Страница 53 от 167 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 2504
Like Tree297Одобрявам

ИЗБОР НА СМАРТФОН

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #781

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Elelphone смартфони от висок клас с намалени цени - P9000 и S3


    Elephone P9000 и Elephone S3 - два красиви и мощни смартфона на разпродажба в GearBest.
    Повече информация в SetCombG.com

  2.  
     
  3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #782

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Leagoo T1 Plus - 5.5-инчов 4G смартфон с 3GB RAM и ниска цена


    Leagoo T1 Plus е красив смартфон с умерена цена. Той предлага добра хардуерна платформа с 3GB RAM, метален корпус, Gorilla Glass защита на екрана и розова версия
    Виж повече за Leagoo T1 Plus в SetCombG.com

  4. Member
    Тук е от
    May 2010
    Мнения
    394
    #783

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Здравейте,

    Голямо избиране направих, а още не съм се спрял на фаворит та за тва ще моля за помощ:

    Какво е мнението Ви за UMI Super 4G Phablet - 5.5 inch Corning Gorilla Glass 3, Android 6.0, 4GB RAM, 32GB ROM, Helio P10 64bit Octa Core 2.0GHz, 5MP + 13MP Cameras, Fingerprint Scanner, Type-C HiFi, OTG?
    Към 200 $ излиза в момента от ЕС.

    Заглеждах се и във Xiaomi Redmi Note 3 Pro и по точно тази обява ама не знам сайта дали е читав??? -
    Buy Xiaomi Redmi Note 3 Pro Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core,1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM 5.5 Inch Smartphone
    Мога ли да се доверя на сайта и някой тествал ли е гаранционните условия дали са имали проблеми?

    Харесва ми и LEAGOO Elite 1 - но все го няма в ЕС, А едно от условията ми е скоро да се сдобия с него. То ако бях го поръчал от Китай до сега щеше да дойде ама ............

    Не на последно място OnePlus 3 - верно скъпичък е, но за параметрите си е супер. ИМа OTG, В Официалният сайт е на най добра цена, но освен, че се чуват различни оплаквания със сигнала на интернета и пр. не знам за колко време ще дойде?

    Ще бъда благодарен за коментари на горе-изложените предложения като качество и начин за най-бързо сдобиване с тях.

  5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #784

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    OnePlus 3 е.. класа, не бих го сравнявал с другите.
    Ако ти се отделят пари за него, няма какво да го мислиш, взимай го.

    От останалите, UMi Super е просто супер на хартия. Има си и хардуер, и добри материали на корпуса.
    Не съм го виждал наживо, UMi леко ме притесняват, с това, че се хвалят повече от разумното и се опитват да поставят UMi супер на едно равнище с iPhone, което е... неразумно.
    Но въпреки това, бих заложил на него.
    За този магазин... не знам нищо за него. Аз бих заложил на познати имена като GearBest, TinyDeal за да избегна евентуални проблеми и да разчитам, че ще имам все пак някаква гаранция.

  6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    3,093
    #785

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    За Leagoo Elite 1 ще нахвърля съвсем бегли, но от първа ръка впечатления.
    Изработка - отлична, монолитна, без скърцащи елементи. Достатъчно лек, компактен и много удобен за работа с една ръка. Задния панел оставя отпечатъци, но при белия вариант са невидими (само под определен ъгъл е възможно да се забележат). В комплекта идват два протектора за екрана и задния панел. Рамката е алуминиева и цялото усещане на телефона в ръката е страхотно. Страничните бутони се натискат доста мазно, а хоум бутона (с вграден сензор за пръстов отпечатък) по средата предава лек и приятен "чък" звук при натискането му. Двата сензорни бутона с ЛЕД осветление на предния панел са много трудно видими на дневна светлина при белия вариант. При черния предполагам няма да е така. Също така е наличен светодиод за уведомления.
    Дисплеят е стандартен IPS и на пряка слънчева светлина се вижда добре на максимална яркост.
    Има доволно много РАМ и РОМ, съответно 3ГБ и 32ГБ (25ГБ свободни), достатъчни за всичко, а ако не стигат има опция за външна карта, но при тази ситуация се лишавате от втора СИМ ако ползвате.
    ОС е Андроид 5.1, нямаше никакви китайски приложения, а само такива от производителя свързани с екстрите на телефона. Преди 3-4 дена получи и някакъв ъпдейт.
    Производителя е сложил Smart бутон (за бърз достъп) в долния десен край на алуминиевата рамка, който след леко задържане може да активира едно от всичките инсталирани приложения в телефона.
    Обхвата на WI-Fi е много добър, през 2 панелни стени и 10м. разстояние не пада под 2 чертички. За сравнение моя телефон (Gionee Elife E7) на същото място доста често губи обхват. За 3Г нямам много наблюдения, но вкъщи си работи нормално.
    След първоначално включване батерията изкара 6 часа на светнат екран при зададени около 25-30% яркост, основно разучаване на телефона, инсталиране на приложения, малко сърфиране, гледане на няколко клипа с продължителност от 3-4 минути. След това веднъж изкара малко повече от 3:40 часа с много игране на игри от малката (3 часа не слезе телефона от ръката ѝ), 30 минути разговори и останалото за разцъкване по менюто. Аз очаквах доста по-лоши резултати, а при нормална употреба (без игри) ще изкара доста повече ми се струва. Опасенията ми свързани с батерията не се оправдаха.
    Направих няколко теста на телефона, които ще ги публикувам довечера, като се добера до него .
    GPS-а не съм го пробвал как се държи, но пуснах един тест резултатите, от който също ще кача довечера.
    Камерата - разочарование. 13 мегапиксела (интерполирани до 16) основна с двойна ЛЕД светкавица и 8 мегапиксела (интерполирана до 13) предна с ЛЕД светкавица. Очаквах доста повече, защото по ревютата не бях чел за критики, а по-скоро отзивите бяха, че е добра. На снимките има много "шум" на изкуствена светлина, със светкавица също са "шумни". На дневна слънчева нещата са с една идея по-добри, но на мен пак не ми харесват толкова. Моят телефон снима много по-добре при едни и същи настройки. А тази камера на Сони IMX214 Exmor RS се слага в доста модели от среден, та дори и висок клас смартфони и досега не съм попадал на недоволни потребители. Явно тука нещата опират до софтуер. Селфи камерата бих казал, че е добра за самоснимачки и, като че ли ми допадна повече от основната.
    Ако трябва да присъждам някаква оценка бих сложил 8 от 10. За ежедневни задачи и разговори е отличен телефон, предполагам ще подкара и някакви "тежки" игри ама аз не играя и не мога да се изкажа компетентно по въпроса. Но за дами и мъже нежелаещи повече от 5" и с бюджет до 250лв. го препоръчвам горещо. Много красив и елегантен смартфон.

    Ето обещаните тестове:


    До прозореца: Вътре в стаята от дивана:

    Ако някой има други въпроси относно телефона, съм на разположение да му отговоря .
    Този пост е редактиран от gnf; 05-08-16 в 20:05.
    kod, blue1, svetlio1 и 1 други харесват това.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    1,781
    #786

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    One plus 3 може да се поръча само до 9 този месец.След това след 12.09. Почти всички от Андроид форума поръчват Xiaomi от този търговец Xiaomi - Shop Cheap Xiaomi from China Xiaomi Suppliers at Shenzhen Top-One Trading Co., Ltd. on Aliexpress.com

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    May 2010
    Мнения
    394
    #787

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Благодаря за съветите и насоките.
    Страхотен обзор от първа ръка от Колегата gnf, за което го поздравявам.
    Мога да кажа, че отговаря на всичките ми изисквания, но просто съм супер притиснат от времето поради издънка от моя страна за вземане на решение.
    От около 2 месеца следя GearBest и TinyDeal, но мога да кажа, че в склад ЕС няма нито един от търсените от мен модели и въобще за този период от време не са "заредили".

