Първоначално публикувано от
fXOrange
начи не знам от къде да почна, за да можеш да ме разбереш най лесно и правилно. Ама нямам и желанието да се напъвам, за това ше го давам директно и на кратко, бос през просото. На три етапа.
1. Това дърво вече сме го обсъждали на няколко пъти в тоя форум. Според мен смисълът е нулев, да се хвали.
2. Ти видя ли някъде из Европа официално да се продават телефоните на Леново? Няма и да го бъде, за това те още си напъват да купят HTC. Ама нали НТС уж надигнаха вече главата, що годе...
3. Тя трета точнка е малко деликатна. Трябва да се гледа под правилният ъгъл и в никакъв случай да се взема под форма на "аз имам това"..."меря пишка"... "съм велик, щото съм с..."... "съм фен на...".
Наричай я само и единствено с правилната дума - "фактите говорят".
Прикачен файл 12847
С коментар. От дясно е моят Galaxy S4 GT-I9505, с току що направен тест. И задавам въпроса, защо точно пък с тоя телефон, като давам директно отговора - защото над тоя телефон има още 3-4 по добри. И ако се налага да мерим Жигулата със спортен автомобил. То поне да е някакъв от сорта на средна спортна кола. От колкото с последното Мазерати ;-)
После примери и изводи много.. Искам някакъв процесор, зимам АМД. Искам готин влагам в Интел. Искам някаква кола... марки колкото искаш.... нещо стабилно, взимам немско = по скъпо... А ето и този, който най приляга на шота - три пъти по бърз... три пъти по скъп.
Така, че както и да се въртиш гъзо, се си си от зад...
ПП.
Не закачих въпроса, за софт поддръжката. Щото няма и смисъл. Ама все пак ще попитам. Те къде са в момента Lenovo? Под крушата на сянка?

Щото май там ще си и останат, на ".2".