Аз съм получавал 10-ина доставки от GearBest, без проблеми засега.
Купувам и често от Fasttech, но оттам само чарколяци и консумативи за електронна цигара.
През последните 3 години не съм ползвал други китайски магазини.
Аз съм получавал 10-ина доставки от GearBest, без проблеми засега.
Купувам и често от Fasttech, но оттам само чарколяци и консумативи за електронна цигара.
През последните 3 години не съм ползвал други китайски магазини.
Cubot X18 - смартфон с 5.7-инчов, 18:9 дисплей
Cubot X18 е смартфон с модерно излъчване, без особени претенции, но и без съществени недостатъци.
Интересен е, благодарение на модерния си, издължен дисплей. Въпреки, че 5.7 инча звучат много, съотношението 18:9 го прави удобен - реално е като 5.2 инча.
Прочетете превю на Cubot X18 в SetCombG.com >>>
OFF
Крис, за колко време ти идват поръчките от GearBest от Китай?
2 - 4 седмици.
Тази година е на късмет - всички в пощата![]()
Ми то по европейските складове пълна скръб. Нещо ги зарязаха китайците, явно не искат да продават от там.
От китайските складове на геарбест си поръчвам само неща до ок. 40$ - чувал съм, че и мн. по-скъпи неща са получвали някои без да ги таксуват по митница, но аз не смея и досега всички съм получил в пощенския си клон. От няколко седмици нещо се обърква като искам да разгледам смартфони налични само в EU склад(с отметка на EU склад) - в браузъра се показват много модели, но всъщност не са налични в EU склад, а преди ми излизаха по-малко модели, но реално налични в EU склад.
Друго, което ме обърква, че се появиха някакви складове като: UK, IT-ED, PL- ED, ES-03 ..., к не знам какви са, но цената на стоките и цената за доставка от там са високи.
Имам няколко неполучени заказа от геарбест - преди година някъде първия път ми върнаха парите на картата(но моята банка си взе 2 пъти такси - и за дебита, и за кредита), втория път ми предложиха парите да останат в My GB Wallet и после си пазарувах с тях пак от техния магазин.
Последните ми 2 неполучени от там неща са пратени без тракинг номер - първото ми пратиха повторно, след 2 месеца и пристигна бързо, за второто ми пишат:
Точное время доставки также может зависеть от таких факторов, как таможенных, отдаленных районах, пиковые периоды доставки, праздники и фестивали, ненастной погоды и оперативных вопросов, оказывающих влияние на компанию по транспортировке грузов.
Подробнее о способе доставки из http://www.gearbest.com/about/shipping-methods.html
Спасибо за ваше терпение и поддержку.
Благодарим вас за обращение к нам по поводу вашего заказа.
Этот заказ был отправлен обычной почтой, этот способ доставки является более медленно, чем другие, пожалуйста, подождите с большим терпением.
Тогда вы выбрали бесплатную доставку и не оплатили номер трека во время стадии оформить заказ, не отслеживать
информации в интернете.
Пожалуйста, будьте уверены, мы сделаем все возможное, чтобы помочь вам.
1. Заполните, пожалуйста, следующего содержания:
Имя получателя:
Адрес получения:
Область:
Страна:
Почтовый индекс:
Контактный телефон:
2.Если адрес правильный, то прошу вас связаться с вашей почтой сначала, может быть, посылка уже пришла, но нужно только, чтобы вы сами пошли на почту забрать, с нашей стороны, мы тоже спросим и уточним с логистической компанией.
Дайте пожалуйста нам знать, если все в порядке.
3. Мы отправили товары 25/07/2017. Поэтому ваш срок доставки истекает 25/09/2017.
По нашей политике мы можем предложить компенсацию на эту дату.
Для получения дополнительной информации о доставке, пожалуйста, проверьте эту ссылку:http://www.gearbest.com/about/shipping-methods.html
Пожалуйста, подробно рассмотреть нашу политику доставки и страхования в наших условиях здесь: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
Не бих чакал никой продавач 2 месеца. Последно гледах че доставката там е 10-20 работни дни.
КОД мерси за споделеното инфо.
Е, аз не исках в никой случай да наблягам на някои неудачи в пазаруването оттам - по принцип всички др. неща се получават в нормален срок - например ако са с тракинг номер, който може да се проследява и в Китай, но и в БГ(както и между тях), но различно ги пращат - понякога искат да се доплаща за такъв номер 1-2$, понякога не, пратки имаше безпроблемни уж минаващи през чешки, нидерландски и белгийски пощи, а неполучените - уж през някакви шведски пощи и май се губят след пристигането им в БГ, а тези 2 месеца са срок след, който имаш право да поискаш компенсация от Геарбест, за неполучено.
Поръчах си тези наскоро, смятам изгодно, като в него период - ту се появяваха, ту изчезваха или им променяха с много цената:
![]()
Ооо, да добавя - никога не поръчвам без тракинг и винаги си доплащам долар, два за него ако е необходимо.
Парадоксът в случая е че нещо за 1$ без тракинг пристигна, а телефонът с тракинг на swiss post не. Така че не е гаранция, но улеснява диспута.
Здравейте колеги,
След като форума ( колегите от под форуми Климатична техника и Бяла техника) винаги са ми давали точни и полезни съвети реших отново да се допитам до форума и конкретно в секцията за избор на смартфон. След като вече сме в ерата на Китайците, възнамерявам този път да се впусна в приключение с смартфон от китайски бранд(предиосновно съм имал допир с HTC, LG, Huawei). Насочил съм се към телефон с бюджет до 300 лева. Гледах избирах и поне това което мога да си закупя от България с 24 месеца гаранция е Xiaomi Redmi 4X, 32 GB, 3 GB RAM. Колеги Вие сте на ход с препоръки и предложения.
Uhans Max 2 - 6.44-инчов смартфон с 4 камери, 4GB RAM и 64GB ROM
Uhans Max 2 е смартфон с огромен, 6.44-инчов дисплей, 4GB RAM и 64GB вградена флаш памет, двойни камери отзад и отпред, батерия с добър капацитет и модерна операционна система.
Прочетете повече за него >>>
Как выбрать? https://in-green.com.ua/mobilnye-telefony
Kod,
телефона на жена ти Doogee ли беше?
Гледам едно Doogee, не нещо дисплея не ми харесва - Amoled qHD, но 1280/720 и само 294PPI.