Какво ви е мнението за този Original Xiaomi Redmi Note 3 Pro Snapdragon 650 Hexa Core 5.5'' 2GB RAM 16GB ROM 4000mAh google play MIUI 7 Fingerprint ID . В алиекспрес е 170 $ 16 mp камера
Какво ви е мнението за този Original Xiaomi Redmi Note 3 Pro Snapdragon 650 Hexa Core 5.5'' 2GB RAM 16GB ROM 4000mAh google play MIUI 7 Fingerprint ID . В алиекспрес е 170 $ 16 mp камера
Здравейте.. от скоро разглеждам сайтовете и искам да си поръчам някои китайски телефон. Става въпрос за тези два сайта; 'http://www.gearbest.com/', 'http://www.geekbuying.com/' Имам няколко въпроси към тези които са поръчвали; кой е по надежния сайт, за колко време пристига поръчката, тези сайтове имат ли гаранция за телефоните или се купува на юнашко доверие, както се казва Също така тези митнически такси как се приспадат/плащат, сайта ли си ги приспада или аз тука трябва да ги платя. В общи линии ако си поръчам един телефон за 70$ на колко пари ще ми пристигне в България със всичките такси който трябва да платя. Благодаря.
купувай от евросклад на gearbest и ще ти го донесат без допълнителни разгоди, само срещу $5-6 транспорт, до вратата
Навил съм се да си взема Huawei P8 от скука. Дали ще направя грешка? В момента съм с Lenovo S90-A.
Задай си филтър EU, най горе в дясно, след като влезеш в категория "cell phones".
Идва ми много голям, а и струва 2 пъти повече от P8. Нямам нужда от такъв звяр, ползвам телефона само за разговори, чат и сърфиране. Единственото ми изискване е да е с метален корпус и добра батерия ( P8 май не се слави с такава ).
Ulefone Future - фантазия от бъдещето - метал и стъкло без странични рамки
Ulefone Future е уникален смартфон.
Това е един от малкото модели на пазара без странична рамка. Поне аз, реално пуснат на пазара модел, освен Galaxy Edge серията на Samsung не знам.
Eлегантният му корпус е изработен от качествена сплав на алуминий и титан, а предният панел е защитен с Gorilla Glass.
Хардуерът на телефона е подготвен за най-новите заглавия сред игрите, а 4-те гигабайта RAM го нареждат сред най-добрите по този показател. Ulefone Future загатва и отлични възможности за фотографите с използвания Samsung S5K3P3 сензор
Прочетете Preview на Ulefone Future в SetCombG
ПП - Четете и мислете бързо - само утре, 4 май в 12ч БГ време, 80 бройки от смартфона ще бъдат пуснати на цена от $200 - чудна сделка.
Евтино телефонче с Android 6.0 и 5 инчов дисплей .
oukitel c3
Петък в 12 часа - 20 бройки по 39.99 $
Доставка след 30 май .
Този пост е редактиран от emil22; 12-05-16 в 17:21.
здравейте. Поръчах си телефон от gearbest със безплатна доставка. Интересува ме аз от пощата ли ще трябва да ходя да го вземам, или ще ми го донесът до адреса който съм дал. Когато отида на поръчката си ми пише това: status: Arrival at export hub time:Thu, 12 May 2016 13:00:00, кага трябва да го чакам тоя телефон във България, че ми се изчака чакането.
Откъде е поръчан?
Ако е от европейски склад - на адреса с Интерлогистика
Ако е от склад в Китай - в пощата или на митница до гарата.
Ако е от Европа - до края на седмицата, ако е от Китай - до края на месеца.
Този пост е редактиран от mate88; 16-05-16 в 18:50.