слушалки / едно от двете безплатно/+кейс*- плаща се и безплатна доставка, всичко 411 евро, за мен е добра цената, тука са по 999 лв +- грубо и без зарядно. Гол телефон е на 399 евра на промоция

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

iFixit представи FixBot, приложение, задвижвано от изкуствен интелект, което помага при ремонт на смартфони и други устройства.
    https://ifixit.com/News/114700/introducing-fixbot
    https://www.ifixit.com/en-eu/go/fixbot

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отдавна не се беше появявал телефон с бутони..
    https://www.clicksphone.com/en/communicator

предишният е от 2020 година
    https://store.planetcom.co.uk/products/astro-slide

6. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте,
    В шортлистата ми са Samsung GalaxyS25, Apple 16 и Motorola 70 Edge.Доста четох ревюта и премислях, та не ми се ще да гледаме встрани. И трите са почти с еднакво тегло до 170гр, което е важно за мен.
    Самсунга като че ли е най-добре в слънчев ден това за мен е важно като удобство за работа и уж има7г поддръжка, което звучи добре. Ябълка съм нямал и не знам примерно след 5г ще се държи ли добре. На Мото пишат за около 4г поддръжка
    Разликата в цената при трите, при А1 с договор е около100-150лв и в случая не е решаваща.
    Мотото е най стилно, ябълката е елегантна със само една камера, повече не ми трябва, но доколко е по-тегава при ярко слънце... ако някой има, да сподели.
    За какво ще се ползва - комуникации без залитания по видео или много лимитирано, малко разцъкване в Мрежата, малко или почти не ютюб, плащания, онлайн преводи, някоя и друга снимка, по скоро с илюстративна цел.
    Благодаря!

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

трябва ти телефон за имидж - вземай ябълката , че още като звънне се разбира че си баровец, иначе има добри телефони на половината на цената на тия. Почти никой не ползва тел 7 години , на 3-4 г батерията почва да сдава .....

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Ако гониш яркост, със сигурност Moto-то - 4600 нита срещу 2600 на S25 и 2000 на 16. А и дисплея на Edge 70 е най-голям (ако това разбира се разглежда като плюс) - 6.7 инча срещу 6.2 на S25 и 6.1 на 16. S25 обаче е най-компактен от трите. Още нещо много важно за дисплеите, Edge-а и S25 са 120Hz, докато 16 не е. Въобще в случая аз лично бих зачеркнал ябълката. Ако много ти е мерак за Apple търси или 16 про или чиста 17-ка, където вече поне дисплея е 120Hz. S25 е и с 12 рам, докато при Moto може да е и 8, а може и да е 12. Батерията на Edge-а от трите е най-добра. Като цяло най-логичната покупка е Moto-то. Лично аз сякаш бих заложил на Samsung като доказани през годините.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Благодаря Ви за споделеното!
    И не, не ми трябва телефон за имидж, отдавна съм изживял това, ако въобще го е имало. Аз съм от групата на "почти никой" и сегашния ми телефон е на поне 10г и си е с оригиналната батерия, вярно, че едва изкарва деня, а и не става за някои от приложенията, за които споменах в първия си пост..
    Много от нещата в добрите телефони за мен са "от лукавия" и никога няма да ги ползвам, но пък удобствата и възможностите, които търся, просто липсват в бюджетните и в повечето "средна"ръка" телефони. Погледнах и чистата17-ка, че16про ми тежнее, и май е на кантар с 25-цата, но цената.... дали е само заради името....