    Какво бихте ми препоръчали от склад ЕС, което да дойде възможно най бързо като изискванията са - телефон за Съпругата, препоръчително 5 инч /5.5 в краен случай/, двусимов, 3 РАМ, 32 РОМ, добра камера и батерия.

    Благодаря предварително за помощта.

  10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,562
    #788

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН


  11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    3,093
    #789

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Друг вариант е Bluboo Xtouch. Първо си правиш регистрация в един от многото сайтове за доставки от Англия и Германия и след това поръчваш до техен адрес в съответната държава.

  12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    1,781
    #790

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН


  13. Member
    Тук е от
    Aug 2004
    Мнения
    228
    #791

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Здравейте. Какво мислите за избор между тези 2 телефона:
    ELEPHONE P9000 EDGE 4GB RAM 32GB ROM Helio X25 MTK6797T 2.5GHz Deca Core 5.7 Inch JDI 2K Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
    и
    XIAOMI REDMI PRO 3GB RAM 64GB ROM Helio X25 MTK6797T 2.5GHz Deca Core 5.5 Inch 2.5D OLED FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
    Знам че и двата още не са на пазара, ще почакам месец два, не ми е чак толкова спешно. Бях поръчал преди 2-3 месеца едно Umi Super, но то така и не дойде, затри се някъде из нашите пощи. Не съжалявам, защото гледам че моделът има много проблеми, така че сега търся нещо друго към което да се насоча. Това което търся е да издържа повече време, да има свестен GPS и да ме изкара 2-3г. поне вкл. и морално като техника, мразя да сменям телефони и да прехвърлям неща.

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    May 2010
    Мнения
    394
    #792

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Благодаря за предложенията - заглеждах XIAOMI REDMI 3 PRO 5.0 HD Snapdragon 616, но понеже излезе и нов модел 3 S, който пък го нямаше в ЕС.
    За Bluboo Xtouch нямам никаква представа за него, но предполагам щом колегата gnf го е препоръчал е подходящ.
    Най изпъкващо и респективно по скъпо е предложението за Vernee - но също много непознато за мен /освен от ревютата в сайта/.
    Нов модел е и дали ще има отзиви от първа ръка от някой колега като батерия, снимки, екран и пр.?
    Дали няма да е тежичък за женска ръка - 175 гр?

  16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #793

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Lenovo K80 - мощна версия на смартфона с 4GB RAM и 64GB ROM



    Lenovo K80M предлага отлични технически параметри с много памет, място за файлове и работоспособен процесор, комбинирани с голяма батерия и качествен екран.
    Смартфон с 4GB RAM и 64GB ROM за под 300 лева - уникално предложение...

    Забележка - подготвях новината вчера и тогава, цената на Lenovo K80 с 4GB RAM и 64GB ROM беше $185, което ми се стори изгодно.
    Тази сутрин, докато я публикувах видях, че цената е паднала до $134!!!
    Не знам бъг ли е или нова промо цена, но сега вече с убийствена... Взимайте докато има на тази цена.

    Вижте повече за Lenovo K80 в SetCombG.com

  17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    3,093
    #794

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Leagoo Elite 1 вече е наличен в европейския склад на Гиърбест.

  18. Member
    Тук е от
    May 2010
    Мнения
    394
    #795

    Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

    Благодаря за напомнянето, но дано не е със съжаление. Днес ми пристигнаха поръчаните два телефона - Вернее Аполоо и Ксиоми Редми Про.
    Все още ги разучавам. На прима-виста съм доволен, но е твърде рано.
    Имам питане - при Ксиоми-то постоянно ми се появяват рекламни прозорци и не мога да разбера от кое приложение идват.
    С какво бихте ме посъветвали да отстраня тази нежелана реклама?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Помощ за избор на дамски смартфон.
    От RolitasR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-14, 07:04
  2. Избор на работен смартфон - dual
    От JKanchev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 30-09-14, 21:18
  3. Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?
    От blue1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 30
    Последно: 30-10-13, 14:32
  4. Усилвател за Wi-Fi за смартфон
    От alantion във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-13, 22:05
  5. Смартфон до 250 лв.
    От johny01 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 24-01-13, 03:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе