Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 43 от общо 43

GSM с цветен екран

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2001

GSM с цветен екран

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Във Варна, продават в бизнесцентъра на Мтел до "Образцов дом", цената е 85 лева и е оригинален Моторолски !!!

<div align="right">оргинално мнение на stenly</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Това ми напомня на кабела за 7250, за скромната сума от 139.95 без ДДС.... [!] Тези кабели повече от 10 евро няма как да струват, IR e истината...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2002

GSM с цветен екран

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Във Варна, продават в бизнесцентъра на Мтел до "Образцов дом", цената е 85 лева и е оригинален Моторолски !!!

<div align="right">оргинално мнение на stenly</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аз съм от Варна, ама множко ми се види 85 лева! В Германос и JEFF ми казаха че много се търсели и давали заявки, но още не са получили. Мисля че ще струва 40 лева, ама може и да не дочакам и да прежаля 85 лева!

Като се замисля - ако сваля 10 игри х 3 мин. или 30 мин х 0.24 лв = 7,20 лева; 20 мелодии+ 10 картинкин х 1 мин= 7,20 лева то ще изхабя максимум 20 лева!!!

CrossBlade интересно ми е какво имаш предвид "само настройките на телефона"!!! Без да му се даде поне номер който да набере и IP адрес няма как да стане! За другите подробности да не говорим.

Мен ме интересуваше дали изобщо може да се сваля през предплатената карта на Глобул. Щото и в сайта на GSМ Ревю и на сайта hellomoto.com на Моторола ме отрязва! При първия направо ме отрязва със съобщение за грешка. При втория се свързва с сайта, автоматично ме препраща към друг сайт, там ме пита дали съм от Европа или от САЩ и когато би трябвало да ме прати към самия файл или списък от файлове ми дава грешка! Кредита ми беше 4 лева и се чудя дали не се презастраховат срещу преждевременното му изчерпване по време на трансфера?!

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

GSM с цветен екран

85 уева ??? Тоз кабел да не е с обвивка от сребро ??? Тез норма ли са ве ??? Имаше тема в setcom forums и някой беше споменал за 5 уева от Jeff ако не се лъжа. Китайски но 5-10 уева. Трудно го връзваш но 10 уева а не 85 ! А в Germanoss гледах преди реклами и най-скъпия беше 35-40 някаде. Много е скупо 85 уева ! Все пак даваш 400 уева за телефон и 20% от цената за кабел ?!? Норма ли си ? А тез от магазина те норма ли са ?

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

GSM с цветен екран

Преди време си купих "Кабел за Данни" за Ериксон Т65 за 25 лева от малко магазинче. Оказа се че е "Flash кабел". Отидох в магазинчето и ми казаха : " Ами естествено! Само такива имаме. Пък и Вие не сте казал за какво ще го ползвате!" И сега си го имам за украса. После си купих от Германос за 35 лева, с диск със софтуер и прочие. Така че тези "евтенджоси" едва ли вършат работа.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2002

GSM с цветен екран

Аз хубаво си направих сметката, ама я кажете за колко време се свалят 10К ?

7. Member
    Тук е от
    Mar 2001

GSM с цветен екран

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз хубаво си направих сметката, ама я кажете за колко време се свалят 10К ?

<div align="right">оргинално мнение на Penta</div id="right">

С GloBul - моментално, т.е. - ~5 секунди...

Игра от 40к се сваля за по-малко от половин минута.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2002

GSM с цветен екран

Уф! След доста проби и грешки го докарах до етап, когато преминавайки през 2-3 страници достигам до връзката на полифонична мелодия или игра, избирам "запиши" и следва продължително " Downloading" което спирам след 8 до 10 минути. Със сайта на вестник "GSM Ревю" се получава " Waiting for Reply" но след 7-та минута го спрях! Преди поне ми даваше грешка!!!

Апропо на адрес " www.depanet36.com/Kamikaze.jad" ми дава информация че файла е 10К и времето за сваляне е 2 мин. Немога да разбера къде е проблема!

10. Member
    Тук е от
    Mar 2001

GSM с цветен екран

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Уф! След доста проби и грешки го докарах до етап, когато преминавайки през 2-3 страници достигам до връзката на полифонична мелодия или игра, избирам "запиши" и следва продължително " Downloading" което спирам след 8 до 10 минути. Със сайта на вестник "GSM Ревю" се получава " Waiting for Reply" но след 7-та минута го спрях! Преди поне ми даваше грешка!!!

Апропо на адрес " www.depanet36.com/Kamikaze.jad" ми дава информация че файла е 10К и времето за сваляне е 2 мин. Немога да разбера къде е проблема!

<div align="right">оргинално мнение на Penta</div id="right">

Аау, тези минути са адски много, аз 20кб картинка я свалям за 19 секунди.

Между другото нещо не е на ред с тази игра, защото ми излиза "Kamikaze periMind corporation - 15kb", но дава "No Gateway Reply" съобщение за грешка при опит да я изтегля. [8)]

Пробва ли от тук как е : http://mobile.keeptouch.net/ ?

11. Member
    Тук е от
    Oct 2002

GSM с цветен екран

Странното е че не дава никакво съобщение за грешка! Някъде дава "Waiting for Reply", другаде "Downloading" и така по 10 минути, докато го прекъсна! Самите страници се зареждат много бързо и така докато стигна до линка на файла, картинката или мелодията. В момента в който му дам "Download" и се скапва!!! Кеша ми е празен, имам над 300К свободни!!! Пробвах от няколко места (включително от този дето питаш) но резулата е един и същ!

Настройките взех от сайта на Глобул!?

Browser Setup/Cache StartUp- on( Display)

Browser Setup/Confirmation - on(Display)

Browser Setup/Multimedia/Image - off(hide)

Speed:9600

Line Type 1: Modem (probvah i ISDN)

Почвам да се съмнявам в телефона!

12. Member
    Тук е от
    Oct 2002

GSM с цветен екран

Край! Настроих го! Не че ми помогнахте, НО все пак благодаря!

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

GSM с цветен екран

Еми добре е че си учтив ! Аз ко да направя че сам ламер и не знам, съжалявам ...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2001

GSM с цветен екран

И все пак, къде беше "проблемът" ?

16. Member
    Тук е от
    Oct 2002

GSM с цветен екран

За решаването на проблема ми помогна един пич от клуб "Глобул" на Dir.bg "mojo-НещоСи". Незнам от къде се е сдобил с тази информация, обаче ми даде друг IP адрес на някакъв западен доставчик (по разбираеми причини не го помествам тук) различен от Глобулския. Пробвах и О, Чудеса! Една картинка се изтипоса на дисплея ми и пита дали искам да я запиша!!!!! Дай, теглене,теглене и 15 лв. от предплатената карта фръкнаха![:D]

P.S. Абе много са тихи полифоничните мелодии които свалям. Два пъти по-тихи спрямо "заводските" и три спрямо композираните от мен!

P.P.S.Точно 3 часа след това, се сетих че списание Hi-Comm има форум, влязох и се оказа че и други хора закупили си от същото място тефона страдат от този проблем.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 07-02-12, 12:15
  2. Помощ за цветен принтер за брошури
    От Kill-op във форум Общ - хардуер
    Отговори: 11
    Последно: 09-12-11, 20:33
  3. Отговори: 0
    Последно: 11-11-10, 09:11
  4. ВЪПРОС ЗА ЦВЕТЕН ЛАЗЕРЕН ПРИНТЕР
    От Jogo_1 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 05-01-06, 16:48
  5. Кой е най добрия цветен лазерен принтер
    От mitkom във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 22-01-02, 20:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе