чудесата само на коледа :D
За жалост паднахме и отпадаме от по нататъшно участие.
На такъв терен футбол трудно се играе, победи отбора с физически по-здравите футболисти и един от техните далечни удари влезе, а нашите не.
На подобен терен.... може и Гент да е най-силния отбор в групата.
Лош късмет, пък и добро оправдание за загубата ни
Какъв по-хубав завършек на годината за Левски от една победа срещу голям европейски отбор!!!
Трябва да се отчете и факта, че Спортинг Лисабон изобщо не подцениха мача, като играха с всички титуляри и доста силно през целия мач.
Тази 2010г. приключи за Левски с доста хубави и не дотам хубави моменти затова им пожелавам през 2011г. да СТАНАТ ШАМПИОНИ и да участват в ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!
Айде да ни е честита победата на всички Левскари, много по-успешни и радостни моменти през 2011г.
Е,айде пък сега...чак пък със всички титуляри Айде да сме реалисти малко.Значи викаш Лиедсон,Вукчевич,Мендеш,вратарите/избери си от Хилдебранд и Патрисио/...те не са от титулярите .Спортинг,както и Порто снощи бяха без 5-6 човека от основния състав.Хубава победа за коефициент и самочувствие,но...нищо повече
Всички титуляри от наличните здрави футболисти, а контузените не влизат в тази категория.Първоначално публикувано от soraka
Лиедсон и Вукчевич са с контузии, за Мендеш не знам. Няма какво да избирам от вратарите, който и да беше нямаше да има никакво значение. Единствено Лиедсон (та той беше резерва в първия мач срещу Левски) и Вукчевич са титулярите, които можеха да променят хода на мача, но са контузени, това е реалността. Друг е въпроса ако мача имаше някакво значение за класирането на Спортинг.
Всичко е добре, когато свършва добре, така че
Ако бяхме продължили нямаше да продадем никой...
Аз и сега се съмнявам да падне разпродажба, за каквато пишат спортните вестници.
Нито за Гара, нито за холандците, нито за Жоазиньо някой ще извади достатъчно пари според мен. Най-много Гаджев да потегли нанякъде срещу 2-300 000.
Мачът беше скучничък и без заряд, но все пак е добре, че бихме.
Няма ли да отваряте нова тема...за европохода 2011/2012...
тази година минаха под Ламанша ... пореден евроидиотизъм ....
Гледах реакциите на Гонзо ... абсолютен смешник. Кой ли му е дал и дипломата за 8-ми клас?
Успех на Левски в първенството .. ама не с това ръководство ....
Положението с Гонзо на кормилото е плачевно. Лошото е, че въпреки уникалните издънки не се дават признаци, че ще бъде изгонен. Определено е хванал с някаква финансова изгода Батков и няма мърдане... Тъжни времена ни предстоят
Чак ме хвана яд, че не отидох да го гледам на живо.