Колкото и безумно да изглеждаше на пръв поглед.... имамхме невероятен късмет на жребия и ще играем с Бате Борисов /или с малка вероятност Андерлехт/ за влизане в ШЛ.
Идват времена на тотална синя доминация ако успеем да се класираме .
Колкото и безумно да изглеждаше на пръв поглед.... имамхме невероятен късмет на жребия и ще играем с Бате Борисов /или с малка вероятност Андерлехт/ за влизане в ШЛ.
Идват времена на тотална синя доминация ако успеем да се класираме .
затова се съберете и намерете от благодарност един добър адвокат на сашо томов
Пука ми за Томов... Защо ме занимаваш с някакви неща за ЦСКА...
Не е много добре жребият, защото никой от тези два отбора няма да си позволи да подцени левски и ... май ще стане от план 2009 на план 2011
колко жалко е да си говедо...
Колко жалко е да пишеш говедо във форум на говедо .
С кеф ще си използвам правата - 5 дни бан за теб за обида, а на всички говеда пожелавам успешен мач.
Крис
Напомняне - обиди в този форум не са позволени и се наказват...
Вече има двама баннати заради обидни реплики, които и нямат нищо общо с темата.
Тук може да се пише за жребия, какви са шансовете на Левски и защо.
дано на Батков да му дойде акъла да вземе още някой халф и да се разберат за Георги Христов...
иначе шансовете са ни добри за продължаване напред.
а и малката Вуца пърха от желание да се изяви...
пожелавам им успех!
Абе има една поговорка : Не викай ХОП, преди да си прескочил локвата.
Щото Левски имат уникалната способност да играят добре срещу силни противници и да падат трагично именно срещу посредствени такива.
Още ми е пред очите мача, през 89-та година, когато до 89-тата минута водеха на Антверп (Антверпен) с 3:1 и за 3 минути инкасираха 3 гола, почти повторение на мача с Вележ (Мостар) 2 години преди това.
Но дано след късметлийското участие в ШЛ и след този късметлийски жребий и момчетата получат доза късмет и да се класират, пък било то и след 1:1 на чужд терен
Ще спомена само "Олимпия" Любляна и нищо повече няма да казвам
Все пак успех на лески
крис, имах предвид, че нали левски са в ШЛ заради дисквалификацията на цска?
(може и да не съм разбрал нещо, но от футбол се интересувам само по време на световни, европейски и когато бг отбор играе с/у чужд )
Първоначално публикувано от lada2107Кое не разбра от написаното и какъв е безсмисъла на твоя пост...?Първоначално публикувано от КрИс
Не беше ли Вердер?Първоначално публикувано от КрИс
Уф, аз ли съм изостанал толкова с футбола, едно време докато го гледах, шампионската лига беше за шампиони, а сега...
Макар да мразя Левски , миналата година ме болеше сърцето как ги екзекутираха.
Дано тази година да се представят по-добре. Ще викам с надежда за Сините ( Българи сме все пак )
Ти ще да си. От много време ШЛ не е само за шампиони...Първоначално публикувано от 666