За 3 години. 2006, 2007, 2008
bTV плати по над 50 000 евро на сезон.
Водещ ще бъде Къци Вапцаров.
За 3 години. 2006, 2007, 2008
bTV плати по над 50 000 евро на сезон.
Водещ ще бъде Къци Вапцаров.
То добре че не е Ричард Груев или Юлий Москов.На първия се обаждах в телевизия Ринг да кажа да му предадат да спре да кашля в микрофона.Иначе най-компетентния си остава Иван Тенчев.
Слагам червената шапка с лога на Алфа и засядам . На всички домашни любимци е вдигнат червен картон да не се пречкат и досаждат - иначе ще има ЕМБАРГО за всичко. Май ще свиркма за Фелипе.Първоначално публикувано от razziel
Е пък де късмет Мишо да седне и замести някой болен или контузен в червеният коптик - ха късмет де...
Форца Ферари
Помислих че само на мен ми хлопа дъската защото седя на червена хавлия на Ферари докато гледамПървоначално публикувано от kris11
![]()
Първоначално публикувано от Malone
Е сега рискуват да не гледам F1
Честно казано, никога не съм разбирал запалянковщината. И понеже преди време (години назад) признах, че харесвам Ферари (от преди Шумахер), сега искам да се дистанцирам от червените екипи и хавлии. Аз си гледам формулата по анцуг и чехли![]()
.
Ако сметнете, че това което казвам е заяждане ( а то си е точно така :-Р ) може да изтриете написаното
абе ще има mute то се е видялоПървоначално публикувано от Slero
п.с. вече ми е леко... чувствам се добре![]()
Mай само това ще е спасението. Иначе коментарите ще изобилстват от бисери - за любознателните ще има повторение в "Господари на ефираПървоначално публикувано от razziel
![]()
16.03.2007
12:00 - DSF - Ф1, ГП на Австралия - пет. св. тренировки, репортаж
21:00 - DSF - Ф1, ГП на Австралия - пет. св. тренировки, репортаж
17.03.2007
04:00 - RTL - Ф1, ГП на Австралия - съб. св. тренировка, запис
04:45 - RTL - Ф1, ГП на Австралия - квалификация, пряко
05:00 - Btv - Ф1, ГП на Австралия - квалификация, пряко
06:15 - RTL - WRC - Магазин
13:00 - RTL - Ф1, преди сезон 2007
14:00 - RTL - Ф1, ГП на Австралия - квалификация, запис
18:00 - DSF - Ф1, ГП на Австралия - квалификация, запис
18.03.2007
04:00 - Btv - Ф1, ГП на Австралия - студио преди състезанието
04:00 - RTL - Ф1, ГП на Австралия - Countdown
05:00 - Btv - Ф1, ГП на Австралия - състезание, пряко
05:00 - RTL - Ф1, ГП на Австралия - състезание, пряко
10:00 - RTL - Ф1, ГП на Австралия - състезание, запис
12:55 - bTV - Ф1, ГП на Австралия - състезание, запис
19:00 - DSF - Ф1, ГП на Австралия - състезание, репортаж
Това за Гъци Вапцаров някакъв майтап ли е?! Този има ли представа за какво става въпрос? Преди години случайно гледах едно "шоу" от неговите, в кръстословицата имаше въпрос: "Пилот от формула едно?", а отговора беше... Дидие Ориол![]()
Бтв... Сато в първата свободна тренировка беше 11ти сега 13тиИмена зад него са Бътън, Баричело, Р. Шумахер
Не им е толкова зле болида в сравнение с миналогодишния... даже е по-напред от истинските Хонди
Съотборника му Антъни Дейвидсън е пред него! Дано утре най-малко на квалификацията да запазят позициите си, че сме свикнали да ги гледаме все в дъното, а Сато прави доста интриги на пистата
![]()
И аз сега гледам класирането в агенция Фокус,общо взето "обичайните заподозрени".
Я да направим една бърза сверка -кой ще става утре рано сутринта ????
1.азИ ще съм за кончетата
2 х
3.х
За тренировката няма да ставам,иначе и аз съм за Ферари.