Кажете отйаде да си купя ДАТА-кабел за тоя ГСМ!!! Днес питах в един магазин и ми казаха, че никъде го няма,ама струвал $80!!![xx(]Наистина ли е така???
Кажете отйаде да си купя ДАТА-кабел за тоя ГСМ!!! Днес питах в един магазин и ми казаха, че никъде го няма,ама струвал $80!!![xx(]Наистина ли е така???
Хех, това е цената за IR USB data cable-a на Nokia, има го в някой Germanos-и, но бързо се изчерпват наличните количества. Универсален е, работи с всички модели, които имат IR порт, но цената не е ниска.
Иначе, ако си от София мога да ти намеря стандартен кабел за сериен порт (аналог на DKU-5 модела на Nokia) за 6610 на цена от около 30 лева.
Ами добре! Аз съм навит само трябва да питам баща ми!!! ЗА СПОНСОРСТВО и ще ти напиша меил!!!От София съм!!!
А между другото разликата в двата кабела е само в трансфера (скоростта) НАЛИ!!!
Кабелът е по-евтин, защото не е произведен от Nokia, но работи по същия начин.
За да си синхронизираш телефона с PCто, качваш JAVA игри, MIDI мелодии, картинки и каквото си искаш ще ти трябва Nokia PC Suite за 6610, който ако го нямаш на диск - можеш да го изтеглиш от страницата на Nokia.
Пиши ми на domin@microsoft-bg.com ако имаш интерес.
А тоя кабел, дето казваш, дали става за 7210? Модела кабел на НОКИА който ми трябва е DKU-5. Единия изход е USB, а другия към телефона е някакъв Pop-Port.
P.S. Освен това няма никаква нужда да питам баща ми[]
E-mail: javor@gyuvetch.bg
Ако кабела ти е от тези за които няма нужда да се разглабя телефона ще взема и аз един. Иначе в TIME IS MONEY има за 28 лева, ама е от типа които се монтира под батерията.
Купих си тоя кабел за компорт който се слага под батерията, но не става. На самия кабел пише за 6610. Незнам кво да правя
За кабела-ясно.Но с IR порт как стоят нещата?Аналогично на кабела ли работи?Питам,защото до сега съм ползвал само кабели.И друго.В какъв формат са мелодиите?Ако са MMF има ли някъде конвертор за да ги прави такива?PC suite още не съм го инсталирал по обясними причини,а там се споменава за нещо подобно,но дали е така?В мрежата открих Mobile Music Polyphonic,но крак за нея никъде няма.Нещо по въпроса да знаете?
А тея кабели стават ли за модела 3510 ? Или какъв е начина за качване не информация на тези телефони освен WAP ?
Истинският кабел за Nokia 6610 е за USB порта и е много скъп. Тези за връзка към com порта са ментета и на всеки 5 един не работи! Аз съм с дъно на 3 години - ACORP 7KTA и имам на дъното извод (5 крачета) за инфраред порт. Приятел ми монтира IR за 40 лв и връзката е перфектна!