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

ако не си блогър или профи фотограф ти трябва точно среден клас телефон, който да прежалиш леко , като му тръгне батерията. Умните хора гледат батерия и софтуер, камери и долби стерео звук са за лаиците и хората с излишни пари.
    Gena_bs одобрява това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Както вече казах, най-логичният избор е Motorola 70 Edge. Стига да сте ок с по-големия дисплей, понеже това си е колкото Pro Max на iPhone 15 и назад. Ако ще е Motorola, също така задължително да е версията с 12 рам. Аз бих взел S25, но това е лично предпочитание на база характеристиките на трите модела. Преди се кефех на големи телефони заради дисплея, но вече предпочитам удобството и залагам на по-компактните версии, тъй като не съм от мъжете с чантички Apple човек съм и взимам само най-доброто. Компромис за една торба пари не бих направил и в тази връзка ви съветвам 16-ката директно да я зачеркнете. Не знам и какви други устройства имате, но ако сте свикнали с Android, прехвърлянето на данните и изобщо целия сетъп, както и преминаването към iOS най-вероятно няма да ви хареса. iOS е много удобен, но си има ограничения, които разбираемо не се харесват на много хора. Ако наблягате на хардуера - Motorola-та. По-голяма батерия с по-голям и по-ярък дисплей. Ако приоритет ви е софтуерната поддръжка - S25. Не съм се интересувал как им върви поддръжката на Samsung, но ако това за 7-те години срещу 4 на Motorola е вярно, избора е ясен. Очевидно не сте от хората, които си сменят телефона често, така че си помислете кое ви е по-важно.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 14-01-26 в 10:59.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2006

CubanLinx,
    Благодаря за коментара!
    Има голяма вероятност за доставка на iphone !7 от зад океана на да я наречем по-поносима цена. Вие като фен на ябълката препоръчвате ли такъв вариант пред 25-цата? Имах преди време досег с една административна мрежа с Мак компютри и бях впечатлен от надежноста и сигурноста и. Надявам се това да важи и за телефоните им. Имам впечатления от среден към бюджетен клас телефони на Шаоми и Редми, на внуците са и не ми се ще да си хабя нервите с разни забивания, зависвания и реклами.
    И още нещо за 17-цата - срещнах инфо, че оттатък се продавала само с 2 е-сим, докато за Европа вариантът е с е-сим и наносим. Доколко това би било проблем, теоретично?
    Благодаря!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

От миналата година съм с eSIM и няма абсолютно никакъв проблем. Имайте предвид, че ако се спрете на този вариант, оператора ще ви наложи еднократна такса за преминаване към eSIM. Ако можете да си докарате 17-ка оттатък океана, супер (наскоро една позната направи точно това). Така цената е съвсем друга А модела е горе долу на кантар със S25. Тук вече въпроса е по-скоро на личен избор за OS-а. Както казах, за мен iOS е супер. Ако имате много устройства помислете как ще ги синхронизирате. Удобството на Android не е за подценяване. Относно надеждността, с iPhone-а няма да имате проблеми за години напред. Предполагам същото важи и за S25.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 15-01-26 в 12:08.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2006

И пак благодаря!
    Към края на месеца ще имам яснота дали ще стане задокеанската сделка и тогава ще реша. А за устройствата - минимализъм отвсякъде, десктоп PC и допотопен мобилен телефон.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Значи няма какво да ви притеснява относно преминаването към iOS. Явно ви е мерак за Apple, така че действайте. А дори и да изберете някой от другите варианти, пак няма да сбъркате.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте,
    аз бях с Андроид (Самсунг), сега съм с Apple, като неудобство за мен е връзката с останалите устройства - Часовник, работен и домашен лаптоп и прехвърлянето на данни и файлове от и на телефона, при Apple е сложно, добре е останалите устройства да смените за удобство.
    Поздрави.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на дамски смартфон.
    От RolitasR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-14, 08:04
  2. Избор на работен смартфон - dual
    От JKanchev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 30-09-14, 22:18
  3. Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?
    От blue1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 30
    Последно: 30-10-13, 15:32
  4. Усилвател за Wi-Fi за смартфон
    От alantion във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-13, 23:05
  5. Смартфон до 250 лв.
    От johny01 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 24-01-13, 04:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе