Момчетата от 3D News са разкостили на съставни части новата флагманска версия на HTC - ONE 8M.
Основният извод - този смартфон не подлежи на ремонт....
htc5.jpg
Научете в детайли какво и как е разположено в корпуса на HTC M8
Момчетата от 3D News са разкостили на съставни части новата флагманска версия на HTC - ONE 8M.
Основният извод - този смартфон не подлежи на ремонт....
htc5.jpg
Научете в детайли какво и как е разположено в корпуса на HTC M8
Ако това е критерий човек да си купи смартфон, моите съболезнования.Ако това на снимката е новият ХТЦ, ми той се разглобява по сходен начин като другите и е точно толкова ремонтно пригодим колкото и всеки друг съвременен флагман.
Цитирам извода на 3D News...
Това би следвало да не е критерий при покупката.
Би се превърнало в критерий, ако след 6 месеца продажби се окаже, че модела е със сравнително висок брак и тогава се опре до ремонта му...
Конкретно за България, а явно и за ***** - много подобни скъпи телефони се купуват втора употреба, внос от западни страни.
Ето тогава, може би е редно човек да има едно наум относно ремонтопригодността. Не се съмнявам, че дребна повреда в един модел смартфон може да се отстрани за 20-30лв, защото има съответната част и за 200-300 при друг модел, защото частта не се предлага отделно, а в цял модул.
Та... не мисля, че пречи да се прочете обзора, всеки сам преценява после дали да обърне внимание на извода...
Разбира се, че не пречи ...дори е задължително да се прочете статията преди коментари. Доста често съм чел от тях подобни изказвания (почти всеки нов айфон също излиза със същият печат, не купувайте, труден е за ремонтиране). Конкретно за този модел на ХТЦ най-голямото им опасение е, че не може да се махне задният капак без да се нарани корпуса. Сигурно всеки от нас през свободното си време точно с това се занимава да си свалят задният капак от неразглобяемият телефон за да види какво има вътре ...