Страница 16 от 17 ПърваПърва ... 614151617 ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 248
Like Tree22Одобрявам

Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #226

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    11 модела телефони на Samsung ще получат окончателната версия на Android 13 преди края на годината. Включително един неочакван модел
    В списъка на флагманите има един среден


    Samsung вече пусна третата бета версия на One UI 5.0, базирана на Android 13 за своите телефони, а финалната версия на фърмуера се очаква преди края на годината. Кога точно ще се случи това все още не е ясно, но има списък с устройства, които ще получат стабилен Android 13 с One UI 5.0 преди Нова година.

    Разбира се, говорим за флагмани. Сериите Galaxy S21 и Galaxy S22, Galaxy Z Fold 3 и Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 3 и Z Flip 4 ще получат тази година финалната версия на One UI 5.0 - Galaxy A53. Той ще получи най-новата версия на софтуера едновременно с флагманите.
    Защо има толкова много внимание към Galaxy A53? Първо, това е един от най-популярните модели на Samsung от среден клас, пуснати тази година, и второ, Galaxy A53 участва в четиригодишната програма за актуализиране на Android заедно с флагманите.

    https://www.sammobile.com/news/exclu...3-before-2023/

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #227

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Изглежда, че Samsung има огромен проблем с батериите на милиони стари смартфони и това продължава от много години.
    Досега Samsung не е отговорила публично на тази история.


    Изглежда, че смартфоните на Samsung имат проблеми с батериите, което води след няколко години употреба най-малкото до подуване на батериите.

    Известният блогър Mrwhosetheboss (с истинско име Arun Maini), който има 11,7 милиона абонати в канала си в YouTube, откри, че батерията на неговия Galaxy Note8 е подута до такава степен, че задният капак е отлепен. Блогърът има огромна колекция от смартфони, включително всички флагмани на Samsung от 2010 г. И след инцидента с Note8 той установи, че точно същото се е случило с още два смартфона от колекцията му: Galaxy S6 и S10. В същото време нито едно друго устройство от колекцията не е повредено по този начин.

    Първоначално блогърът смяташе, че за това са виновни жегите, които завладяха Великобритания преди време. Въпреки това въпросът защо са засегнати само устройствата на Samsung все още остава открит.

    След публикуването на съответното съобщение в Twitter, блогърът се свърза с Samsung, който поиска да изпрати нейните смартфони за изследване.

    След това Maini намери съобщения за подобни случаи от други потребители. Например, един блогър каза, че абсолютно всички смартфони на Samsung на възраст от три години и повече, които има на негово разположение, страдат от същия проблем. Допълнителни търсения показаха, че дори по-новите сгъваеми модели от линията Galaxy Z са засегнати от проблема.

    По-късно Майни реши да провери отново всички свои смартфони на Samsung и установи, че още няколко модела са засегнати: Galaxy S8, S10e, S10 5G и Fold 2.

    След това Майни се свърза с друг много известен блогър - Маркес Браунли от канала (MKBHD). И той каза, че екипът му с определена честота намира и един или два смартфона (явно на година) с подути батерии и това винаги са устройства на Samsung. Браунли отбеляза, че преди това не е придавал значение на това.

    По-късно известният мъчител на смартфони JerryRigEverything също съобщи това. И той също имаше проблем само с устройства на Samsung. Според JerryRigEverything причината за подуването вероятно е газ в батерията.

    След това обаждане Майни намери още една „жертва“ в колекцията си – Galaxy S20 FE. Вероятно беше повреден преди много време, но не беше толкова зле забележим.

    В резултат на това около 25% от смартфоните на Samsung от колекцията на блогъра са засегнати от този проблем. Майни добавя, че в момента в света има повече от милиард активни смартфони на Samsung и в този случай около 250 милиона души могат да бъдат изложени на риск.

    Разбира се, самият Майни казва, че това не са много правилни сравнения и не трябва да се паникьосвате, но засега изглежда, че Samsung може да се сблъска с проблем, в сравнение с който ситуацията с Note7 ще бъде детска шега.

    Отделно добавяме, че ако имате смартфони на Samsung, които лежат някъде и не се използват постоянно, струва си да проверите състоянието им.





    Ето как изглежда Samsung Galaxy S23. Публикувани висококачествени рендери на бъдещия флагман Samsung
    Островна камера, взета от Samsung Galaxy S22 Ultra


    За първи път в мрежата бяха публикувани висококачествени изображения на бъдещия флагман на Samsung, Galaxy S23. Досега се носеха слухове, че телефонът няма да се промени много и ставаше въпрос за външния му вид. В горните изображения основната камера изглежда различно.

    Galaxy S23 ще има три отделни лещи – островната камера явно е заимствана от сегашния Galaxy S22 Ultra. Но иначе, очевидно, наистина няма да има разлики от сегашния модел. Това, между другото, се вижда и от размерите: 146.3 x 70.8 x 7.6 mm - те като цяло отговарят на настоящия модел.

    Очаква се Galaxy S23 да получи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC (въпреки че в някои устройства може да се появи собствен Exynos 2300). На устройството се приписва и камера със сензори с резолюция 50, 12 (с ултраширокоъгълен обектив) и 10 (с телеобектив) мегапиксела. Предната камера ще има 12-мегапикселов сензор. Възможните размери на паметта са 8/128 и 12/256 GB.

    Galaxy S23 ще има и скенер за пръстови отпечатъци под екрана, стерео високоговорители, безжично зареждане, NFC. Мощността на зареждане, съдейки по последните данни, ще бъде само 25 вата.

    https://www.digit.in/news/mobile-pho...ecs-65415.html
    https://twitter.com/OnLeaks/status/1574847814512828418




    Samsung Galaxy S23+
    https://www.smartprix.com/bytes/excl...source=ixbtcom

  4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #228

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Калъфите за Samsung Galaxy S23, S23 Plus и S23 Ultra вече се продават в Китай. И ето как изглеждат
    Въпреки че премиерата на нови флагмани на Samsung се очаква едва в началото на 2023 г


    Инсайдъра Ice Universe публикува снимка на калъфи за новите флагмани на Samsung - серията Galaxy S23. Снимката показва комерсиални копия, като в описанието на единия е допусната грешка: Galaxy S23 Plus е наречен Galaxy S23 Pro. Но за китайците това е простимо.



    Случаите потвърждават казаното по-рано: моделите от серията Galaxy S23 ще получат островни камери - с отделни (поне визуално) модули. Има три такива модула в Galaxy S23 и Galaxy S23 Plus, пет в Galaxy S23 Ultra, както и в настоящия флагман. Също така на кориците е лесно да се разбере съотношението на размерите на трите модела.



    Въпреки факта, че производството на калъфи вече е установено в Китай, самите телефони ще се появят едва след около три месеца. На тях се приписва новият най-висок клас Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC и последното поколение Samsung AMOLED екрани E6. Galaxy S23 Ultra ще има 200-мегапикселов сензор, но вчера същият вътрешен човек разкри защо камерата на Galaxy S23 Ultra ще бъде по-лоша от китайските водещи камери .

    https://twitter.com/UniverseIce/stat...33659408273408

    - - - - - - - - - -



    Snapdragon 888 е новият среден клас. Samsung Galaxy M54 ще получи тази платформа, както и 6000 mAh батерия и 64-мегапикселова камера
    Но не можете да разчитате на увеличение на мощността на зареждане


    Виетнамският YouTube канал The Pixel публикува характеристиките на обещаващ смартфон Samsung Galaxy M54. Ако данните се окажат верни, то новият продукт ще бъде много по-мощен от настоящия Galaxy M53, тъй като Qualcomm Snapdragon 888 ще замени MediaTek Dimensity 900.

    Всъщност това не е изненадващо, тъй като скоро ще бъде пуснат Snapdragon 8 Gen 2, който ще бъде отделен от Snapdragon 888 за две поколения. Въпреки това, за човек от среден клас, Snapdragon 888 все още е доста мощен SoC.

    В допълнение към него източникът приписва на Galaxy M54 Super AMOLED екран с диагонал 6,67 инча, Full HD + резолюция и кадрова честота 90 Hz, 32-мегапикселова предна камера и основна със сензори с резолюция от 64, 8 (или 12), 5 и 5 мегапиксела.

    Размерът на RAM ще бъде 8 GB, флаш паметта - 128 GB. Капацитетът на батерията е 6000 mAh, но мощността на зареждане е традиционно ниска за Samsung - 25 вата. Безжичното зареждане, разбира се, няма.

    Източникът дори дава предварителната цена на модела: 425 евро. Пускането на Galaxy M54 се очаква или в края на тази година, или в началото на следващата.


    - - - - - - - - - -

    Galaxy A14 5G може да бъде един от първите телефони на Samsung, които работят с Android 13 от кутията
    Не Galaxy S23


    Samsung скоро ще започне да разпространява официалната версия на Android 13 за своите вече пуснати смартфони , но един от първите телефони на корейската компания с предварително инсталиран Android 13 може да бъде бюджетният Galaxy A14 5G, а не изобщо Galaxy S23, т.к. може да се мисли.

    До пускането на телефоните Galaxy S23 остават още около два месеца, но пускането на Galaxy A14 5G може да се случи много по-рано - този модел вече се появи в базата данни на Wi-Fi Alliance с каталожен номер SM-A146P-DSN и OS Android 13. Естествено, в този случай това ще бъде и новият интерфейс One UI 5.0.

    Висококачествени изображения на Galaxy A14 се появиха в мрежата в началото на месеца . Те демонстрират островна камера с три модула - приблизително същата (по отношение на визуалната производителност, но не и по отношение на „изпълнението“) ще има Galaxy S23. На Galaxy A14 се приписва 6,8-инчов екран и страничен скенер за пръстови отпечатъци. Wi-Fi адаптерът, според Wi-Fi Alliance, ще бъде двулентов.

    https://www.wi-fi.org/content/search-page?keys=galaxy%20a14
    https://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-A14-5G-with-Android-13-out-of-the-box-is-revealed-to-be-on-the-way-thanks-to-a-new-leak.662366.0.html

    - - - - - - - - - -

    Samsung Galaxy S23 е тестван за първи път в Geekbench. А това е и първият тест на платформата Snapdragon 8 Gen 2
    Производителността е увеличена с 14% в сравнение със Snapdragon 8 Gen 1


    Официалната премиера на флагманската едночипова система Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 ще се състои след месец, но първият телефон, базиран на нея, вече е тестван в Geekbench. Този тест беше и първият за Samsung Galaxy S23.

    В бенчмарка тестваха устройство на Samsung с каталожен номер SM-S911U, под това обозначение се крие един от вариантите на Galaxy S23. Няма обозначение на SoC, което е разбираемо, но има кодовото му име - калама. Параметрите на платформата, разкрити от бенчмарка, не оставят съмнение, че kalama е точно Snapdragon 8 Gen 2.

    И така, графичният процесор на системата е безпогрешно идентифициран - това е Adreno 740. Що се отнася до централния процесор, той е представен от три клъстера: едно голямо ядро ​​работи на честота 3,36 GHz, четири средни на честота на 2.8 GHz, три малки на честота 2.02 GHz. За сравнение: честотите на подобни клъстери на Snapdragon 8 Gen 1 са 3.2, 2.75 и 2.0 GHz.

    Що се отнася до увеличението на производителността, то е налице, въпреки че не може да се нарече голямо: 1524 точки в еднопоточен тест и почти 4600 точки в многопоточен - това е с 14 и 9 процента повече от резултата на Snapdragon 8 Gen 1. Може би с осъвременяването на платформата и драйверите резултатите ще се подобрят, но със сигурност не драстично.

    https://www.ithome.com/0/647/105.htm

  5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #229

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Samsung Galaxy S22 получава One UI 5 Beta 5: коригирана грешка при автофокус и много други проблеми
    Автофокусът в основната камера не работи правилно


    Известен вътрешен човек под псевдонима Ice Universe обяви пускането на петата бета версия на фърмуера One UI 5 за смартфони от серията Samsung Galaxy S22.
    Той потвърди, че този фърмуер е коригирал дългогодишен проблем, поради който автофокусът в основната камера не работи правилно.

    Samsung Galaxy S22 получава One UI 5 Beta 5: коригирана грешка при автофокус и много други проблеми
    По-долу е пълният списък с промените:

    Поправена е грешка, поради която приставката за часовник беше принудена да се затвори.
    Фиксиран срив на автофокуса на камерата, лошо качество на изображението при използване на фокус
    Коригиран проблем с рестартирането на телефона
    Коригиран проблем с невъзможността за добавяне на пръстови отпечатъци
    Коригиран проблем с липса на звук при отключване
    Поправен е проблем, при който гласът винаги е бил силен по време на разговори
    Коригиран проблем с непълно показване на тапет
    Коригиран проблем, при който „Затваряне на всички“ не се показва в интерфейса на списъка за многозадачност
    Коригиран проблем, който караше приложението да се затваря при редактиране на изображения

    https://twitter.com/UniverseIce/stat...11478580473856

  6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #230

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Представен е топ флагманът Samsung W23: той използва нова панта и защитно стъкло
    Цената му е $2200


    Компанията представи флагманския смартфон Samsung W23, чиято цена в Китай е 2200 долара за версия, оборудвана с 16 GB RAM и 512 GB флаш памет.
    Samsung W23 използва нов дизайн на пантата, който е по-тънък и по-добър. Златната рамка е съчетана с черния керамичен гръб. Барелефна метална шарка върху корпуса на пантата допълва логото на Samsung.
    Вътрешният екран на Samsung W23 е покрит с ултратънко гъвкаво защитно стъкло със собствен дизайн, чиято издръжливост е значително подобрена в сравнение с предишното поколение и е по-трудно да се повреди.
    Samsung W23 получи вътрешен екран с диагонал 7,6 инча с разделителна способност 2176 x 1812 пиксела с поддръжка на адаптивна честота на опресняване от 120 Hz, както и външен екран с диагонал 6,2 инча с разделителна способност 2316 x 904 пиксела.
    Основната камера има основен сензор за изображения с резолюция 50 мегапиксела с поддръжка на оптична стабилизация на изображението. Допълнително са инсталирани 10-мегапикселов телеобектив и 12-мегапикселов ултраширокоъгълен модул. Вътрешната предна камера е с резолюция 4 мегапиксела. Телефонът е оборудван с 4400 mAh батерия.
    В момента телефонът е достъпен за предварителна поръчка на официалния сайт на Samsung, като продажбите започват на 28 октомври.


    Samsung W23 Flip Водоустойчив флагмански смартфон с два екрана
    Samsung W23 Flip отговаря на степен на защита IPX8


    Samsung W23 Flip беше представен вчера и е на цена от $1380 в Китай за версията с 12 GB RAM и 512 GB памет.
    Samsung W23 Flip е оборудван с 1.9-инчов външен екран с резолюция 260 x 512 пиксела, който поддържа различни функции. Потребителите могат да провеждат разговори, да включват Bluetooth и Wi-Fi, без да отварят смартфона. Можете също да използвате външния екран като визьор.
    Телефонът разполага и със сгъваем 6,7-инчов AMOLED екран, който поддържа адаптивни честоти на опресняване до 120Hz за по-дълъг живот на батерията. Разделителната способност на екрана е 2640 x 1080 пиксела. Смартфонът е оборудван с флагманската платформа Qualcomm Snapdragon 8+, двойна задна камера с 12 MP сензори и поддръжка на оптична стабилизация на изображението. Предната камера е с резолюция 10 мегапиксела. Капацитетът на батерията е 3700 mAh.
    Заслужава да се отбележи, че Samsung W23 Flip отговаря на степента на защита IPX8 и може да бъде оставен под вода на дълбочина 1,5 метра за 30 минути. Това е рядкост при сгъваемите смартфони.
    Новостта ще бъде пусната в продажба на 28 октомври.


    https://news.mydrivers.com/1/866/866792.htm
    https://news.mydrivers.com/1/866/866795.htm

  7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #231

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    38 смартфона и таблета на Samsung ще получат One UI 5 на Android 13 до края на годината. Официалният списък с модели, които трябва да бъдат актуализирани, се оказа много по-обширен от неофициалния.
    Samsung е подготвил голяма изненада за потребителите


    Преди официалното пускане на One UI 5, базиран на Android 13, беше казано, че само настоящите флагмани Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy Z Flip3, Galaxy Z Fold3 и Galaxy A53 5G ще получат интерфейса до края на годината . Но в действителност списъкът с телефони и таблети, които ще получат One UI тази година, се оказа много по-обширен.
    И ето как изглежда, разбит по месеци:

    Октомври 2022 г.:
    Galaxy S22;
    Galaxy S22+;
    Galaxy S22 Ultra.

    Ноември 2022:
    Galaxy Z Fold 4;
    Galaxy Z Flip 4;
    Galaxy Z Fold 3;
    Galaxy Z Flip 3;
    Galaxy S21;
    Galaxy S21+;
    Galaxy S21 Ultra;
    Galaxy Note 20;
    Galaxy S20;
    Galaxy S20+;
    Galaxy S20 Ultra;
    Galaxy Tab S8;
    Galaxy Tab S8+;
    Galaxy Tab S8 Ultra;
    Galaxy Tab S7;
    Galaxy Tab S7+;
    Galaxy Quantum 3;
    Galaxy A53 5G;
    Galaxy A33 5G.

    Декeмври 2022:
    Galaxy Z Fold 2;
    Galaxy Z Flip 5G;
    Galaxy Z Flip;
    Galaxy S20 FE;
    Galaxy Tab S7 FE/S7 FE 5G;
    Galaxy Tab S6 Lite;
    Galaxy A Quantum;
    Galaxy A Quantum 2;
    Galaxy A52s 5G;
    Galaxy A51;
    Galaxy A51 5G;
    Galaxy A42 5G;
    Galaxy A32;
    Galaxy Jump;
    Galaxy Jump 2.

    Следните устройства на Samsung ще получат One UI 5 през януари 2023 г.: Galaxy Tab A8, Galaxy Tab A7 Lite, Galaxy Tab Active 3, Galaxy Buddy 2, Galaxy Wide 6, Galaxy Wide 5, Galaxy Buddy, Galaxy A23, Galaxy A13, Galaxy M12 , Galaxy XCover 5. А през февруари 2023 г. потребителите на Galaxy Tab Active 4 Pro ще получат One UI 5.

    Списъкът с тези модели показва, че е съставен за вътрешния корейски пазар. Очаква се обаче One UI 5 да бъде пуснат за същите или подобни модели на световния пазар приблизително по същото време.

    https://www.gizmochina.com/2022/10/2...hones-tablets/


    Между другото, можете да научите за ключовите иновации на One UI 5 от кратко, но информативно официално видео .


  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #232

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Samsung стартира глобално пускане на режим на поддръжка на своите смартфони
    Вече не можете да се притеснявате, че майсторът ще разгледа вашите лични снимки


    Samsung обяви глобалното пускане на нов режим за своите смартфони. Режимът на поддръжка беше обявен още през лятото на тази година, тестван на моделите Samsung Galaxy S21 в Южна Корея през юли, а през септември функцията беше пусната на смартфоните на компанията в Китай. И сега сервизният режим ще се появи в смартфоните на Samsung по целия свят. Може да се използва, когато машината бъде изпратена в сервизен център за ремонт, за да защити личните данни на потребителя от неоторизиран достъп.

    Режимът на поддръжка създава отделен акаунт, така че техниците да имат достъп до основните функции, но не и до информацията за собственика на устройството. Преди да занесете смартфона си на ремонт, трябва да изберете "Режим на поддръжка" в меню "Грижа за батерията и устройството" в "Настройки" и да рестартирате устройството. След това достъпът до цялата лична информация, включително снимки, документи, съобщения и инсталирани приложения, ще бъде ограничен. Специалист от сервизен център, използващ такъв акаунт, ще може да изтегля приложения от Galaxy Store, ако е необходимо, но след излизане от режима на поддръжка всички инсталирани приложения и други данни за сервизния акаунт ще бъдат изтрити от смартфона.

    https://news.samsung.com/global/sams...om-prying-eyes

  10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #233

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    За два месеца повече от 45 телефона и таблета на Samsung получиха OneUI 5.0, базиран на Android 13. Списък с устройства
    Samsung е в челните редици в достигането на своите мобилни устройства с окончателния Android 13


    Въпреки че Samsung не участва в официалната програма за бета тестване на Android на Google, определено е сред тези, които пуснаха окончателния Android 13 за кратък период от време за максималния брой свои устройства. Всъщност само за 2 месеца Samsung пусна най-новия софтуер за огромен брой модели.
    Списъкът изглежда така:

