Гелдахте ли мача снощи - още не бях виждал такава добра персонална защита на Турците свърху Хърватите. Не бях за Турция , но заслужено според мен с и спечелиха мача.
Не разбирам от футбол , но това което видях ми хареса - тотална преса.
Гелдахте ли мача снощи - още не бях виждал такава добра персонална защита на Турците свърху Хърватите. Не бях за Турция , но заслужено според мен с и спечелиха мача.
Не разбирам от футбол , но това което видях ми хареса - тотална преса.
Бях за хърватите. Направо щях да се изям от яд.За пореден път смотано съдийство.
Не съм съгласенПървоначално публикувано от stenly
. Съдийството може да пречи единствено и само на нас.
![]()
И невероятно грозен футбол, благодарение на италианците. Рядко срещана схема на игра - 8:2 - 8 оформят клинч в защита и двама нападатели се мандахерцат пред испанския вратар в очакване да им дойде нещо.Първоначално публикувано от tali
Много слабо първенство... Доста съм разочарован. Някак си нивото на футбол е в пъти по-ниско от например Шампионската лига. Турците много ме зарадваха на активността си след като получат гол. Руснаците също ги поздравявам, заслужиха си победата(какви бомби мятаха от 30 метра, невероятно). Тука, холандците бяха полудели колко са велики...дааам видяхме ги. Като цяло залагам на турция-***** финал...малко вероятно но все пак
![]()
слабо... не съвсем. по-скоро скучно, защото почти всички са се вцепенили в защитен ступор и ги е страх да не си размърдат системите по време на някоя атака, което пък облагодетелства агресивно-хаотичния стил (а'ла България, в който нещата не се развиват по разгадаема схема, а всеки пас е съобразно ситуацията. то си личи и по-коментарите: "лелееее, какво нестандартно решение - левият бек генчо си смени мястото с десния бек станчо", "ауууу, френският халф махмуд али (
) осъществи атака, вместо да си стои в центъра"
Ооооооооо да, финал Турция - ***** би ме радвал много![]()
демек - очаквайте Кримската война IIПървоначално публикувано от stenly
![]()
Според мен Германия няма да пропусне шанса си да отиде на финал, така по традиция, те винаги в края на първенствата играят по-силно отколкото в началото.
От двубоя Испания-***** очаквам да бъде по-интересен в сравнение с първата им среща, просто защото в руския отбор се забелязва едно набиране на обороти, нахъсване и предполагам желание за реванш. Дано само им стигнат физическите сили защото хвърлиха много тичане напоследък.
И едно интересно наблюдение, ако ви е направило впечатление от така наречената "група на смъртта" - Холандия, Италия, Франция и Румъния, нито един отбор не се класира за полуфиналите, а бяха фаворити
Германците са кучета. Не случайно за тях се говори ,че 22 човека играят на терена , накрая Германия побеждаваНо все пак ще е интересно. Всичките ми фаворити отпаднаха, така ,че който победи.
Според мен е доста интересно първенство, но не съм съгласен че е скучно.Дайте тогава да правят първенство само за "големите "фаворити , които като не си платят , отпаднаха на четвърт-финалната права.
Доказа се че Франция отдавна не е сила , Гърците No money no Euro2008, Италия с арогантия си футбол далече няма да стигнат , другите не съм ги гледал - и не мога да кажа впечатления.
Турция са изненадата в това първенство , както бяха Гърците , ама "малагите" не показаха кой знае какви резултати. За тях миналата година ми направи впечатление възрастния им вратар който ги опази от отпадане.
Винаги съм държал за Германците - харесват ми. Тактиката им е една , атаките предвидими. Направо се чудя как ги пускат, но се радвам че печелят. ЩЕ викам силно за Тях утре - една камара турски студенти има до нас - става ужасно като победят турците.Сигурно ще си скатая колата някъде че са ужасни като мача отива на зле и могат да си изкарат яда на германските коли.
ПП
Германия Турци 3:2
ГЕРМАНИЯ НА ФИНАЛ ! ! !
Залагам на Втората Световна Война II
ако не се получи ще гледаме малък финал Кримска война II