като говорите, за батерии и екрани. Аз съм вече от доста време с s7 edge. И досега мнението си ми остава същото. Напълно позитивно. Една от трите му силни точки, спрямо моята мярка, за качество, е точно батерията.
като говорите, за батерии и екрани. Аз съм вече от доста време с s7 edge. И досега мнението си ми остава същото. Напълно позитивно. Една от трите му силни точки, спрямо моята мярка, за качество, е точно батерията.
Днес излязоха ъпдейтите към Nougat за Виваком, Теленор и свободния BGL за S7 и S7 Edge. Тея които все още не сa ъпдейтвали да си проверят ръчно и да свалят.
Ехааа, супер, мерси.
Тук е, тегля - около 1.3 ГБ
Имай предвид, че много хора се оплакват от проблем с обхвата. Ако имаш грижа, през ODIN тула за флашване се слага модем от старата 6.1 версия и нещата се оправят(не се рутва естествено и гаранцията се запазва). Проблема който рапортуват е често разкачане от мрежата (особено ако си свързан към LTE) и прекъсване на разговорите. Има рапортувани проблеми по цял свят. Лично аз имах драми с прекъсване на разговора през 20 секунди и трудно свързване след това към мрежата. Иначе седмата версия на Андроид-а много ме радва, промените са изключително смислени.
Няма клатене - screen to body оценява площ, а не височина или ширина.
Фактите са - S7, който към момента е един от най-добрите по този показател е с 72.1%
S8 ще е с 84.4%
S8+ пък е още по-невероятен - 88.6%
Мисля, разликата в числата е повече от впечатляваща за да се нуждае от повече детайли...
Моят дъртьо е с 75,6% и му дойде времето да го сменям. Очертава се интересна година, чакам с нетърпение новите устройства на Самсунг и Епъл, дано вторите направят нещо запомнящо се за юбилея си.
Може би този от подписа му ?!
аз отдавна го сложих тва андроид 7. Още га излезе и не съм доволен. Имам чувството, че ми харчи повече батерия, от 6.1. Отдавна съм се наканил да си върна шестицата и ще бъде май довечеркъ.
Аааа, да - този може
Ама пък да се обръща към него с дъртьо....
Хммм, аз съм възхитен засега от 7. Много променени нотификации, он-скрийн дисплей, управление на потреблението, интерфейси на вградени програми като мейл клиента например.
ПП - Ако си загледал, в стандартен режим резолюцията която се ползва е Full HD, а не 2K - разумно и енергопестящо. (това при S7 Edge + Android 7)
И при S7 е така. Предполагам, че и ти като сменяш резолюцията от FHD към WQHD разлика не виждаш (което е нормално за размера на екрана). Навремето в един друг форум всички твърдяха колко е яко да е с по-висока от FHD резолюция
Бях попаднал на информация, че Самсунг софтуерно са заложили около 600 пълни разряда на батерията на S6 и фамилия, след което капацитета и спада драстично. Вие с по новите модели, забелязвате ли напоследък някакви аномалии с издръжливостта на батерията?
Именно от тази гледна точка внедрената 3000мА батерийка на S8 ми се струва крайно недостатъчна.
Андроид 7, харчи повече ток от колкото предната версия
Samsung Galaxy S7 edge battery life on Android 7.0 Nougat - GSMArena blog
еми значи не бълнувам. Иначе карам на фул.Крис я опитай с опцията оптимизация, за видео, да видиш, как процентите спадат, като секунди. Ти с нот ли си или със s7?