    Серия Galaxy S22.
    Серия Galaxy S21.
    Серия Galaxy S20.
    Galaxy Note 20.
    Galaxy Note 20 Ultra.
    Galaxy A53 5G.
    Galaxy A33 5G.
    Galaxy Z Flip 4.
    Galaxy Z Fold 4.
    Galaxy A73 5G.
    Серия Galaxy Tab S8.
    Galaxy Xcover 6 Pro.
    Galaxy M52 5G.
    Galaxy M32 5G.
    Galaxy Z Fold 3.
    Galaxy Z Flip 3.
    Galaxy A52.
    Galaxy S20FE.
    Galaxy S21FE.
    Galaxy Note 10 Lite.
    Galaxy Tab S7.
    Galaxy A71.
    Galaxy Z Fold 2.
    Galaxy Z Flip.
    Galaxy Z Flip 5G.
    Galaxy S10 Lite.
    Galaxy M53 5G.
    Galaxy A52s 5G.
    Galaxy M33 5G.
    Galaxy A52 5G.
    Galaxy M62.
    Galaxy A22 5G.
    Galaxy F42 5G.
    Galaxy A51 5G.
    Капак 5 на Galaxy X.
    Galaxy A51.
    Galaxy A13 5G.
    Galaxy M22.
    Galaxy A23 LTE.
    Galaxy A23 5G.
    Galaxy A22.
    Galaxy A32 LTE.
    Galaxy A32 5G.
    Galaxy A72.
    Galaxy M32.
    Както можете да видите, списъкът включва не само конкретни телефони или таблети, но цели семейства (Galaxy S10, S20 и др.). С тази актуализация са обхванати много по-голям брой модели. В бъдеще компанията ще се опита да пуска актуализации още по-бързо. Включително и за операторски телефони - поради по-тясна работа с операторите.
    https://www.ithome.com/0/664/042.htm

  11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #234

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-01-23 в 20:09.

  12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я
    Мнения
    6,170
    #235

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Беше представена серията Galaxy S23: Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 и Galaxy S23+.
    Take Your Passions Further With the New Samsung Galaxy S23 Series: Designed for a Premium Experience Today and Beyond

  13. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,272
    #236

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Жалко, че не са с най-новите им дисплеи UDR 2000, но за сметка на това са вдигнали цените.

  14.  
     
  15. Novice
    Тук е от
    Jun 2021
    Мнения
    6
    #237

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    galaxy s23 изглежда наистина страхотно, искам и аз да го пробвам!.

    Този пост е редактиран от sohosid; 02-04-23 в 02:27.

  16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София
    Мнения
    2,536
    #238

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Колко им е програмирания живот на Самсунгите и има ли такова нещо?
    Преди време имаше слухове, че умишлено 'чупят' по-старите телефони със ъпдейти.
    Имам А50, който след няколко месеца ще стане на 4г., хич не обичам да сменям телефони, а текущия не дава никакви признаци за край и батерията издържа по цял ден, независимо колко съм го ползвал.
    Това ми е първия Самсунг и андроид, преди това съм бил дълги години с Лумиа и Уиндоус.
    Сега имам възможност да взема нещо на оферта, но се чудя дали има смисъл, при положение, че за момента нямам забележки към текущия.

  17. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,272
    #239

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Ако си се насочил към А серията и толкова не държиш на ъпдейтите защото е телефон на 2г, определено търси А52s.

  18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,432
    #240

    Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията

    Смартфон Samsung сгъваем на три

    Добре установен на пазара на смартфони със сгъваем екран – на който е пионер – производителят Samsung продължава да се подготвя за бъдещите етапи на тази технология.
    Смартфоните, които се сгъват наполовина, са хубави, но Samsung вече гледа бъдещето и мисли за следващата стъпка: смартфони, които се сгъват на три!
    Това не е първият път, в който чуваме слухове и новини за подобно устройство и със сигурност няма да е последният. Този път това е наскоро публикуван патент, който ни учи повече за работата на троен мобилен телефон чрез две панти.
    Документът описва по-специално как операционната система ще знае състоянието на сгъване на устройството чрез сензори в пантите. По този начин дисплеят ще се адаптира автоматично според повърхността на екрана, видима за потребителя.

    https://www.patentlyapple.com/2023/0...lay-areas.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 17 ПърваПърва ... 614151617 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Въпрос за Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy S4 Mini
    От bmvtooo във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 39
    Последно: 17-06-14, 12:36
  2. Samsung S7562 Galaxy S Duos или Samsung I8260 Galaxy Core
    От tzvtz във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 23-10-13, 12:50
  3. Продавам / Заменям Samsung Ativ Tab P8510 32GB за Samsung Galaxy Note Tab N8000
    От Mihailov във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 16-08-13, 22:53
  4. Отговори: 0
    Последно: 07-10-10, 16:00
  5. Всичко за LCD телевизорите SAMSUNG
    От smsdeliverer във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 29-09-07, 10:40

Тагове за тази тема


SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе