Аха, ясно ...
A nqkoi da znae dali kamerata na T300 moje da se vkliu4i s kabel kam PCto
А бе как ще закачиш директно камерата към комп-а бе?Тя се прикачва към порта дето е отдоло(кадето се включва и зарядното)
ти си снимай каквото ще снимаш и си вържи телефона с ИР-то или с кабел към компа и си ги източи бе!Къв е проблема така!
Правилно както обикновено ...
Ave az kamerata i telefona gi imam i mnogo dobre znam kak stava...
No iskam da snimam bez telefona...
Е как ще снимаш БЕЗ КАМЕРАТА бе човек нали тя е закачена за телефона!
Ако искаш да снимаш без телефона - камера Mustek за 120 лв от METRO или от някой специализиран магазин. В get.bg също има ... Тази камера е направена с съвместимост само с Sony Ericsson така че да не правят "добро" на обикновения юзер. А пък за ползване на камерата само (без никакъв телефон, батериа и т.н.) е невъзможно !
Izglejda ne ste pro4eli posta mi po nagore. Imah v predvid da snimam no kato ispolzvam kompiutara
Ааа ... аз мислих че искаш да прекарваш информация от камерата към компютъра ... Все пак нали камерата има някъкво място за съхраняване ... Мисля че тази камера е невъзможно да бъде намерена от компютъра като "камера", а и да я намери какъв е смисъла ? Освен да снимаш бързо из стаята ... но филмче няма да стане.
Здравейте,
имам Т300 телефона е супер за цената и качеството!
Искам да ви попитам откъде мога да си купя камера МСА-25 и на каква цена.
Благодаря Ви!
ne moesh da si polzwash kato horata phone booka ot SIM kartata zadalzitelno trqwa da si kopirash nomerata w telefona