забравих
Най-накрая ми пристигна прословутото Xiaomi Redmi 3S - в пощенската станция без допълнителни разходи . Беше с MIUI Global 7 нещо си stable MIUI Global 8.0 /stable и при проверка за нова версия ъпдейтнах до 8.0.3.0(malmidg). Български език за менютата няма все още , но си има английски (и други съседни до нас езици) и български за клавиатурата и България за локализация (в MIUI7 нямаше). Абе супер си е телефончето - ще го ползва сина и ще видим дали ще има някакви проблеми (обхват , батерия и т.н.) - на "първо четене" доста ми хареса - нищо чудно да си поръчам и за мен . ама може да взема другия с 5.5"
Честито и безпроблемно ползване!
Ще чакам отзиви относно загубата на 3G обхват. Някъде четох, че в Китай Xiaomi подменяли платка, заради този проблем.
Пристигнаха и Вернии, и Нубия Z7 Max.
1. Вернии Аполо Лайт изглежда много добре засега, ако някой има въпроси, след няколко дни повече инфо. Телефончето се ъпдейтва веднага.
2. Нубията е от Tinydeal. И тя изглежда добре, макар и леко евтина с тази пластмаса навсякъде. На първо четене, такъв проблем - в сайта пише, че поддържа български език, но не е така. Не иска и да се ъпдейтва през Wi-Fi - дава съобщение, че не може да свърже със сървара. Ако някой има идея как да се сложи български език, моля. По принцип, моето ZTE вече остаря, но когато го вземах, преди 2г, веднага се ъпдейтва до 5.0.2 и се появи българския език. Нубията е по нов модел и е с 5.1, но няма български...
Този пост е редактиран от tony34al; 04-11-16 в 08:48.
Питай в Андроид форума.Мен липсата на български не ме бърка. На моя му поръчах такава рамка Meifeng Newest Protective Shockproof Metal Frame For ZTE Nubia Z7 Max и вече изглежда по съвсем друг начин, освен това пази дисплея.
Здравейте,
Спрял съм се в тези 2 модела.
Huawei-а ме привлича заради по-добрата поддръжка сравнена с мото, камера, finger print, ir, сравнително добра бат.
Moto-то заради добрата батт. От опит знам, поддръжката на леново е кофти и го намирам като недостатък.
Моля някой ако ги е виждал и има преки впечатления да ми помогне в избора. Ползвам телефоните си доста активно - spotify, viber, skype, skype for business, gmail, Outlook и доста други приложения синкващи непрекъснато.
Sent from my Lenovo Z90a40 using Tapatalk
В момента в Gearbest се предлага ZTE Axon Mini за 150$.
Този пост е редактиран от gnf; 05-11-16 в 11:47.
И не само.
Според китайката, промоцията, която ще продължи от днес до петък 11.11 е най-голямата, правена от GearBest досега - Sales Storm в Gearbest.
Малко е объркано, но си заслужава човек да порови.
Колеги, привет и от мен и една молба - погледнете тази тема (https://forum.setcombg.com/%D1%81%D0...%BD%D0%B0.html) и изкажете мнения.
Благодаря предварително!
Здравейте.Да си взема ли Lenovo K6.От Мтел ми го предлагат за 200лв.Заслужава ли си като модел.Предварително благодаря за отговора.
Здравейте, купих InFocus M560 всичко е ОК само понякога в около 30 процента от случаите, като избирам номер много бави, друг път избира веднага, дали е от Андроида 5.1 или от хардуера с 8 ядрен процесор е и е много бърз? Някой има ли подобен проблем с друг модел китайски телефон?
Аз имам същия ( е , жената го ползва) - никакви проблеми . 1-2 пъти да се се случвало да не го отчета мрежата - търся я и ми казва, че номера не е на линия - рестарт и се оправя, но май се дължеше на настройките за избор на мрежа (май е по-добре ръчно да избереш) и настройките на самата SIM картата . Сега се ползва с две карти и отдавна не е имало никакви проблеми .
LeTV Leeco Le Max 2 4G Phablet-261.09 Online Shopping| GearBest.com
Супер оферта за LeEco Le Max 2 със SnapDragon 820, 4GB RAM и 21MPx камера за $220!
Пише, че има още 59 бройки
Ами сега не е при мен , но по спомен в настройките за мрежов оператор му даваш да сканира и избираш ръчно кой да е , а в настройките за карта 1 и карта 2 задаваш коя за какво се ползва - в случая на втората нищо да не прави. Може да пробваш и да зададеш 3G приоритетно вместо 4G, но мисля нямаше значение това.