Хубав телефон.![]()
Даже много хубав! Имам го вече от 7м. и никакви забележки. Препоръчвам го на всеки, особено на тая цена. Аз го взех пак от европейски/UK/ склад, дойде за ок.6-7дена. Тогава хванах някаква промо цена от 300$, а и аз имах натрупани бонуси, та ми излезе ок 200$.
Получи ли актуализация на ос-а? Отзад не е изцяло метал, кожената част износва ли се с времето?
Имаше няколко ъпдейта, но версията си е 5.0.2. А кожената част, не е кожена - платмасова е и леко се е затъркала по ръбовете. Телефона си се ползва гол, без никакви кейсове.
Ами... 10, 10... Кой ти ги дава
Уфф, аз пък си поръчах една безжична зареждачка, вече цял месец я няма, не съм имал такова забавяне досега.
Пратена е с белгийски пощи преди атентата...
И тракинга й от 20 дни е спрял на Брюксел...
И забравих да спомена, че не мина през митница. Телефончето е страхотно , малко с новите софтуери му омазаха камерата , но надявам се да е поправимо .
Иначе от белгийските пощи и при мен има голямо забавяне .Поръчал съм един Blackview BV2000S на 5 март и още го няма .
2016-04-09 09:15:24Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days
Umi Rome X - евтин смартфон с красив дизайн и метален корпус
Umi Rome X е може би най-добрата оферта за смартфон в ценовия клас до 150 лева.
Смартфонът е много евтин, но това не се е отразило на атрактивния му външен вид с много метал в корпуса и прецизните извивки, характерни за Samsung Galaxy S7.
Трябва да споменем и камерата - Sony IMX179 е качествен сензор, който не е характерен за толкова евтини телефони.
Вижте превю на UMI Rome X в SetCombG.com
UMI Touch - солиден смартфон със силни характеристики и метален корпус
UMI Touch е мощен 8-ядрен смартфон с метален корпус с 5.5-ичнов Full HD дисплей и Gorilla Glass 3. На предния панел има вграден четец за отпечатъци, а камерата му е с 13 мегапиксела Sony IMX328 сензор.
Прочетете Preview на Umi Touch в SetCombG.com
Здравейте , помогнете ми в избора на телефон с хубава камера. Бюджет около 300лв. Най важното е да прави хубави снимки.
Аз все още съм в търсене и както писах преди няколко страници се бях насочил към тези двата: Lenovo K3 Note, Xiaomi Redmi note 2, но сега се загледах и в този - ASUS ZenFone Max ZC550KL (най-вече заради яката батерия от 5000Mah). Та кой от трите (или друг) бихте ми препоръчали? Бюджета е около 300 и държа дисплея да е 5.5 и батерията да е по-издържлива.
Харесва ми също и Xiaomi Redmi Note 3 ама ми е още скъпичък и едва ли ще му падне толкова бързо цената.
Толкова ли са добри тези Самсунги гледам, че някои хора ги препоръчват (не знам дали тук беше може и по други форуми да съм видял), а и много хора виждам с тях просто питам понеже Самсунг никога не съм имал?
Аз взех този за сина http://www.setcombg.com/default.asp?...ment&NID=15768 в момента е към 140 $ Телефончето изглежда и се държи много добре