Нито един от трите не бих взел , а бих почакал за промоция на Xiaomi A1
Нито един от трите не бих взел , а бих почакал за промоция на Xiaomi A1
Според мен Mi A1 е много нов още излесе скоро и държи цена, с Mi note 4 няма голяма разлика освен чистия андроид и леко в камерата и си мисля че Axon e много по добър и от двата
Този пост е редактиран от bambam2k; 23-11-17 в 17:55.
Истински черен петък,AXON7=999лв.,,,,-е=маг.На печелившите честито:
https://www.emag.bg/smartfon-zte-axo.../pd/DV37K7BBM/
Хаха,
Значи - както винаги, в Емаг има уникални оферти - това не може да се отрече. Но има и пълни глупости.
Какво те учудва...
Има тук таме...Напр. s7=699 е към 60 лв. под другите(не веригите ,разбира се).Не ме учудва,просто щото тука в последно време този тлф е темата.Ама все пак в Китай към 380 тука 1000....
Има много, много сериозни оферти.
Просто не са при смартфоните - това е най-тъпата категория за БФ. Ако следиш работно други категории... депресиращи оферти имат ако си им конкурент... Не за телефони
Кои са тия категории? Аз на бързо прелистих офертите и всичко е със завишена задраскана цена, а промоционалната такава е реалната пазарна цена или по-висока от други търговци.
Тоя черен петък при румънците е дръвце, интересно дали ще публикуват статистика колко стотин продажби са имали днес.
понякога изтряскват реални -30% на SSD, видеокарти, монитори...
Има си и доста добри оферти сравними с тия по западните магазини - Xbox One S за 300лв си е оферта , дори и да го ползваш само като UHD BD плеър .
фИФА18 за 90лв и Дуалшок 4 за 90лв ...
При ХДД и ССД също има добри оферти .
Днес ще е така по всички теми май - иначе има прегледах набързо офертите и май наистина само S7 си заслужава .
Мога да се обзаложа че телефона който купих вчера от китай , ще пристигне по бързо отколкото нещата от емаг които си купих днес. Днес Axon-а ми е изпратен
Хайде стига спам моля! Не обичам да ми се налага да трия.
Ulefone T1 - мощен смартфон, с 6GB RAM, 8-ядрен процесор и двойна 16Mpx камера
Ulefone T1 е много бърз смартфон, един от малкото модели на пазара с цели 6GB RAM.
Той има красив, изчистен метален корпус, добра двойна камера, батерия със сериозен капацитет и поддръжка на 9V/2A бърз заряд.
Прочетете превю на Ulefone T1 в SetCombG.com >>>