Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 41

Левски в Европа 2010/2011

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Левски в Европа 2010/2011

Дойде време за втория мач...
    Според мен, няма да успеем да вземем нещо от Спортинг - класите са различни. Пресата ни надъхва, че имаме шансове - Спортинг се представя зле, няма домакинска победа този сезон, има караници в отбора, но... ще бъде невероятно чудо ако измъкнем нещо.
    Аз лично се надявам на добра и инетерсна игра, без да изпадаме в глуха защита.

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Баф... скъсаха ни шортите.
    А на Гошо Петков не само шортите му скъсаха...

4. Member
    Тук е от
    Aug 2010

ПЕТКОВ ВЪН ОТ ОТБОРА!!!!!!!!
    Мързи го да гледа след като си поиска още пари и не му ги дадоха!!!!!
    По добре някой от младите ни вратари да трупа опит ,ако искаме да не ни вкарват БАЛЪШКИ голове!!!!

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Целия отбор игра слабо не само Петков и всичко е заради сбърканата тактика според мен. Отборът на Левски никога не играл добре, когато се защитава от първата минута само и само да не загуби с голям резултат (преди мача се декларираше минимум равен, защо не и победа), а сега и това се случи. Не може целия отбор да е подреден 15 метра зад централната линия, защитниците да изнасят по-скоро отървават от топката с далечни шутове към Дембеле и да искаш да спечелиш нещо от мача, няма как да стане. Просто не се възползваха от не добрата форма на Спортинг в шампионата, те очакваха съвсем друга игра от Левски, а именно нападателен футбол (ако Ви е направило впечатление в хода на мача техните защитници чистиха топката на посоки, когато тя попадаше в Дембеле, а той от своя страна не я обработваше както трябва) и затова в началните минути доста бъркаха с последния пас, като разбраха, че Левски няма да излиза много пред центъра започнаха с центриранията и ударите от далеч и сполучиха.

6. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Прогнози за вечерта?

Според мен, два гола няма начин да не ни вкарат. Въпросът е ние колко можем да вкараме...
    И тъй като не е модерно да си реалист, ще го раздам оптимист
    Лил : Левски 2:4

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Моята прогноза еее....
    Лил : Левски
    1 : 2

Поне така ми се иска, но какво ще стане в крайна сметка нощес към 24:00ч. ще разберем.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

gnf това над аватара може ли да го сложиш при "тошибите"

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Наистина добре е да го махнеш, дразнещо е.
    При Тошибите няма място за толкова текст, просто не му е мястото нито там, нито където е.
    Въпреки всичко... ако познаеш резултата...

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

За жалост не познах но беше по-добре отколкото в Лисабон. Мисля че ще ги победим в София на реванша.

И мен ме дразни, че е там, а няма място в подписа, но ми харесва сентенцията и искам да стои някъде. Крис увеличи броя на символите в подписа поне до 500 и ще го сложа там

12. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Много съм ти благодарен, че редактира и махна сентенцията.
    Надявам се да не се сърдиш - просто наистина беше дразнещо голяма и пречеше.

А за мача... за съжаление изпуснах минутите м/у 45-а и 54-а в които ни вкараха гол. Освен тях имахме кошмарни 10 минути м/у 18-а и 28-а, през които ни разгембиха. През останалото време - равностойни средноевропейски отбори, даже макар и не успешно ги нагънахме накрая и им трепереха шортите.
    Аз също съм на мнение, че тук можем да им го върнем.

13. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Много съм ти благодарен, че редактира и махна сентенцията.
    Надявам се да не се сърдиш - просто наистина беше дразнещо голяма и пречеше.
    Не съм първокласник, за да се сърдя. Няма проблеми това са дреболии, важното е Левски да е №1 и да върви напред в Европа
    Мерси за идеята, която сподели на ЛС ако ми се занимава може и да я приложа

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Наближава денят на истината...
    Предвид кошмарните резултати в последно време, като че ли ни свалиха на земята и вече имаме по-реална представа за силата на отбора.
    Ако бием Лил... имаме всички шансове да излезем от групите и да тръгнем пак нагоре.
    Ако паднем - УЕФА е загубена кауза, ще бъдем с 4 поредни загуби, Литекс е пред нас... кофти ситуация откъдето и да я погледнеш.

16. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Бива...
    Хубав мач, очаквани грешки от наша страна и голове във вратата ни.
    Неочакван подарък от тях и супер шанс за Гаджев, но не може да му се отрече, че пробва и по-рано и си беше редно да вкара.
    Много силно второ полувреме, напълно реална беше победата. От друга страна, през първото не играхме добре и можеше да губим в резултата.
    Иванов за гола... какво да му се сърдя - грешката по-скоро е на треньора - това е титулярен централен защитник, ясно е, че ако го пуснеш ще се намеша баш в най-горещата зона и е силно вероятно да допусне грешка, фатална в случая преди да е влязъл в играта.
    Някоя мърда тип Сашо Александров щеше да е значително по-удачен вариант за смяна на Тасевски 5 минути преди края.
    Учудващо много пауър в отбора, не издъхна до края и физически не отстъпи на французите.
    Вратарят за съжаление пак не ме радва. Голът си беше негова грешка, имаше страшно припряни и нервни плонжове, които за щастие останаха безнаказани. Дано... да вдигне нивото, аз лично го гледам в първи мач, по-добър вариант е от Петков и Митрев, но конкретно в Левски летвата за този пост е вдигната много високо и към момента не съм доволен.
    След 2:2 милимунди не достигнаха на Младенов да засече удара на Дембеле, но... множко щеше да ни дойде май 2 победи с 3:2...
    Слори... не го разбирам този пич засега. Може би е добър, може би не е...
    Съдията предполагам ще го ругаят, но според мен си беше на ниво. Пряко сили мога да кажа, че не отсъди 2 фала за нас, на тях пък им свирнаха една засада... добре свири човека и не повлия на резултата. Ръката в наказателното... забрави - повечето съдии не биха свирили подобна дузпа и с право.

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Хубав мач! Отдавна Левски не са играли така надъхано и самоотвержено. Адмирации за Гара Дембеле! Колко удари отнесе и не падна духом. Останалото си беше "мал шанс"....

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ................
    Точно това не заслужавахмеееееееееее!!!
    Много ме ЯД, даже не знам какво да пиша.
    Определено във второто полувреме играхме много по-добре в нападение (дори и в защита през целия мач) и 3-те точки задължително трябваше да са за нас, но за много голямо съжаление нямахме доза късмет в определени моменти.
    От много години насам гледам футбол (автоголът беше много нелеп и случаен) и знам, че рано или късно Иво Иванов ще се реваншира в много решаващ момент (ще вкара гол) и съдбата ще е на негова страна тогава.
    В заключение (малко по-спокоен вече) от всички мачове досега, които гледах по ТВ това е най-стойностния мач, в който за 90-те минути надиграхме противника и трябваше да победим и то заслужено. Казах го след първия мач, че ако играем това което можем ще победим, но за жалаост малшанс.
    Пожелавам успех в следвашите два мача и каквото стане, но за мое и за всички ЛЕВСКАРИ желание искам да се класираме в следващата фаза!

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Бива...
    Хубав мач, очаквани грешки от наша страна и голове във вратата ни.
    Неочакван подарък от тях и супер шанс за Гаджев, но не може да му се отрече, че пробва и по-рано и си беше редно да вкара.
    Много силно второ полувреме, напълно реална беше победата. От друга страна, през първото не играхме добре и можеше да губим в резултата.
    Иванов за гола... какво да му се сърдя - грешката по-скоро е на треньора - това е титулярен централен защитник, ясно е, че ако го пуснеш ще се намеша баш в най-горещата зона и е силно вероятно да допусне грешка, фатална в случая преди да е влязъл в играта.
    Някоя мърда тип Сашо Александров щеше да е значително по-удачен вариант за смяна на Тасевски 5 минути преди края.
    Учудващо много пауър в отбора, не издъхна до края и физически не отстъпи на французите.
    Вратарят за съжаление пак не ме радва. Голът си беше негова грешка, имаше страшно припряни и нервни плонжове, които за щастие останаха безнаказани. Дано... да вдигне нивото, аз лично го гледам в първи мач, по-добър вариант е от Петков и Митрев, но конкретно в Левски летвата за този пост е вдигната много високо и към момента не съм доволен.
    След 2:2 милимунди не достигнаха на Младенов да засече удара на Дембеле, но... множко щеше да ни дойде май 2 победи с 3:2...
    Слори... не го разбирам този пич засега. Може би е добър, може би не е...
    Съдията предполагам ще го ругаят, но според мен си беше на ниво. Пряко сили мога да кажа, че не отсъди 2 фала за нас, на тях пък им свирнаха една засада... добре свири човека и не повлия на резултата. Ръката в наказателното... забрави - повечето съдии не биха свирили подобна дузпа и с право.
    1. Мисля си че умишлено терена беше третиран с вода, защото през целия мач почти всички играчи се подхлъзваха.
    2. Неписано правило във футбола, когато играта на отбора върви смени не се правят (в този случай и аз съм за това Алекс да беше влязъл в игра)
    3. Не съм съгласен, според мен не е учудващо, защото Левски във всички мачове досега физически стоеше много добре.
    4.5.6. и т.н. Слори му трябват няколко мача като титуляр, в които да отбележи поне един гол, след което ще се отпуши и ще е онзи познат Слори, който всички очакват да бъде. Съдията направи няколко фрапантни грешки, не показа задължителен жълт картон при фаула с/у С.Грийн през първото полувреме, не даде авантаж когато направиха фаул с/у Тасевски през второто полувреме (не се знаеше какво ще последва тогава) и през повечето време от вторите 45 мин. свирката му клонеше в полза на Лил.
    Но там на където сме се насочили и искаме да стигнем и да се задържим трайно, това трябва да не го вземаме присърце и да го считаме за част от играта, така както го правят в добре развитите във футболно отношение държави.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Честит нов отоплителен сезон 2011/2011
    От estqwerty във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 12-10-11, 10:01
  2. Отговори: 0
    Последно: 02-01-11, 09:21
  3. ЦСКА - Левски 01.0.7.2010 :)
    От Anteri във форум Спорт
    Отговори: 10
    Последно: 09-08-10, 12:56
  4. Левски и Ботев
    От Malone във форум Спорт
    Отговори: 4
    Последно: 22-01-07, 02:32
  5. ЦСКА-Левски
    От kesten във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 11
    Последно: 15-05-04, 14:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе