Страница 5 от 8 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 110

Formula 1, 2007 Season

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Re: Formula 1, 2007 Season

Цитат Първоначално публикувано от Cko
    Съжалявам, че играта между Кими и Маса се реши чрез боксовете, но както и да е
    И аз, иначе беше добро състезание, доволен съм.

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    @Nikoi: И кое по-точно беше неспортсменското?! Изпревари си го съвсем чисто.

Според Иван Тенчев имаше жълти флагове по това време което пък забранява задминаването.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Имаше жълти флагове. Изписаните обиколки горе бяха в жълто. Най-вероятно са били само за определен сектор и няма да бъде наказан.
    Маса или Кими, няма значение. Кими трябва да се върне в битказа, защото само Маса няма да успее за титлата на конструкторите. Интернесно ми беше, че Жан Тод е признал за двуседмичните проблеми с въздушния тунел. За Силвърстоун пък ще имат време и да приложат всички аеродинамични елементи... Наистина става много интересно

5. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Честита двойна победа на ФЕРАРИ

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Ето как МcLaren се борят срещу Ферари Това освен проблемите на въздушния тунел.

Главният дизайнер на Макларън е човекът заподозрян в шпионаж
    04 юли 2007 | 10:46

Главният дизайнер на Макларън-Мерцедес Майк Коулан е заподозрян в промишлен шпионаж срещу Ферари, стана ясно късно снощи. От екипа на Скудерията потвърдиха официално, че се повдигнали обвинение срещу служител на Макларън, който работил тясно с уволнения вече Найджъл Степни. Медиите на Острова съобщават, че този служител е именно Майк Коулан. 48-годишния британец е приемал нелегално от Степни техническа информация принадлежаща на Ферари.

Снощи полицията е обискирала къщата на Коулан и там са намерени документи на Ферари. Още преди два дни от Ферари са изискали заповед за обиск в дома на един от главните служители на Макларън. От Ферари обявиха, че си запазват правото да повдигнат сериозно обвинение срещу Коулан в съда.

Коулан работи в Макларън като главен дизайнер от 2002 година, след като преди това 4 сезона бе в тима на Ероуз. През 1991 година Коулан беше начело на дизайнерския отдел на Бенетон. По-късно в неговата кариера е работил и във отдела за развитие на Ферари във Великобритания. Именно там според запознати той се е запознал с Найджъл Степни.

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

В света на формула 1 шпионажът винаги е бил средство за постигане на резултати.Колкото и да шпионират оригинала(Ферари) е един,огледайте се по трибуните да видите чии знамена са най-много.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Колкото и да ги шпионират, не могат да ги стигнат, поне не и в близките 10 години.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Viva Ferari
    поради липса на Михаел -Вива Маса Вива Кими.
    Не подценявайте италианските конструктори.

Бих искал да спомена и Вива Алфа
    Който не е сядал зад италианка и няма напредстава за какво става дума.

11. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Кой сега е номер едно

Супер победа на Кими и Ферари,всичко свършиха без грешка.Браво и на Маса че се придвижи от 20-та на 5-та позиция.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2005

от 22ра на 5та извинявай много :P Добре, че не се полакоми и за 4тата, защото можеше да стане някой фаул
    Браво на Кими... супер тактика бяха избрали, въпреки че бях паднал духом и всичко ми чернееше след квалификациите.
    Браво Супер Евала на ФЕРАРИ, че са пичове и ме радват толкова много Ще си гръмна сандалите от радост...

no signal....

13. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

На мен ми чернееше след първата смяна на гуми и едва като Галфонсо влезе втори път разбрах от Ферари какво му кроят.

14.  

15. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    На мен ми чернееше след първата смяна на гуми и едва като Галфонсо влезе втори път разбрах от Ферари какво му кроят.
    Все пак Кими работи със състезателният инженер на михаел, а точно той го направи 5 пъти поред шампион.

16. Тук е от
    Jan 2004

Кой сега е номер едно. Алонсо angel Кой сега най голямото «редактирано», Маса
    Вива Алонсо Вива Макларън .

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Kobra, следващия път те моля без тъпи възклицания и с по малко emoticons! Уважавай мнението и предпочитанията на останалите участници във форума, ако искаш да продължаваш да пишеш тук!

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

@Malone, потребителят @kobra заслужава ли известно време да има възможност само да чете, за да разбере на какъв език се пише тук?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 8 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Formula Е
    От hristoslav2 във форум Спорт
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-14, 20:46
  2. WinXP + Office 2007 ( PowerPoint 2007 ) на PII 366MHz
    От spoofer във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 26-09-07, 03:24
  3. Battlestar Gallactica & Lost season 3
    От Smurfa във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 01-10-06, 14:04
  4. formula 1
    От ivanov_km във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 09-06-06, 19:59
  5. Formula 1
    От F1Maniac във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 15-02-02, 14:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе