Хайде преди да пускаш изтъркана партенка поне прочети за какво е писано...
Коментира се китайския пазар, а не китайски продукт, така че мнението ти, което поначало е изключително пристрастно става в случая абсолютно извън контекста.
Хайде преди да пускаш изтъркана партенка поне прочети за какво е писано...
Коментира се китайския пазар, а не китайски продукт, така че мнението ти, което поначало е изключително пристрастно става в случая абсолютно извън контекста.
Отскоро съм собственик на А5. За сега телефона се държи доста прилично. Очаквам да изкарат А7 да видим какво ще е точно, може и него да взема. Само 1 кусур намирам за сега на модела - няма служебен светодиод. Супер издънка, не знам колко цента точно са спестили от това, определено е неприятно, но това да му е кусура. Възможността за втората сим карта на мястото на мемори картата обаче "кърти мивки" и я намирам за полезна екстра. Още не съм я пробвал де
Първа официална снимка на Samsung Galaxy S6 Edge се появи на страницата на телеком оператора T-Mobile.
Засега няма допълнителна информация, само снимката - насладете й се
Samsung_Galaxy_S6_Edge.jpg
Трябва да си много "перверзен" за да се "насладиш" на три надписа и нещо което не се вижда
Нерядко скритото е по-апетитно от показаното на бял свят, въпрос на възприятия
Когато е правена с вкус да ....ще видим какъв е апела на шестицата ....аз залагам на ...ето ви още от същото ама с Lollipop и нашият си процесор.
е кво? Не виждам нищо ново.
Много бързо, хардуер на топ ниво...
Edge изглежда чудесно - аз не знам друг масов смартфон на пазара с извит екран.
Ако беше модел Apple, извития екран щеше да е сензационна иновация, в случая - не виждам нищо ново
Има големи очаквания за камерата, трябва да видим как се справя в действителността оптичната стабилизация, зареждането - 10 минути - 4 часа работа е на топ ниво...
Трябва да изакаме да хванем EDGE в ръка, това, че дизайна не е коренно променен не означава, че като материали и усещане новите смартфони няма да са по-добри.
Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge - Официален анонс - SetCombG новини
Извитите ръбове на екрана са сензация колкото саморазграждащата се тоалетна хартия. На никой не му пука. Каква е ползата страничните ти ръбове да се заоблени и да имаш по четвърт сантиметър екран и там? ... а батерията .... 2500 mA на флагман ? Нали знаете и цената каква е? После да не чувам, че нахапаните телефони са скъпи.
Добре е да си припомниш какво си казал след 2 поколения iPhone-, когато излезе и техен извит модел.
Удобство идва не от допълнителните милиметри, а от въвеждането на нова, тъчскрийн управлявана повърхнина.
Това дава нови възможности, въпрос на време е да се развият.
Сега сме свикнали страниците на телефоните да се използват само за бутон за изключване и такъв за звука. Това ще се промени, а промяната е по-сериозна за мен от пускането на модел с 5+ инча екран или вграждането на скенер за пръстови отпечатъци.
Edge има всички технически иновации на iPhone 6 и в добавка - извит екран с 3 повърхнини...
Защо се подвеждаш по непълни данни, бързата зарядка - какво не ти допада в нея?
Какво те впечатлява в 1800-те милиампера на Айфон 6, че държиш сметка за 2600-те на S6 Edge. ИТН...
Сравнението за мен е смешно, не намесвай цената като сравняваш ябълки с круши:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=7079
въпросът изобщо не е бил до това. А просто, да се изтъкне още един път, колко нахапаните телефони били по добри
Фанта що се вреш между "шамарите" като не ти е работа? Код, не ми говори за батерията колко милиампера е а си намери реална информация колко време минава между две зареждания на телефона. Можеш да потърсиш информация и за технологията FastRecharge от кое поколение процесори е имплементирана пък като си ги намериш ще ти покажа и други убавини Между другото в момента съм със Sony Z3 който има възможност програмно да работи с безконтактни разплащания обаче нито програмистите от Сони са се постарали да напишат софтуер, нито някой друг.
Ето и инфо колко ще струва S6. Иновация е само цената ... Чудя се как очакват да правят рекорд с тея цени при положение, че телефона е един от многото андроиди и няма нищо уникално (извити дисплеи и ръбове вече сме виждали а продажбите никакви ги нямаше)
S6 32GB - €699
S6 64GB - €799
S6 128GB - €899
S6 Edge 32GB - €849
S6 Edge 64GB - €949
S6 Edge 128GB - €1049
Този пост е редактиран от stenly; 02-03-15 в 15:03.
Edge е доста впечатляващ и отличаващ се. Замислям за него.
Този пост е редактиран от gurcayy; 03-03-15 в 05:00.