Viva Ferrari
Иначе и младока Хамилтън е доста добър.
Какво става пичове? Къде изчезнаха коментарите?
Признавам и аз доста съм изненадан от развитието на събитията, но трябва да му се признае на младока Хамилтън, че кара доста зряло за годините си. Опит в състезания има, макар не точно във Ф1, но не прави никакви грешки, нито под натиск, нито неволно. Този път Макларън си бяха подготвили перфектно колите за състезанията в Сев. Америка и другите просто нямаха шанс. Направи ми впечатление, че в Щатите Хамилтън финишира близо до екипа си, а Алонсо мина доста далече и се чудя, дали това не е признак за един зараждащ се раздор в отбора и дали не е имало някакви команди от боксовете по времето, когато двете коли караха гума в гума?
Изненадан съм от Хамилтън,въпреки че е от конкурентния отбор му пожелавам да вземе титла в дебютния си сезон.Разочарован съм от Кими,имах големи очаквания за него,а тя ква стана.
Viva Ferrari
Хамилтън се представя идеално засега .
Но все пак съм за Маса.
Ферари ще тестват нов аеродинамичен пакет тези дни на Силвърстоун. Ако и времето е с тях ще е супер. Дано да намерят липсващите им стотни, че ми е мъка, а Мкларъните с право се радват на победата в Инди, че тази от 2001ва им беше единствена... Ами хамилтън добър е да... Ама не забравяйте, че Маса има 3пол позишъна, и 2 победи... а този глупав начин на точкуване ще го махнат следващите сезони.
Да живее Ферари, успех на Фелипе Маса.
И адмирации на Хамилтън. Дано се превърне в новото чудо на Формула 1.
По Инфорадио токущо казаха че със сигурност Шумахер се връща през другия сезон защото шефовете никак не били доволни от представянето си сега.Интересно на чие място,аз мисля че Кими ще изхвърчи защото се представя зле.
Да бе, колкото и Хакинен се върна преди. Това ще е голяма грешка ми се струва.
@Malone жалко, че немога да ти сложа +1 за това че си се сетил да отвориш тази тема, ама за сметка на това![]()
![]()
Останах с печатлението, че повечето които пишем в тази тема сме фвнове на един отбор (Ferrari), а за този отбор се говори или добро или нищо.
Колкото до хлапето в отбора на конкуренцията, малко ми напомня за дебюта на Шумахер, макар че Пилето се бореше със Сена и Прост, а Хамилтън за сега се "бори" само с болида си
Все пак не съм му душманин и му желая успех.
![]()
![]()
Само Ферари
![]()
![]()
П.С. Чудя се как не съм видял тази тема по-рано![]()
Аз пък мисля че е добре Шумахер да се върне ама като шеф на отбора.Има какво да даде.
Четири дена до истината за Ферари... Дано да бият вече Макларън във Франция...
VIVA FERRARIIIIIII
Да ни е честита двойната победа.Кими показа че може да побеждава като не пийва.Направи ми обаче впечатление че първо пийна от шампанското и чак тогава почна да пръска.Много се радвам за победата.Младока Хамилтън показа за пореден път че не е случаен.Очертават се два вида писти като на едните има превъзходство Ферари,а на другите Макларън.
Добро състезание наистина се получи, с прилична доза изпреварвания и малко интрига. Съжалявам, че играта между Кими и Маса се реши чрез боксовете, но както и да е![]()
А Галфонсо не трябваше ли да го накажат за изпреварването на Хайфелд? Според мен, това беше най-неспортменската ситуация в цялото състезание.
@Nikoi: И кое по-точно беше неспортсменското?! Изпревари си го съвсем чисто.