@Momchil
на доста места е обявен технически с ретина. На сайтове с бенчове и с характеристики...
@Momchil
на доста места е обявен технически с ретина. На сайтове с бенчове и с характеристики...
ауууу сега видях следното:
The Nexus 7 (2013) is 7.87- x 4.49- x 0.34 and weighs 0.64 lbs. It now uses a 16:10 1920x1200 (2,304,000 pixel), 323ppi screen, and gets 9-hours of battery life - in airplane mode.
9 часа в самолетен режим ?!?!?!?!??! Това определено е мнооооого малко.
Този пост е редактиран от Momchil; 28-10-13 в 18:47.
@momchil
мда. Явно това ми е обягнало яката. Преди да излезе на пазара, на много места беше писан, като такъв с ретина. В момента на всякъде намирам само екран ипс, това е. Тука съм се бил заблудил доста. Въпреки че наистина по начало се приближава много този на айфона.
@stenly
брачед и двамата сме имали първият нексус 7. Значи можеш да си направиш извод, като си кажеш, че няма никаква разлика спрямо батерията, между новият и старият. Поне аз не намирам такава. Въпреки, че тази на новият е по малък капацитет.
разбира се че lg то samsunga S4 e някакво подобрение на s3 и прехвалена според мен тази S4 A за дисплея елементарно ако обичаш фантастиката взимаш amoleta а ако си реалист вземаш ips.
Който е проследил темата знае кое е amoleta![]()
Докопах се за издевалтества до един LG G2. Това андроида ....колкото и да го правят, все си остава ужасна ОС.
тоя пък. Кво ти разбира главата на теб бре момче. Ти знаеш ли, че аз съм с 4Г И като пусна спиидтеста на галаксито ми излиза една по яка бързина от 5S. Много по яка. Така че си мълчи, като не знаеш.
Това което не казвам е, че галаксито почва яко да ме дразни. Лагът, при отваряне на страница под 4Г е ужасен. Докато 5S-ът ми просто се справя от раз. Просто полудявам на моменти, по време на работа, когато ми е нужно да отворя нещо спешно....