Днес си поръчах от склад в Германия на 135$ жалко че е има само белия вариант.Поръчах му и алуминиева рамка от Oppomart че да добие вид и да го пази малко от малко - не си пазя много телефоните и не ми се дава торба с пари.
Днес си поръчах от склад в Германия на 135$ жалко че е има само белия вариант.Поръчах му и алуминиева рамка от Oppomart че да добие вид и да го пази малко от малко - не си пазя много телефоните и не ми се дава торба с пари.
Ми не бях го гледал - пролетта племенника взе за майка си другия Flash и си е супер телефончето за 119$ ... TCL им ги прави на Алкател ама и ония 4-500лв дето им искат в БГ за Айдъл-а няма как да ги дам . Онова ZTE ме хвърли в размисъл пък и е от склад в Европа ... другите варианти ми бях разните разновидности в тоя ценови клас на Xiaomi (Redmi 3 /pro/S ; Mi4 ...) ама те пък повечето са кът от складове в Европа ...
Този Алкател го има в европейски склад на Гиърбест.
Meizu M3 Note също е приличен телефон с идентични характеристики на Алкател-а. От този търговец с DHL може да се поръчат всички налични телефони в магазина му, които след това пристигат до адрес без да минават митница.
Ако искаш Xiaomi от евросклад може да разгледаш тук.
Xiaomi Redmi 3 Pro - новият смартфон има повече RAM и вградена флаш памет, с добавен четец на отпечатъци, а цената е по-ниска
Xiaomi Redmi 3 Pro е отличен смартфон с премиум визия и бърз хардуер. Това е най-изгодната и удачна смартфон покупка до 300 лева към момента.
Вижте превю на Xiaomi Redmi 3 Pro в SetCombG.com
Про са телефоните със Снапдрагон.Другите са с Медиатек.
Не е така. И Redmi 3,и Redmi 3s са с Дракони без да са Pro...
Pro надгражда чистото с нещо, но не непременно чипа.
https://www.youtube.com/watch?v=dfi-uBEK06s
- - - - - - - - - -
https://www.youtube.com/watch?v=VPaNR6h0QOM
Малко късно... : ) http://www.banggood.com/ZTE-Nubia-Z7-Max струва $113.99. Тук можете да намерите инфо : Cheap smartphone price comparison ZTE-то е евтин, друият е нов.
Баси, колкото и да ме сърбят ръцете за някой модел на Xiaomi (примерно, доста ми харесва Redmi 3S на хартия и по ревюта), еми не става и не става, поне засега . То не са флашвания, ромове, заключени бутлоудъри, отключени бутлоудъри, липса на БГ меню и все такива кофти неща за човек, който търси телефон за ползване от типа out of the box!
Аз тия дни ще поръчам Redmi 3S(на него се спрях в крайна сметка) за сина и като дойде ще давам отзиви .
Сашо, с такова впечатление съм останал от десетките ревюта, които съм изгледал и прочетеното по нашенски форуми. Всички идват или с някакви "гаражни" ромове, които са оплескани и не стават за нищо или с официален, който е само с английски или китайски език. Отдавна съм отвикнал, а и нямам никакво желание отново да свиквам да човъркам, като хакер по телефона. Искам да го извадя (баси как прозвуча ) от кутията да му сменя езика на български, още 2-3 часа, докато го разуча и те така
С моя беше точно така както го описваш...Нямам никакви грижи.
Xiaomi Redmi Note 4 - най-новият смартфон от най-успешната серия на китайците вече е наличен за поръчки
Xiaomi Redmi Note 4 осигурява топ производителност и модерна операционна система.
10-ядрен процесор, мощен видеоускорител и качествена камера с фазов автофокус, опаковани в красив метален корпус
Вижте Xiaomi Redmi Note 4 превю в SetCombG.com