Страница 170 от 171 ПърваПърва ... 120160168169170171 ПоследноПоследно
Резултати от 2,536 до 2,550 от общо 2552
Like Tree320Одобрявам

ИЗБОР НА СМАРТФОН

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

Потвърждавам за battery drain от няколко дни съм с One UI 7 , Android 15, телефона е А54.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Самсунг се циганят да пуснат модели с бързо зареждане е и дори флагманите си седяг на 25W.Някой може да ми опонира, че батерията се скапвала бързо, но от личен опит -ползвам от близо 2 години телефон с 67W зареждане и капацитета е спаднал съвсем леко, при положение че се зарежда всеки ден. Скоро си взех и Oneplus Nord 4 на тънка цена, та освен Хуйвея може да се погледне и тоя телефон.

4. Member Аватара на slip in
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от brave Виж публикацията
    Poco X7 Pro - модел 2025 година 12GB RAM , 512GB Памет, 6000 Маh. голяма Батерия, IP68 водоустойчив, АI изкуствен интелект и бърз процесор. Цена супер Евтин.
    Вижте му спецификациите с GSMArena.
    Вижте и Темата ми за него във Андроид Форума. колко много информация съм дал.
    Който незнае Xiaomi прави POCO и софтуера също е на Xiaomi за хората дето неразбират много много.
    Да и ревюто е правено в София все пак и сайте е администриран от „Арена Ком“ ООД - готин телефон нека другите си купуват плодове.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Mediatek се понаучиха да правят процесори- страхотен експириънс, бенчмаркове и т.н., ама след година ползване започват да крашват.Или не са доизкусурили чистенето на файлове и остава боклук, който кара процесора да лагва или нещо друго е.Евала на ябълките- техните бионици след 5 години се държат като току що купени.
    espace одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

аз съм с One+ nord , много добър телефон, добре работи с андроид ауто / с кабел и без/, добра батерия , хубав е , но не е от евтините , не е и от скъпите

7. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

А пък при мен с ъпдейта до ONE UI 7 издръжливостта на батерията телефона се повиши (субективно с едни 20-30%) - може да се дължи на новата (за мен) настройка на Always On Display - да гаси екрана, когато телефона е на тъмно (не съм виждал такава опция в предишната ОС).

Иначе СССП (Секи Сам Си Преценя) - парите са си негови и т.н.

Цитат Първоначално публикувано от audiceco Виж публикацията
    sclera_bg а едно мнение за Honor magic 7 lite, гледам доста ревюта има за него, има голяма батерия, солидна изработка и добър екран
    Не съм никакъв специалист за да давам оценка, позволих си да пиша за Samsung, защото вярвам в това, което съм написал. Имам някаква представа какво се случва в света на смартфоните защото от поне 10 години следя руския Mobile Review - смятам го за един много полезен източник на информация и с чиста съвест го препоръчвам. Та там (в ******) - по силата на известни обстоятелства - китайските смартфони навлизат много силно и именно в този сайт (който чете руски) може да намери много информация за модели, които даже ги няма в Европа. Има и за премиум марките - даже точно вчера излезе ревю на Samsung Galaxy A36, който споменах в предния си пост.

Пак да кажа: СССП!

// offtopic: Публикувах си поста и се получи "гледам и не вярвам на ушите си" - в този форум съм от 2003 година и не мога да повярвам че в него (вече) не може да се напише думата "Р - У - С - И - Я" ! Какво ви стана бе хора? Тотално изперкване....
    Този пост е редактиран от sclera_bg; 20-06-25 в 13:11.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

OnePlus Nord 5 5G 256GB 8GB RAM Dual някой да даде мнение ?

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Като гледам спецификациите, няма почти никакво надграждане спрямо Nord 4, а в същото време на външен вид е като А серията на Самсунг, демек детска сапунерка.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

ама аз търся телефон , телевизори имам и 3 цифрови фотоапарата, трябва ми качество , процесор, дисплей и батерия, сегашния норд2 е безкопромисен, некакви ремонти 4 г , никакви бъгове , дрейнинги и подобни, просто е стар за мен

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Xiaomi 14t pro, препоръчвам с две ръце. Много добри спецификации и страхотна камера за телефон за 1000лв..
    Идва си със скрийн протектор и кейс, което е изключително улесняващо и не знам какво им струва на другите марки да го прилагат.
    Несъмнено китайците вече си слагат всички в малкия джоб цена-качество. Добре, че са митата иначе ще ше да стане апокалипсис на пазарната сцена.

13. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019

Аз бих ти препоръчал REALME GT7.

Марките OPPO, VIVO, ONE PLUS и REALME са едно семейство.
    Сравнение м/ду двата телефона:
    https://www.gsmarena.com/compare.php...idPhone2=13992

Плюсове:
    1-во - REALME-то е с по-добър проФесор. Ето ти сравнение м/ду неговият Dimensity 9400e и SNAPDRAGON-а на ONE PLUS-a
    https://nanoreview.net/en/soc-compar...imensity-9400e
    2-ро - мноооого по-добра батерия, може би най-добрата на пазара (тук изключвам тухлите с по над 20 000mAh)
    3-то - уж по-добра защита от прах и влага (IP69 срещу IP65)
    Минуси:
    На хартия дисплея на ONE PLUS е с една идея по-добър.

Има го за 1000лв в СитиТел (от там съм си взимал два телефона, но си признавам че не се е стигало до гаранции и не мога да кажа до колко са читави в това отношение), но факт е че имат физически магазин от повече от 15години в София
    Уловката е че OnePlus примерно от Технополис e 1000лв с 12/512GB, А REALME-то за 1000лв от CityTel е само 12/256GB
    https://www.citytel.bg/realme-gt-7-256gb-12gb-ram

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2015

Цитат Първоначално публикувано от Rakeem Виж публикацията
    Xiaomi 14t pro, препоръчвам с две ръце. Много добри спецификации и страхотна камера за телефон за 1000лв..
    Идва си със скрийн протектор и кейс, което е изключително улесняващо и не знам какво им струва на другите марки да го прилагат.
    Несъмнено китайците вече си слагат всички в малкия джоб цена-качество. Добре, че са митата иначе ще ше да стане апокалипсис на пазарната сцена.
    И аз го загледах, но камерите му не ме впечатлиха

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Смених 4-5 Шиомита , всичките имат един основен недостатък - сензор за близост от 1 долар. Докато говоря / и обикновено мъже с къса коса/ телефона нормално опира в ухото ми и само да го мръдна леко и се започва - включва/изключва каквото му падне - фенерче, спира звука т.н., ефекта го е имало на всички шиомита които съм имал. Жена ми няма проблем - има дълга коса и нищо не включва-изключва. 14- има жена ми , но не съм си играл с него, тя има и моторола G 57 и твърди , че е по-хубав , визирам за нея.Разликата е 500 лв между двата .... Взех да заглеждам и моторола 60....Бюджета ми е макс 700 лв и то , ако е на промоция .....Ако тръгна за 1000 гущера ще взема флагман или S на самсунг , но просто нямам нужда от скъп телефон. 1+ го харесвам заради поддръжката - дават до 4 андроида , норд 5 сега е А15 , значи ще поддържа до А19 и отделно 6-8 години ъпдейти за сигурност.Само ай-шитните имат по-добра поддръжка , но такъв пък изобщо не ми трябва.Лошото е , че норд 5 е с пластмасов корпус и това малко не ми харесва. Втория проблем е , че 1+ е само с 5200 батерия в ЕС , а аз бих искал индиеца с 6800 ма батерия, ако взема от алито ще има ли мито отделно от цената , че не съм пазарувал от години от там ?

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от solo5 Виж публикацията
    И аз го загледах, но камерите му не ме впечатлиха
    Не мисля, че има телефон с по-добра камера в този ценови диапазон и много над.
    Специално го избрах за половинката именно заради камерата и огромния сторидж, това й бяха изискванията.
    Ако кажеш кой телефон, в този ценови клас, прави по-добри и по-реалистични снимки, веднага го връщам и го сменям.

18. Junior Member Аватара на Asen Ikonomov
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Kюстендил

Ако е от европейски склад няма мито, ако е от Китай може и да има. Моторола са хубав избор според мен. Имам наблюдения над edge 60 fusion и за цената няма по- добър(поне в българските сайтове).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на дамски смартфон.
    От RolitasR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-14, 08:04
  2. Избор на работен смартфон - dual
    От JKanchev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 30-09-14, 22:18
  3. Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?
    От blue1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 30
    Последно: 30-10-13, 15:32
  4. Усилвател за Wi-Fi за смартфон
    От alantion във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-13, 23:05
  5. Смартфон до 250 лв.
    От johny01 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 24-01-13, 04:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе