Изчетох почти цялата тема и ревютата ,но пак да си питамТрябва ми смартфон ,който да прави хубави снимки ,да има издържлива батерия и да не забива като се ровя из интернет с дисплей 5,5" ! Цена около 200-250лв. В момента имам Samsung Galaxy J1, от който не съм особено доволен ,а и батерията му ме оставя в най-неподходящите моменти - както е на 45% изведнъж остава на 11% след малко на 6% и гасне . Процесора ли му е проблема не знам ,но много мисли когато сърфирам и често забива и трябва да го рестартирам ! Не е много стар - на около 2г ама ми създава ядове и искам да го сменя . Преди известно време със съвети от форума си купих таблет и съм доволен ,затова сега искам и съвет за смартфон !

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 320Одобрявам
320Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

!  А ще трябва ли да плащам ДДС и кое се отмяташе ,за да дойде от склад в Европа  ?  Извинявам се за тъпия въпрос, но за втори път поръчвам  и първият път с таблета брах ядове по митници и плащах ДДС и още такси !
 !  А ще трябва ли да плащам ДДС и кое се отмяташе ,за да дойде от склад в Европа  ?  Извинявам се за тъпия въпрос, но за втори път поръчвам  и първият път с таблета брах ядове по митници и плащах ДДС и още такси !
						 Първоначално публикувано от maxuel82
 Първоначално публикувано от maxuel82 

, обаче батерията я изкара 1-2 дена, я не
 , обаче батерията я изкара 1-2 дена, я не  - тия хептен за канарчета ни взеха - за к'ъв чеп има си тия неща в телефон ... да не говорим, че в телевизорите не са ги внедрили напълно
 - тия хептен за канарчета ни взеха - за к'ъв чеп има си тия неща в телефон ... да не говорим, че в телевизорите не са ги внедрили напълно