Една лично за мен непозната марка.Модел с отлични характеристики и разумна цена https://www.youtube.com/watch?v=e5OUmguIzFM
Една лично за мен непозната марка.Модел с отлични характеристики и разумна цена https://www.youtube.com/watch?v=e5OUmguIzFM
Е... прекалено непозната е за да й се доверя и обърна внимание
Между другото, когато поръчвате от Tinydeal, отваряйте си очите и питайте, защото когато поръчах Nubia Z7 MAX, бе описано, че има български език. Да, ама не, няма - а и не се ъпдейтва.
Huawei Nova - китайската компания търси владения в средния клас
Huawei Nova е красив. И много удобен! Смартфонът има качествен дисплей с висока резолюция, добра платформа с 8-ядрен Snapdragon и 3GB RAM, камери, които обещават снимки с добро качество.
Прочетете превю на HuaweiNova в SetCombG.com
tony34al, погледни тук - ROMs | Nubia Z7 Max и тук - ZTE Nubia Z7 Max - Обсуждение - 4PDA и тук - ZTE Z7, Z7 Max, Z7 Mini .
Благодаря, PSL! Как мога да се ориентирам даден ROM или ъпдейт дали поддържа български език?
Интересното е, че: Имам 3 ZTE, и трите са с български език, но са купувани от GearBest.
Този пост е редактиран от tony34al; 02-12-16 в 15:16.
И аз се сдобих с едно ZTE Axon Mini и първоначалните ми впечатления са прекрасни. Страхотно бижу с Amoled дисплей, 3GB RAM и 32GB ROM, дизайн един път, както се казва (изключително много ми хареса) с перфектни размери, метален корпус, отлично аудио от говорителя и слушалките (с едни бюджетни Xiaomi звука е чуден), прилични камери (предната, като че ли е доста добра), за батерията не мога да споделя нищо конкретно, тъй като телефончето е от съвсем скоро в мен. Слушалката не е централизирана, както е във всички други смартфони, а е леко в страни. Това дали ще е проблем при разговори ще се установи занапред, предполагам ще е нужно време, докато се свикне с местоположението ѝ.
Не ми хареса това, че не е "златния" вариант с "шевовете" на гърба и черната кутия, а се оказа Ion Gold версията, която по-скоро е цвят сребристо или шампанско и бялата кутия, в която е опакован телефона. Бутона за звука не е измислен много добре, защото като се раздруса телефона и се чува, как се "удря" в корпуса. Леко доловимо е, но го има и за някои потребители това може да е дразнещо, за мен лично не е. Има българско меню, но не е на 100% преведено всичко.
Комплекта съдържа зарядно, слушалки в бял цвят и матиран пластмасов защитен калъф.
Малко тестове, които направих с телефона.
Този пост е редактиран от gnf; 02-12-16 в 19:14.
Брей тези ZTE...
Май стават любима марка на участниците във форума
Еми стабилни излязоха. Първото ми ЗТЕ е вече 2+ години и никакви проблеми. Axon-a на сина ми е супер с 4-РАМ и 64-РОМ и двете камери - прави страхотни снимки. Никакви проблеми, нито хардуерни, нито софтуерни. Заслужават си парите отвсякъде!
Сина ми е с ZTE GRAND S2 и той няма грижи до момента, вече почти 2 години.
Някой има ли впечатления от новия Аксон? Колебая се между него или пък Онър 8.
Имам питане.На Huawei P9 Lite как е правилно да бъде поставена отметката в раздел памет и съхранение по подразбиране.На вътрешна памет или на SD карта памет?С цел запазване на повече място във вградената му памет.Предварително благодаря за отговорите.
Едно въпросче за RedMi Note Pro - какво трябва да се направи за да се ъпдейтне?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk