Въпроса е как ще е, като софтуер Нямам наблюдения над марката Doogee, а доста китайски марки страдат най-вече от софтуера и липсата на подръжка.
Въпроса е как ще е, като софтуер Нямам наблюдения над марката Doogee, а доста китайски марки страдат най-вече от софтуера и липсата на подръжка.
Много полезен линк, благодаря! Да попитам, някой ползва ли този модел на Doogee? Колега си избира втори телефон, който да е с по-издръжлива батерия и в момента се колебае между него и Oukitel K10000 Pro, който е с 10000mAh батерия, но по спецификации го дават доста тежък - почти 300 грама. Някой с преки впечатления?
Doogee S60 - най-добрият брониран смартфон с 6GB RAM и 21MPx камера
Doogee S60 е най-добрият защитен смартфон.
Това мнение е защитено от характеристиките му. Освен изключително здрав корпус, мобилният телефон предлага топ параметри - бърз процесор на 2.5GHz, 6GB RAM и 64GB вградена флаш памет.
Камерата му също е на ниво - 21MPx Sony IMX230. Като прибавим и огромната батерия с капацитет 5580 mAh, екипирана с възможност за бързо зареждане 12V/2A или безжично зареждане и наличието на NFC модул, модерна операционна система Android 7 с OTA ъпдейт, аз поне не се сещам за равностоен съперник в този клас.
Цената на Doogee S60 не е ниска, но смартфонът определено заслужава вложението от 500 лева.
Единственото, което трябва да прецените е дали това е вашият дизайн. И дали габаритите на мощния телефон не са големи за вашия вкус. С друго трудно бихте сбъркали.
Прочетете превю на Doogee S60 в SetCombG.com >>>
Doogee правят нелоши телефони.Софта им е леко модифициран Андроид само в визията на иконките.Както и при другите телефони от средния клас леко куцат камерите и в някои случаи звука на говорителите.
Специално тази камера на Sony IMX230 прави страхотни снимки през деня, обаче на тъмно и изкуствена светлина е меко казано зле.
Мннного недостатъци има в снимките при недостатъчно осветление на Mi6.
Пощракай месец, два с S7 / S8 и според мен ще се съгласиш...
Не знам телефон, който да няма недостатъци в снимането на сцени при добра осветеност, какво остава за такива с ниска... S8 много по-добре се справя, и не само той, но Mi6 се справя напълно адекватно за своя ценови клас при китайските телефони, а недостатъци - всички имат.
Говорейки за евтини китайци с добра камера - Леекотата които са горе-долу по 100евро правят много добри снимки, поне според мен.
Ако се ползва външен софтуер резултатите често са в пъти по-добри - с Infocus-а на жената е почти невъзможно да снимаш видео в недобре осветено помещение, а с A Better Camera резултата е приличен, даже скоро погледнах в опциите, че поддържа УХД , ама не съм му платил пълната версия да видя какъв ще е резултата.
За UHD/4К пробвай Open Camera - безплатен е, на определени смартфони с него можеш UHD да се снимаш, дори и когато не е налично като опция в стандартния camera app. Разбира се, задължително условие е хардуерът да може да се справи със задачата.
Този пост е редактиран от diminished7th; 17-10-17 в 16:15.
Blackview S8 - дизайн, 4 камери, 18:9 дисплей, 4GB RAM и 64GB ROM
Blackview S8 има всичко. А цената му е ниска!
Голяма изненада от Blackview, производител, характерен с евтини модели без особен характер. Смартфонът наистина е впечатляващ. Дизайнът му, било то и копиран от Samsung S8 е атрактивен и новаторски. Минимални рамки и извит екран. Като минус, бих отбелязал резолюцията, би било добре да е малко по-висока.
Като хардуер, мобилният телефон задоволява всички ежедневни нужди, а 4-те гигабайта RAM и 64-те вградена флаш памет го класират в по-висок клас.
От камерите също не може да се оплачем. Е, факт е, че това че са четири - две двойни е по-скоро маркетингов трик, но основните са със Sony IMX 258 сензор, обещаващ отлично качество на ниска цена.
Отлично предложение, с много силни черти, прочетете превю на Blackview S8 >>>