Рано е да се каже.
Широкоъгълната камера е голяма екстра. Забравяш за нея на тъмно, само при добра осветеност си струва да се споменава.
При автоматичен режим на осветеност, тя е доста по ниска, отколкото на Самсунга, нещо с което трябва да свикна.
Интерфейсът не е лош, но ми трябва време да свикна. Супер функция за първоначални настройки през гугъл акаунт, wi-fi или кабел - по-добра от на Самсунг.
Гърба ми прилича на пластмасов, а не на стъклен. Защитното стъкло на камерите е подигравка и се драска.
Приятно ми е с телефон, без извит в двата края дисплей - по-удобно се работи и не натискаш постоянно без да искаш. Целият ми се струва значително по-податлив на дрскотини и от по-лоши материали, отколкото С7 Едж.
18:9 дисплея е хубаво нещо.
Четеца на отпечатъци... както и при стария, и тук не сработва безотказно. Лицево разпознаване - хубаво, но ми се струва, че ще харчи много батерия. В общи линии - ще се върна на вариант от преди години със слайд, без тъпи, затормозяващи защити и ще изключа всякакви подобни секюритита.
Батерията - много ме притесняваше след ревюта, но е значително по-добра от тази на С7 еджа ми. Което значи, че на Еджа е рухнала тотално за година и половина ползване. При нови телефони, не би трябвало да е така.
Явни недостатъци не намирам засега, отчетливи предимства, с изключение на широкоъгълната камера - също.