Да, така е. Май няма друг флагман с идентични характеристики на такава ниска цена
Да, така е. Май няма друг флагман с идентични характеристики на такава ниска цена
Някой може ли да сподели мнения за LETV LeEco 2 PRO 5.5". Цената му в Tinydeal е доста примамлива за техническите му данни.
И още един въпрос имам. При поръчка на телефона от Tinydeal, ми излиза "China direct". Това какво ще рече, че ще дължа митнически такси ли?
Както сам си забелязал, цената на LETV е много изгодна за това, което предлага.
С конкретния модел съм нямал близък допир - впечатленията ми от 1S, които глобално би следвало да важат и за него:
Отлична изработка, корпус от дебел, хубав алуминий, а не тънкия, характерен за Redmi серията.
Качествени компоненти.
Доста омазана операционна система, пълна с китайски боклук, добре е да се префлашне смартфона, но ако не му се занимава на човек, може да се попочисти що годе.
Дали ще се занимаваш с митници - много е вероятно.
Doogee Y6 Max 3D - смартфон с 3D без очила
Doogee Y6 Max 3D е голям смартфон за потребители, обичащи новостите и интересните възможности. Честно казано, това не е най-доброто 3D, което можете да гледате, но пък е интересна и забавна екстра, която ще допадне както на вас, така и на приятелите ви.
Освен основната си характеристика - 3D-то, мобилният телефон предлага и добри технически параметри и отличен дизайн с метален корпус.
Прочетете повече - Doogee Y6 Max 3D превю от SetCombG.com
Oukitel U13 - метален смартфон с OIS камера, 64GB ROM и Sharp дисплей
Oukitel U13 е красив и елегантен алуминиев смартфон с малки рамки около дисплея. Той има добра камера с оптична стабилизация на изображението и 64GB вградена памет.
Прочетете още в SetCombG.com
Много ми е интересно дали всички китайски производители на смартфони си правят сами устройствата или само им правят дизайна и дават поръчка на някоя от големите фабрики, като Foxconn например.
Тия UMI ги цвъкат през месец май новите модели - UMI Z 5.5 Inch Dual 3D Edge 4GB RAM 32GB ROM MediaTek Helio X27 Deca Core 2.6Ghz 4G Smartphone - интересно като "железария", ама как са със софтуера и качеството на изработка ...?
Този пост е редактиран от svetlio1; 05-01-17 в 17:47.
Здравейте! Изправена съм пред голяма дилема...
Huawei p9 lite VS. Samsung Galaxy J7 2016
Никога до сега не съм "изнверявала" на самсунга, но изборът се оказа доста труден лично за мен конкретно в този случай...
Разбира се, бих приела и предложения за по-добри алтернативи... Лимит 500лв
Два от най-продаваните модели в последните месеци...
Лично аз бих заложил на Samsung-а.
По-красив, по-добри материали, по-добра камера.
P9 Lite е зле откъм камера - IMX214 е подходящ сензор за телефон от $100, хайде 150...
А правилно ли съм разбрала, че J7 2016 има 2 и 3 гб версии и съответно 1-симовата е с 2гб рам, а 2-симовата е с 3 гб?
И от къде бих могла да си купя 3-гб версия?
Този пост е редактиран от poli93; 05-01-17 в 19:16.
UMI Z - първият смартфон с 10-ядрен X27 процесор, двоен фокус и 4 LED светкавици
UMI Z е нов, мощен и елегантен. Смартфон без слаби страни.
Той има здрав и красив алуминиев корпус, ярък Sharp дисплей, максимално бърза хардуерна платформа и отлични камери - както основна с двоен фокус, така и селфи с висока резолюция.
Вижте повече за UMI Z в SetCombG.com
Тъкмо се бях насочил към Cool 1 Dual и сега се появява този Umi Z. Единствено засега ме възпира Медиатек процесора му (някак повече ме влече Куалком-а) и май навигационните сензорни бутони са вмъкнати в дисплея, а не отстрани на Хоум бутона.
Крис, в превюто с характеристиките на телефона си написал 3000мАч батерия
След дълго умуване, реших да си поръчам Xiaomi REDMI PRO 5.5 "FHD Helio X25:
https://www.tinydeal.com/xiaomi-redm...-p-160999.html
Дано да съм направи точния избор.