Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 110

Formula 1, 2007 Season

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Re: Formula 1, 2007 Season

Дано приеме предупреждението ти сериозно без да се налага да го ограничаваш.
    А иначе по темата, прекрасно състезание, viva F1 Racing.
    Независимо от изхода, хареса ми, че двамата се овладяха и успяха да се борят без да стане всичко с главата надолу, предполагам че е било невероятно напрежение.

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Пфуууу,толкова непредвидимо състезание.5-6 обиколки пред края твърдо вярвах в победата на Маса.Тя ква стана...жалко и за Кими.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Много се ядосах за Маса А още повече се ядосах на техниците от Ферари, макларънът превключи настройките на окачването и обяснимо настигна и подмина ферарито на Маса, а защо ферарито нямаше такива настройки?!?! Иначе самият двубой между двамата беше много интересен, и по мое мнение - спечелен от шофьорът Маса и загубен от болида на ферари. Просто много ме е яд.

5. Тук е от
    Jan 2004

Е спокойно бе момчета, малко повечко еуфория след състезанието ,изсмуках цяла ботилка уиски.
    Толкова се старах дого украся,уф жалко. Разбрах че сте фенове на ферари ,но купата си е за Алонсо.Най добрия на пистата(е може би Кими). Няма да пиша/одговарям във следвашите 20 поста.

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

ИМА И фенове на Ферари, това е точната констатация.

Още повече си утежни положението ...
    Да пиеш цяла бутилка уиски егоистично сам ...

7. Тук е от
    Nov 2005

И аз си бях сипнал малко ирландско по случай състезанието, фен съм на макларън, бих ти сипал и на теб malone, но ти никакъв не се мяркаш .

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Само аз ли забелязах, че затвориха прочутия Хамилтън с 1 обиколка, дори и след компромиса? Маса беше фаворита на деня който каквото и да говори. От 3та позиция на 1-ва и до края на 7 секунди преди Алонсо... Страшна борба стана... най-добрата която съм виждал през всички сезони на ф1... почти толкова колкото и на Сато - Алонсо... ееее ама да да знам, бяха му изхабени гумите. Е да ама и ако на Маса всичко беше ок щеше да е друго яче. Така, че това за мен беше борба, само че на Маса и болида + рисковете на безрасъдния шампион. С тази преднина спокойно можеше да го изпревари и на участък в който нямаше да застраши и двамата да си тръгнат с ръце в джобовете - за 2 точки разлика ставаше въпрос!!!
    Много бързо забравяте как шампиона косеше ливадите в Канада.

П.С. Защо Сато не се радваше на чуждото нещастие?
    Защото има акъл в главата...

10. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Аз съжалявам за Хамилтън. Чудя се защо даде път на Маса, след като Маса неможеше да го настигне!? Явно таково беше нареждането от бокса, но ако не беше го направил, сигурен съм, че щеше да финишира 8-и и да вземе точка. В Хамилтън има голям хъс за победа и неоспорим талант. Ако кара в добри отбори, на М. Шумахер може да бъде застрашен рекорда му от титли. За мен Хамилтън е най-добрият пилот през този сезон, макар и да няма никакъв опит в тази формула. За останалите какво да кажа - има 4-5 по-добри пилоти. И всичко за тях опира до техниката и механиците как ще настроят колите им.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Няма какво да се чудиш защо му е дал път... Как не е могъл да го настигне? +1 lap не е ли настигане!?!? А и Маса не караше на 100% при положение, че беше в края на състезанието и имаше комфортна преднина пред еднократния шампион. А покрай тези скандали в монета, най-малкото ФЕРАРИ щяха да претендират, че му анулираха обиколките след като излетя и щеше да стане още олелия.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Абе Маса сам загуби, за което още ме е яд ама...състезанието се получи този път

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Тия, дето плюят толкова Маса да прегледат началото на състезанието. Там БОГА на дъжда нещо много изоставаше от некадърника, при това мъпета беше с по-лек автомобил... А другия БОГ по-това време къде беше? Риеше баластра...

14.  

15. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Двойна победа за Ферари в Истанбул

Истанбул. Бразилският пилот на Ферари Фелипе Маса спечели безапелационно за втора поредна година състезанието за Голямата награда на Турция във Формула 1. Маса стартира от пол позишън и не позволи дори за миг да бъде изместен от лидерството на “Истанбул Парк”. На 7,4 секунди зад победителя завърши другият пилот на “скудерията” Кими Райконен, като по този начин оформи двойна победа за Ферари. Тройката допълни световният шампион Фернандо Алонсо с МакЛарън. Испанецът остана на 26,4 секунди зад победителя и успя да се добере до подиума, въпреки че срещна доста затруднения. Съерникът на Алонсо в класирането и негов съотборник в “сребърните стрели” Люис Хамилтън, пък спука гума 15 обиколки преди края и това го свали от трета на пета позиция. Пред него завърши Ник Хайдфелд с БМВ Заубер. Марк Уебър и Сутил бяха единствените отпаднали, но Сутил получи класиране, тъй като покри 75 % от дистанцията. Хамилтън остава начело в класирането при пилотите с 84 т. пет старта преди края. Алонсо вече се доближи само на 5 т от младия британец, следван от Фелипе Маса и Кими Райконен от Ферари с по 69 и 68 точки съответно.

Източник агенция Фокус

Няма какво да кажа освен viva Ferrari

16. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Макларън изхвърлени от Формула 1

Отборът на Макларън-Мерцедес бе изхвърлен от календара на Формула 1 за 2007-а и 2008 г..
    Това стана ясно след продължилото почти цял ден заседание на Световния автомобилен шампионат, съобщава Топспорт.Бг.На сбирката ФИА реши да накаже за 2 години германския концерн, след като тимът бе признат за виновен в Шпионския скандал с Ферари.Припомняме, в момента първите две места в индивидуалното генерално класиране се заемат от пилотите на Макларън Луис Хамилтън и Фернандо Алонсо.Хамилтън по всеобщото мнение е откритието на Формула 1, като имаше реалния шанс да стане шампион в дебютния си сезон.След днешното решение лидер в класирането става пилотът на Ферари Кими Райконен.

news.bg

Победата ще е наша.

17. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

това би било строго наказание въпроса е дали е справедливо?

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Розовите привърженици на розовия тим много бързат. Не е точно така. По последни новини пилотите запазват точките си. Вземат се точките като тим. 100млн глоба. Проверка на колата за 2008г. Ей, този Алонсо не стига, че отказа Шумата, но и сега продължава да ви мъчи и искате служебни шампиони да ставате.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Formula Е
    От hristoslav2 във форум Спорт
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-14, 20:46
  2. WinXP + Office 2007 ( PowerPoint 2007 ) на PII 366MHz
    От spoofer във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 26-09-07, 03:24
  3. Battlestar Gallactica & Lost season 3
    От Smurfa във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 01-10-06, 14:04
  4. formula 1
    От ivanov_km във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 09-06-06, 19:59
  5. Formula 1
    От F1Maniac във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 15-02-02, 14:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе