Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 110

Formula 1, 2007 Season

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: Formula 1, 2007 Season

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    . Ей, този Алонсо не стига, че отказа Шумата, но и сега продължава да ви мъчи и искате служебни шампиони да ставате.
    Aйде сега и глупости и превъзнасяне на Алонсо . Колко години ще изкара в F1 ???? Май догодина ще е аут .
    Колега вземи поразгледай рекордите на Михаел -къде, кога, как .Пресметни колко са . Колко рекорда има и тогава говори.
    Навремето /1994г/ плюеха Михаел , че твърдо се държал със Сена и не му давал да го изпревари и накрая какво стана??
    Нервите на кого не издържаха ?

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Aйде сега и глупости и превъзнасяне на Алонсо . Колко години ще изкара в F1 ???? Май догодина ще е аут .
    Колега вземи поразгледай рекордите на Михаел -къде, кога, как .Пресметни колко са . Колко рекорда има и тогава говори.
    Навремето /1994г/ плюеха Михаел , че твърдо се държал със Сена и не му давал да го изпревари и накрая какво стана??
    Нервите на кого не издържаха ?
    Сена просто не доживя така че не говори.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Няма нужда да проверявам рекордите на Шумата. Аз Ф1 съм гледал за пръв път през 1986г. - Хунгароринг, така че съм бил свидетел на цялата кариера на Шумата. Никога не съм отричал успехите му, но това не означава, че го харесвам. Аз съм привърженик на Рено от ерата на ФАМОЗНИТЕ двигатели Рено V10 и Уйлямс-Рено с Найджъл Менсъл. Това обяснява и защо съм привърженик сега на Леонсио.

5. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Бихме гиииииии

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764107997

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Смърт за ***

Mod EDIT Slero: Прочети правилата!

7. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

е така да завършват първите четирима до края на сезона ще е идеално

8.  

9. Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от glarus
    е така да завършват първите четирима до края на сезона ще е идеално
    А защо не и през следващите ХХнайсе сезона ?!?

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Давайте малко по ... шоу ориентирано де. В края на краищата няма значение кой е първи, важното е състезание да има, истинско. Да има различни пилоти, с различни стилове, с различни решения. Колкото и да съм фен на Шумахер, имаше моменти, когато обезмисляше въобще състезанията. Независимо, че беше първи, нямах никакво желание да гледам, просто не беше интересно.

11. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

На мен са ми червени и кокалите
    Мисля че трудно Кими ще трупа само победи до края и ще стане шампион,ще ми се разбира се.Не искам обаче да е Галфонсо,предпочитам дебютанта Хамилтън.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Алонсо мисля, че доказа за момента, че е по-добър от Чайника. От 2-3 състезания вече не му дава наготово настройките на колата си и винаги е пред него и на квалификации и на състезанията. И аз мисля, че трябваше по-рано да тръгне твърдо и безкомпромисно. Но това не е много в стила му. Но когато ножът опре до кокал вече няма на къде да се отстъпва.
    Относно отборите не обичам главно Ферари (вродена антипатия към червени отбори) и много по-малко Шумата. Има разлика. И признавам уменията и успехите му за разлика от вас, които сте като коне с капаци и друго освен него не виждате.
    И никой аргументирано не ми отговори дали си мисли, че всички големи корпорации и отбори нямат звено за промишлен шпионаж. И дали Розовите не взеха наготово всички данни за Бенетон от Шумата и екипа му.

13. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

От Бенетон взеха само Шумахер,всичко друго си е тяхно.Шасито,двигателя,Рос Браун,Жан Тод,та кое е на Бенетон?Даже имаше период в който само Ферари караха с големите 12 цилиндрови двигатели.Повярвай в червеното

14.  

15. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Люис Хамилтън спечели Гран при на Япония

30 септември 2007 | 09:31 | Агенция "Фокус"
    Токио. С резултат 2:00:34.579, пилотът на Макларън и лидер във временното класиране в шампионата на Формула 1 Люис Хамилтън спечели състезанието за Гран при на Япония, което се проведе при изключително тежки метеорологични условия на пистата “Фуджи” край Токио. Втори, на около 15 секунди след водача, финишира пилотът на Рено Хейки Ковалайнен, а финландският състезател на Ферари Кими Райконен се нареди на трета позиция. Изненадващо на четвърто място финишира Дейвид Култард от тима на Ред Бул, а най-голямата изненада дойде 29 обиколки преди финала, когато другият пилот на Макларън и претендент за шампионската титла Фернандо Алонсо отпадна от състезанието, след като загуби контрол над своя болид и се удари силно в предпазните заграждения. Все още се изяснява причината за отпадането на Алонсо, който увеличава разликата си с водача в класирането Хамилтън от 2 на 12 точки, което почти предрешава титлата в тазгодишния шампионат във Формула 1.
    Люис Хамилтън направи безгрешно и много прецизно представяне на фона на доста мокрото трасе и ниската температура на пистата от около 21 градуса. Състезанието започна, водено от колата за сигурност, която се задържа на пистата чак до 20-ата обиколка. Изключително неблагоприятните климатични условия станаха причина за свиване на същинските състезателни обиколки от 67 на 47. След като колата за сигурност се прибра, Фелипе Маса с Ферари беше наказан с едно влизане в бокса заради изпреварване, което си позволи, докато колата за сигурност беше все още на пистата. Дженсън Бътън от тима на Хонда се сблъска с Ник Хайдфелд с БМВ-Заубер, което им коства сериозна загуба на време. Най-интересните моменти се случиха в 33-ата обиколка, когато Себастиан Фетел с Торо Росо беше на осма позиция зад Фернандо Алонсо, но на една от късите прави се блъсна в задницата на болида на испанеца, който се завъртя на пистата и Фетел успя да го изпревари. Колата на Алонсо получи сериозна повреда по конструкцията на машината си, но въпреки това, настоящият световен шампион продължи състезанието до момента на отпадането си. Общо седем пилота не завършиха днешното изключително трудно състезание – Алонсо, Р. Шумахер, Дейвидсън, Росберг, Фетел, Уебър, и Вурц.

Жалко за Кими

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Като привърженик на Рено съм доволен от 2-то място на Ковалайнен. Като привърженик на Алонсо очевидно не ми е приятно, но наистина миналата година съдбата помогна, сега си го взе. Чайникът може и да е подбутван, но щом на мокро се представи по-добре значи се развива и донякъде заслужава титлата. Червените прашинки няма смисъл да плачат. Нямаха никакви шансове за успех. 100 пъти излизаха извън трасето. А ситуацията с Кубица-Хамълтън и Фетел-Алонсо беше почти аналогична. И Алонсо и Хамилтън бяха пред ударилите ги пилоти. Друг е въпросът, че на мокро се случват такива работи. Но наказаха Кубица, а не Фетел.

17. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    Като привърженик на Рено съм доволен от 2-то място на Ковалайнен. Като привърженик на Алонсо очевидно не ми е приятно, но наистина миналата година съдбата помогна, сега си го взе. Чайникът може и да е подбутван, но щом на мокро се представи по-добре значи се развива и донякъде заслужава титлата. Червените прашинки няма смисъл да плачат. Нямаха никакви шансове за успех. 100 пъти излизаха извън трасето. А ситуацията с Кубица-Хамълтън и Фетел-Алонсо беше почти аналогична. И Алонсо и Хамилтън бяха пред ударилите ги пилоти. Друг е въпросът, че на мокро се случват такива работи. Но наказаха Кубица, а не Фетел.
    лично аз съм на мнение, че всички излизаха извън трасето, а относно червените прашинки Маса може да излезе около 20 пъти, но Кими се въздържа с много по малко мисля, че бяха 2.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Кими завърши 3ти, Маса 6ти с най-добрата битка за сезона с Кубица.
    (: все пак стартовите им позиции бяха от "най-добрите". Виновни имаше. Който се интересува знае добре кои са.
    Болида е един и той е червен. Взехме каквото ни се полагаше - титла, а другото ви е подарено от Бърни за да не му се изпрази джобчето от загуба на зрителски интерес.
    чайника на празна писта се представи добре признавам го.

П.С. Ще се включа в коментарите за другия сезон. Няма какво да коментирам повече.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Formula Е
    От hristoslav2 във форум Спорт
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-14, 20:46
  2. WinXP + Office 2007 ( PowerPoint 2007 ) на PII 366MHz
    От spoofer във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 26-09-07, 03:24
  3. Battlestar Gallactica & Lost season 3
    От Smurfa във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 01-10-06, 14:04
  4. formula 1
    От ivanov_km във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 09-06-06, 19:59
  5. Formula 1
    От F1Maniac във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 15-02-02, 14:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе