ENOUGH![!]
Някога имах Ериксон 628 и бях много доволен откъм здравина и изобщо по онова време нямаше голям избор.Имал съм Моторола Стартак,Нокии какви ли не и не ми разправяйте ,че не разбирам от телефони,но повече няма смисъл да ви обяснявам всеки си знае своето.
Аз изказах моето мнение за Нокиите като цяло - менютата от 5 години не са мръднали напред /или назад[]/...Казвам го от личен опит и в момента имам няколко Нокии/включително и от новите/ от 3ххх до 8ххх и не съм особено доволен.Мое лично мнение.От друга страна като си поиграх с Нокиа 6600 съм много възхитен от свършената работа.Браво!Чак сега са на крачка пред Сони-Ериксон/не в продажби ,пазарни дялове ,а в технологии и наистина модерни телефони/ .Единствено не ми харесва дизайна на някои от моделите ,но ... Пак да кажа мое лично мнение е !
А ти Т можеш да си затвориш човката защото ми писна от натрапници! Аз изказвам моето лично мнение и не го натрапвам както правиш ти...Ериксон това Ериксон онова .Аз или съм голям късметлия или не съм попадал на дефектен Ериксон?!?Освен Т28 ,който беше с бъгав софт,но след един МОД с братчеда го оправихме.
Моят съвет е да отидеш по магазините и да сравниш Нокиите,Сименсите и Сони-Ериксоните ,който ти предложихме.Избери най-подходящия за теб телефон и не слушай чужди мнения,които не са по темата или са спам!
Време е да направиш избора...сам.