Страница 3 от 8 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 110

Formula 1, 2007 Season

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Re: Formula 1, 2007 Season

Абе и аз май ще имам неизвинено утре ми е тежък ден и ще гледам да постя до към 9 и ако е рипнато и качено някъде из кибер спейса ще го изгледам до 10 и 30, че ще пътувам за една вила и ще се кърка цяла вечер, но пък ще го гледам в неделя със сигурност просто няма да си лягам тогава :P

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

(BG Formula 1.com) Кими Райконен ще стартира от първа позиция в утрешното състезание за Гран при на Австралия. Финландецът изпревари световния шампион Фернандо Алнсо с Макларън с повече от 0.4 сек, не оставяйки съмнение в превъзходството на пакета на Ферари. На другия полюс на настроението бе съотборника на Айсмен Фелипе Маса, който се квалифицира 16-ти. Бразилецът не успя да направи бърза обиколка във втората част на квалификацията, защото получи проблем в електрониката.
    Ник Хайдфелд с БМВ остана трети, една позиция пред Люис Хамилтън с Макларън. Пети е полякът Роберт Кубица.
    Въпреки лошия старт в петък и счупената скоростна кутия, местната звезда Марк Уебър, пилот на Ред Бул, успя да се класира за третата част на квалификацията и в крайна сметка зае 7-мо място на стартовата решетка.
    Джанкарло Фисикела с Рено зае 6-та позиция, докато съотборникът му Хейки Ковалайнен ще стартира 13-ти.
    Такума Сато се квалифицира 10-ти , като за пръв път болид на Агури Сузуки влиза в десетката.
    И двата болида на Тойота се класираха за третата част на квалификацията, въпреки лошите резултати в тренировките. Ярно Трули и Ралф Шумахер са съответно 8-ми и 9-ти.

4. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Иде ми да извикам Viva Ferrari,жалко за Маса.Искам Кими да бие тоя Галфонсо.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

@dragozow

6. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Кими Райконен спечели първия старт за сезона във Формула 1

Мелбърн. Финландският пилот на Ферари Кими Райконен спечели първия старт за сезона във Формула 1 на пистата “Албърт Парк” в Мелбърн. “Летящият финландец” тръгна от първа позиция на старта и не изпусна лидерството до края на състезанието. Бившият пилот на Макларън водеше през цялото време между 10 и 15 секунди пред съперниците си. Втори финишира световният шампион за отминалите два сезона Фернандо Алонсо (+7,2 сек), който бе изпреварен на старта и отиде четвърти, но успя да навакса и финишира преди съотборника си Люис Хамилтън (+18,5 сек). Британецът направи впечатляващ дебют и опита вкуса на шампанското още в първия си старт, което е най-добро постижение за пилот от Острова от 1966 година насам. Пилотът на БМВ-Заубер Ник Хайдфелд бе втори в голяма част от състезанието, но в крайна сметка се задоволи с четвъртата позиция. Пети се нареди Джанкарло Фисикела с Рено, а шестото място бе за съотборника на Райконен във Ферари Фелипе Маса, който стартира последен, но успя да се намеси в борбата за точките.Класирането:

Източници: агенция Фокус,
    http://www.bgformula1.com/

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Цветнокож на стълбичката на Formula 1.
    Сега остана единствено да видим победител, чернокож скиор.
    Нищо расистко, просто света се развива, интересно е.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

много добро състезание беше... Маса даде всичко дори и с пълен резервоар... Кими беше непоклатим въпреки проблемите му с радиото... а глупавия Алонсо много тъпо мина пред Хамилтън. Ако това се беше случило в падока на ферари с Шумахер? Щеше да се коментира цял сезон...
    Култард мисля, че е крайно време да му вземат лиценза и тоя палячо да напуска...
    Сато се представи мн. добре и загуби само 2 позиции от стартовата... както казаха в предаването: във Формула 1 няма случайни пилоти

10. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2

Глъвъта да си сложи една торба(по-големичка) на тъпата кратуна и да се навре в ъгъла да се срамува от себе си. Да се налага да го подпират от отбора за да финишира пред Хамилтън ... нямам думи.
    А на Кимчо май му стана скучно накрая, дано най-накрая успее да стане шампион - вече има истинска кола.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Как Кими махна на Баричело спукал съм се от смях....много добро състезание, много ме зарадва Хамилтън, ще има тръпка и тази година....

12. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от Smurfa
    Как Кими махна на Баричело спукал съм се от смях....много добро състезание, много ме зарадва Хамилтън, ще има тръпка и тази година....
    Вчера Кими показа доста емоции, махането на Браичело, усмивката на награждаването, макар че на пресконференцията беше точно като леден. На пича му се обажда Шумахер да го поздрави, той пак си стои все едно е полу-заспал. Трудно мога да кажа, че стана хубаво състезание, макар че съм за Кими. Просто си караха хората и толкова, освен маса изпреварвания почти никой не правеше, а и на Маса му е лесно с Ферарито.
    Имам запитване обаче към всички които харесват Алонсо:
    1. Защо му станахте фенове: защото мразите Шумахер и Кими или друго?
    2. Ако на края на сезона Луис има повече точки от него как бихте се почувствали?

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Кими: оффф тия колко са слаби горките

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Утре ще бъде много интересно състезание
    Браво на Маса!!! Как му измъкна пол-позишъна в последната обиколка от устенцата на Алонсо
    Весели празници!!! и утре в 9и30 пред телевизорите

bTV
    09:30 Студио Формула 1
    09:55 Формула 1 - Гран При на Малайзия, пряко предаване

16. Тук е от
    Jan 2004

Браво на Маса.

Да живее АЛОНСО angel

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Честоти на Мc Laren... първа победа от 2 години!
    Браво на Хамилтън...

18. Тук е от
    Jan 2004

Е това момче Люис Хамилтън ме разби. . Сега остава да се появи и една жеана във Ф1. Стана доста интересно, трима с 22 точки давйте да залагаме

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 8 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Formula Е
    От hristoslav2 във форум Спорт
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-14, 20:46
  2. WinXP + Office 2007 ( PowerPoint 2007 ) на PII 366MHz
    От spoofer във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 26-09-07, 03:24
  3. Battlestar Gallactica & Lost season 3
    От Smurfa във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 01-10-06, 14:04
  4. formula 1
    От ivanov_km във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 09-06-06, 19:59
  5. Formula 1
    От F1Maniac във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 15-02-02, 14:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе