И аз, иначе беше добро състезание, доволен съм.Първоначално публикувано от Cko
И аз, иначе беше добро състезание, доволен съм.Първоначално публикувано от Cko
Според Иван Тенчев имаше жълти флагове по това време което пък забранява задминаването.Първоначално публикувано от Slero
Имаше жълти флагове. Изписаните обиколки горе бяха в жълто. Най-вероятно са били само за определен сектор и няма да бъде наказан.
Маса или Кими, няма значение. Кими трябва да се върне в битказа, защото само Маса няма да успее за титлата на конструкторите. Интернесно ми беше, че Жан Тод е признал за двуседмичните проблеми с въздушния тунел. За Силвърстоун пък ще имат време и да приложат всички аеродинамични елементи... Наистина става много интересно![]()
Ето как МcLaren се борят срещу ФерариТова освен проблемите на въздушния тунел.
Главният дизайнер на Макларън е човекът заподозрян в шпионаж
04 юли 2007 | 10:46
Главният дизайнер на Макларън-Мерцедес Майк Коулан е заподозрян в промишлен шпионаж срещу Ферари, стана ясно късно снощи. От екипа на Скудерията потвърдиха официално, че се повдигнали обвинение срещу служител на Макларън, който работил тясно с уволнения вече Найджъл Степни. Медиите на Острова съобщават, че този служител е именно Майк Коулан. 48-годишния британец е приемал нелегално от Степни техническа информация принадлежаща на Ферари.
Снощи полицията е обискирала къщата на Коулан и там са намерени документи на Ферари. Още преди два дни от Ферари са изискали заповед за обиск в дома на един от главните служители на Макларън. От Ферари обявиха, че си запазват правото да повдигнат сериозно обвинение срещу Коулан в съда.
Коулан работи в Макларън като главен дизайнер от 2002 година, след като преди това 4 сезона бе в тима на Ероуз. През 1991 година Коулан беше начело на дизайнерския отдел на Бенетон. По-късно в неговата кариера е работил и във отдела за развитие на Ферари във Великобритания. Именно там според запознати той се е запознал с Найджъл Степни.
В света на формула 1 шпионажът винаги е бил средство за постигане на резултати.Колкото и да шпионират оригинала(Ферари) е един,огледайте се по трибуните да видите чии знамена са най-много.
Колкото и да ги шпионират, не могат да ги стигнат, поне не и в близките 10 години.![]()
Viva Ferari
поради липса на Михаел -Вива Маса Вива Кими.
Не подценявайте италианските конструктори.
Бих искал да спомена и Вива Алфа
Който не е сядал зад италианка и няма напредстава за какво става дума.![]()
Кой сега е номер едно
Супер победа на Кими и Ферари,всичко свършиха без грешка.Браво и на Маса че се придвижи от 20-та на 5-та позиция.
от 22ра на 5та извинявай много :P Добре, че не се полакоми и за 4тата, защото можеше да стане някой фаул
Браво на Кими... супер тактика бяха избрали, въпреки че бях паднал духом и всичко ми чернееше след квалификациите.
БравоСупер
Евала на ФЕРАРИ, че са пичове и ме радват толкова много
Ще си гръмна сандалите от радост...
no signal....
На мен ми чернееше след първата смяна на гуми и едва като Галфонсо влезе втори път разбрах от Ферари какво му кроят.
Все пак Кими работи със състезателният инженер на михаел, а точно той го направи 5 пъти поред шампион.Първоначално публикувано от dragozow
Кой сега е номер едно. Алонсо angel Кой сега най голямото «редактирано», Маса![]()
Вива АлонсоВива Макларън
.
Kobra, следващия път те моля без тъпи възклицания и с по малко emoticons! Уважавай мнението и предпочитанията на останалите участници във форума, ако искаш да продължаваш да пишеш тук!
@Malone, потребителят @kobra заслужава ли известно време да има възможност само да чете, за да разбере на какъв език се пише тук?