Страница 62 от 169 ПърваПърва ... 1252606162636472112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 2522
Like Tree311Одобрявам

ИЗБОР НА СМАРТФОН

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

забравих

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Най-накрая ми пристигна прословутото Xiaomi Redmi 3S - в пощенската станция без допълнителни разходи . Беше с MIUI Global 7 нещо си stable MIUI Global 8.0 /stable и при проверка за нова версия ъпдейтнах до 8.0.3.0(malmidg). Български език за менютата няма все още , но си има английски (и други съседни до нас езици) и български за клавиатурата и България за локализация (в MIUI7 нямаше). Абе супер си е телефончето - ще го ползва сина и ще видим дали ще има някакви проблеми (обхват , батерия и т.н.) - на "първо четене" доста ми хареса - нищо чудно да си поръчам и за мен . ама може да взема другия с 5.5"

4. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Честито и безпроблемно ползване!
    Ще чакам отзиви относно загубата на 3G обхват. Някъде четох, че в Китай Xiaomi подменяли платка, заради този проблем.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Пристигнаха и Вернии, и Нубия Z7 Max.

1. Вернии Аполо Лайт изглежда много добре засега, ако някой има въпроси, след няколко дни повече инфо. Телефончето се ъпдейтва веднага.

2. Нубията е от Tinydeal. И тя изглежда добре, макар и леко евтина с тази пластмаса навсякъде. На първо четене, такъв проблем - в сайта пише, че поддържа български език, но не е така. Не иска и да се ъпдейтва през Wi-Fi - дава съобщение, че не може да свърже със сървара. Ако някой има идея как да се сложи български език, моля. По принцип, моето ZTE вече остаря, но когато го вземах, преди 2г, веднага се ъпдейтва до 5.0.2 и се появи българския език. Нубията е по нов модел и е с 5.1, но няма български...
    Този пост е редактиран от tony34al; 04-11-16 в 08:48.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Питай в Андроид форума.Мен липсата на български не ме бърка. На моя му поръчах такава рамка Meifeng Newest Protective Shockproof Metal Frame For ZTE Nubia Z7 Max и вече изглежда по съвсем друг начин, освен това пази дисплея.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2014

Здравейте,

Спрял съм се в тези 2 модела.

Huawei-а ме привлича заради по-добрата поддръжка сравнена с мото, камера, finger print, ir, сравнително добра бат.

Moto-то заради добрата батт. От опит знам, поддръжката на леново е кофти и го намирам като недостатък.

Моля някой ако ги е виждал и има преки впечатления да ми помогне в избора. Ползвам телефоните си доста активно - spotify, viber, skype, skype for business, gmail, Outlook и доста други приложения синкващи непрекъснато.

Sent from my Lenovo Z90a40 using Tapatalk

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

В момента в Gearbest се предлага ZTE Axon Mini за 150$.
    Този пост е редактиран от gnf; 05-11-16 в 11:47.

10. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

И не само.
    Според китайката, промоцията, която ще продължи от днес до петък 11.11 е най-голямата, правена от GearBest досега - Sales Storm в Gearbest.
    Малко е объркано, но си заслужава човек да порови.

11. Тук е от
    Nov 2016
    Живее в
    София

Колеги, привет и от мен и една молба - погледнете тази тема (https://forum.setcombg.com/%D1%81%D0...%BD%D0%B0.html) и изкажете мнения.
    Благодаря предварително!

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Здравейте.Да си взема ли Lenovo K6.От Мтел ми го предлагат за 200лв.Заслужава ли си като модел.Предварително благодаря за отговора.

13. Member
    Тук е от
    May 2015

Здравейте, купих InFocus M560 всичко е ОК само понякога в около 30 процента от случаите, като избирам номер много бави, друг път избира веднага, дали е от Андроида 5.1 или от хардуера с 8 ядрен процесор е и е много бърз? Някой има ли подобен проблем с друг модел китайски телефон?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз имам същия ( е , жената го ползва) - никакви проблеми . 1-2 пъти да се се случвало да не го отчета мрежата - търся я и ми казва, че номера не е на линия - рестарт и се оправя, но май се дължеше на настройките за избор на мрежа (май е по-добре ръчно да избереш) и настройките на самата SIM картата . Сега се ползва с две карти и отдавна не е имало никакви проблеми .

16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

LeTV Leeco Le Max 2 4G Phablet-261.09 Online Shopping| GearBest.com

Супер оферта за LeEco Le Max 2 със SnapDragon 820, 4GB RAM и 21MPx камера за $220!
    Пише, че има още 59 бройки

17. Member
    Тук е от
    May 2015

Цитат Първоначално публикувано от artttty Виж публикацията
    Aз имaм cъщия ( e , жeнaтa гo пoлзвa) - ниĸaĸви пpoблeми . 1-2 пъти дa ce ce cлyчвaлo дa нe гo oтчeтa мpeжaтa - тъpcя я и ми ĸaзвa, чe нoмepa нe e нa линия - pecтapт и ce oпpaвя, нo мaй ce дължeшe нa нacтpoйĸитe зa избop нa мpeжa (мaй e пo-дoбpe pъчнo дa избepeш) и нacтpoйĸитe нa caмaтa ЅІМ ĸapтaтa . Ceгa ce пoлзвa c двe ĸapти и oтдaвнa нe e имaлo ниĸaĸви пpoблeми .
    Може ли конкретно да ми кажеш кои настройки да променя, в момента е на 4G но картата ми е 3G още не съм я сменил.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами сега не е при мен , но по спомен в настройките за мрежов оператор му даваш да сканира и избираш ръчно кой да е , а в настройките за карта 1 и карта 2 задаваш коя за какво се ползва - в случая на втората нищо да не прави. Може да пробваш и да зададеш 3G приоритетно вместо 4G, но мисля нямаше значение това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на дамски смартфон.
    От RolitasR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-14, 08:04
  2. Избор на работен смартфон - dual
    От JKanchev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 30-09-14, 22:18
  3. Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?
    От blue1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 30
    Последно: 30-10-13, 15:32
  4. Усилвател за Wi-Fi за смартфон
    От alantion във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-13, 23:05
  5. Смартфон до 250 лв.
    От johny01 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 24-01-13, 04:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе